Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-11
12:50:02
| Nuoroda
Patarimas merginoms, kurioms reikia kompiuterio darbui su Office'u ir naršymui internete. Ieškokit 2 branduolių procesoriaus: i3, i5(brangesni), Dual Core... Operatyvioji atmintis/RAM: 4GB (daugiau tikrai nereiks, dar ir į ateitį bus) Kietasis diskas/HDD: pagal poreikius... Dabar kietieji diskai prasideda nuo 320GB, bet jei mėgstat filmus galit iš karto žiūrėt į 500GB ar didesnius, nebent esat pasiryžusios pirkt išorinį kietąjį diską arba nekaupt filmų, serialų ir panašiai... Vaizdo plokštė: jei nežaisit užteks GMA... Korpusas and stuff - jūsų pasirinkimo reikalas |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-11
12:51:43
| Nuoroda
R.R. rašė:
Ahoi! Nesenai įsigijau Dell i15R., sako, kad spartus labai, bet..Normalu, jog baterija jiems telaiko tik virs ~2h? Taip Pas mane max 3h, bet čia nieko nedarant laiko... Modelis irgi 15R. Turint bazinį modelį gal laikytų ir ilgiau, bet bent jau pas mane kaip ir maksimali konfigūracija, todėl ir suvalgo daugiau elektros ;( |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-11
12:52:42
| Nuoroda
AdasLv rašė:
Lisen rašė:
www.neriba.lt/kompiuterine-technika/nesiojami-kompiuteriai/dell-inspiron-q15r-n5110-black-156-hd-1366x768-wled-glare-core-i3-2310m-210ghz3mb-intel-hd3000-1x4gb-ddr3-1333-sata-500gb-7200rpm-8x-dvd-rw-wlan-80211bgn-bluetooth-v30-hs-card-dos-2xusb30-1xusb-20-1xusb20esata-hdmi-vga-po.html
ka apie si manot?:) VGA :S Jei nežaisi absoliučiai nieko, viskas gerai, bet jei žaisi net su SIMS`ais turėsi problemų Darbui kompiuteris geras, turėtų suktis kaip bitutė... Turėjau omeny GMA vietoj VGA ;d |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-11
12:54:37
| Nuoroda
AdasLv rašė:
R.R. rašė:
Ahoi! Nesenai įsigijau Dell i15R., sako, kad spartus labai, bet..Normalu, jog baterija jiems telaiko tik virs ~2h? Taip Pas mane max 3h, bet čia nieko nedarant laiko... Modelis irgi 15R. Turint bazinį modelį gal laikytų ir ilgiau, bet bent jau pas mane kaip ir maksimali konfigūracija, todėl ir suvalgo daugiau elektros ;( O daugiau jokių nusiskundimų šiam pc neturi? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-11
17:28:17
| Nuoroda
R.R. rašė:
AdasLv rašė:
R.R. rašė:
Ahoi! Nesenai įsigijau Dell i15R., sako, kad spartus labai, bet..Normalu, jog baterija jiems telaiko tik virs ~2h? Taip Pas mane max 3h, bet čia nieko nedarant laiko... Modelis irgi 15R. Turint bazinį modelį gal laikytų ir ilgiau, bet bent jau pas mane kaip ir maksimali konfigūracija, todėl ir suvalgo daugiau elektros ;( O daugiau jokių nusiskundimų šiam pc neturi? na pas mane regis ne i15R, nebent ta i reiškia inspiron :S Nusiskundimų nėra Tik dabar turbūt pirkčiau 17"... Svoris nestipriai skirtųsi... Maniškis panašus į pateiktą nuorodoj, tik procas truputį greitesnis |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-11
20:06:49
| Nuoroda
AdasLv rašė:
R.R. rašė:
AdasLv rašė:
R.R. rašė:
Ahoi! Nesenai įsigijau Dell i15R., sako, kad spartus labai, bet..Normalu, jog baterija jiems telaiko tik virs ~2h? Taip Pas mane max 3h, bet čia nieko nedarant laiko... Modelis irgi 15R. Turint bazinį modelį gal laikytų ir ilgiau, bet bent jau pas mane kaip ir maksimali konfigūracija, todėl ir suvalgo daugiau elektros ;( O daugiau jokių nusiskundimų šiam pc neturi? na pas mane regis ne i15R, nebent ta i reiškia inspiron :S Nusiskundimų nėra Tik dabar turbūt pirkčiau 17"... Svoris nestipriai skirtųsi... Maniškis panašus į pateiktą nuorodoj, tik procas truputį greitesnis Na, kiek aš pati suvokiu, tai tas i - inspiron ir reiškia Profai pataisys, jei klystu na mano panašus irgi į pateiktą nuorodoj, bet yra va grinai toks |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-11
21:04:11
| Nuoroda
www.avitela.lt/p/toshiba-l650-1ku/ Galvoju pirkti sita? Ar geras pasirinkimas? Ar geriau ziuret Asus? Beto gal yra atsiliepimu apie Acer kompus? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-12
00:43:42
| Nuoroda
R.R. rašė:
Na, kiek aš pati suvokiu, tai tas i - inspiron ir reiškia Profai pataisys, jei klystu na mano panašus irgi į pateiktą nuorodoj, bet yra va grinai toks Ohoho Rimtas aparatas Gal techninė specialybė ar geimint žadi? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-12
00:48:08
| Nuoroda
Saukis rašė:
www.avitela.lt/p/toshiba-l650-1ku/ Galvoju pirkti sita? Ar geras pasirinkimas? Ar geriau ziuret Asus? Beto gal yra atsiliepimu apie Acer kompus? Patys parametrai atodo neblogai, bet apie toshibas nieko neteko girdėt Kai pats ieškojau kokį pc pirkt, radau kalbų apie Acer'ius... Tai visi skundėsi, kad ant kelių neišeina palaikyt, nes "kiaušai kepa", bet ten sena diskusija... Gali būt, kad taip nėra, o ir internetiniais patarimais visiškai pasikliaut negalima Asmeniškai žiūrėčiau Dell'ą dėl 3 metų garantijos, kas mane ir patraukė nusipirkt Dell'ą... |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-12
09:29:11
| Nuoroda
AdasLv rašė:
R.R. rašė:
Na, kiek aš pati suvokiu, tai tas i - inspiron ir reiškia Profai pataisys, jei klystu na mano panašus irgi į pateiktą nuorodoj, bet yra va grinai toks Ohoho Rimtas aparatas Gal techninė specialybė ar geimint žadi? Šiaip ne ) nei techninė spec, nei geiminu daug tiesiog tėvai nepagailėjo gerą daiktą nupirkt, na, o kiek to "gero" bus, bus matyt |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-12
10:45:27
| Nuoroda
R.R. rašė:
AdasLv rašė:
R.R. rašė:
Na, kiek aš pati suvokiu, tai tas i - inspiron ir reiškia Profai pataisys, jei klystu na mano panašus irgi į pateiktą nuorodoj, bet yra va grinai toks Ohoho Rimtas aparatas Gal techninė specialybė ar geimint žadi? Šiaip ne ) nei techninė spec, nei geiminu daug tiesiog tėvai nepagailėjo gerą daiktą nupirkt, na, o kiek to "gero" bus, bus matyt Pries pora dienu ir pas mane nutupe toks zaisliukas. Nors nelabai man limpa jo ekranas, bet gal deres |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-12
10:49:19
| Nuoroda
Jūs man paaiškinkit, kam jum reikia i7 proco? :D Dauguma programų naudoja tik 2 branduolius, kiti 2 vegetacinėj būsenoj, kad paleist visus 4 reikia konfigūruot įvairius nustatymus (ir kompiuterio, ir programos)... |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-12
15:08:18
| Nuoroda
SnowyQueen rašė:
R.R. rašė:
AdasLv rašė:
R.R. rašė:
Na, kiek aš pati suvokiu, tai tas i - inspiron ir reiškia Profai pataisys, jei klystu na mano panašus irgi į pateiktą nuorodoj, bet yra va grinai toks Ohoho Rimtas aparatas Gal techninė specialybė ar geimint žadi? Šiaip ne ) nei techninė spec, nei geiminu daug tiesiog tėvai nepagailėjo gerą daiktą nupirkt, na, o kiek to "gero" bus, bus matyt Pries pora dienu ir pas mane nutupe toks zaisliukas. Nors nelabai man limpa jo ekranas, bet gal deres Gal priprasi |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-12
22:23:12
| Nuoroda
Žmonės! Ar jūs naudojotės pirkę kompiuterį kompensacija už kompiuterį? girdejau kad pirgdamas kompa gali atgauti 27% nuo jo kainos. papasakokit :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-13
15:28:51
| Nuoroda
Sveiki,
Žmonės, prašau jūsų pagalbos. Padėkite apsispręsti. Klokite visus už ir prieš (asmeniškai aš krypstu į DELL pusę). dellshop.lt/lightspeed.php/dell-nesiojami-kompiuteriai/dell-inspiron-kompiuteriai/dell-inspiron-15r-n5010-juodas-i5-480m-2-67ghz-15-6-1366x768-intel-gma-4gb-640gb-win7-hp.html
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-13
15:34:09
| Nuoroda
Arba šitas: |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-13
15:37:36
| Nuoroda
Abu peniai... Vaizdo plokštė integruota + windowsai legalūs... Windowsus įrašys, kompą sutvarkys už 50lt, o šitie originalūs keli šimtai litų... Numesk tuos pinigus ir už tą pačią kainą pažiūrėk, kokį geresnį aparatą |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-13
15:41:04
| Nuoroda
AdasLv rašė:
Abu peniai... Vaizdo plokštė integruota + windowsai legalūs... Windowsus įrašys, kompą sutvarkys už 50lt, o šitie originalūs keli šimtai litų... Numesk tuos pinigus ir už tą pačią kainą pažiūrėk, kokį geresnį aparatą Dėkui. Matai, aš durnas būdamas maniau, kad tai kaip tik pliusas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-13
15:41:44
| Nuoroda
O pala, gal ką parekomenduoti gali? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-13
16:21:04
| Nuoroda
muttis rašė:
AdasLv rašė:
Abu peniai... Vaizdo plokštė integruota + windowsai legalūs... Windowsus įrašys, kompą sutvarkys už 50lt, o šitie originalūs keli šimtai litų... Numesk tuos pinigus ir už tą pačią kainą pažiūrėk, kokį geresnį aparatą Dėkui. Matai, aš durnas būdamas maniau, kad tai kaip tik pliusas. Ne jau neturi jokio pažįstamo kompiuderasto? ;D Kompą įrašys už 50lt bet kuris... Patart galėčiau tik tuo atveju, jei žinočiau, kokie tavo poreikiai Ką veiksi su tuo pc? Ką studijuosi? |