Koks Tavo nešiojamas kompiuteris? ;))
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-16 21:52:52 | Nuoroda

O DELL STUDIO 1737 paveš žaidimus kokius nors...Ką daugiau galit apie jį pasakyt...Tai www.1a.lt kaip suprantu jį parduoda be operacinės sistemos..ar aš klystu?

Žinutė parašyta: 2010-08-17 00:16:49 | Nuoroda
wytas rašė:

O DELL STUDIO 1737 paveš žaidimus kokius nors...Ką daugiau galit apie jį pasakyt...Tai www.1a.lt kaip suprantu jį parduoda be operacinės sistemos..ar aš klystu?

Bent dabar dar pažaistum visus išleistus žaidimus ant žemos grafikos, nes crysis ant minmum grafikos nustatymų veikia apie 40 FPS sparta. DOS reiškia, kad be operacinės sistemos.

Žinutė parašyta: 2010-08-18 00:56:40 | Nuoroda

Ką pirkti  DELL STUDIO 1737 ar  Acer Aspire 5741G ? Net nebežinau kurį bepirkti..gal galit patarti skubiai reikia..AČIŪ

Žinutė parašyta: 2010-08-18 10:55:23 | Nuoroda
  • Istorija / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 57
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 28
Žinutė parašyta: 2010-08-18 18:40:52 | Nuoroda

uz tokia kaina tikrai galima kazka geresnio nusipirkt.

• Fizika / VBE 48
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 46
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-08-18 18:53:25 | Nuoroda

+ dar noriu prideti (kadangi neradau kaip redaguoti sava zinute) kad sis pc tikrai nevertas tos kainos.Vien tos dovanos zinantiems parodo kad kompiuteris yra labai sunkiai perkamas, todel prideda ivairiausiu dovanu kuriomis bando pritraukt pirkejus.O kas del kompo, tia procesorius prastas, ramai prasti, vga prasta.Kaip ir minejau pirkeja bando pritraukt dovanomis

• Fizika / VBE 48
  • Matematika / VBE 46
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-08-18 19:57:41 | Nuoroda

Dell Vostro V13. Lengvas, plonas, man patinka.

Žinutė parašyta: 2010-08-18 22:46:05 | Nuoroda

Manau, kad vertas pirkti, jei tau reikalingas krepšys, pelė ir atmintinė, tačiau jei šie dalykai tau nereikalingi, tuomet už tą kainą geriau nusipirkti spartesnį kompiuterį.

Žinutė parašyta: 2010-08-18 22:56:04 | Nuoroda
wytas rašė:

Ką pirkti  DELL STUDIO 1737 ar  Acer Aspire 5741G ? Net nebežinau kurį bepirkti..gal galit patarti skubiai reikia..AČIŪ

Pateik svetainių nuorodas, kuriose būtų aprašytos norimo kompiuterio charakteristikos, būtų gerai iš lt elektroninių parduotuvių su kainomis, nes tas pats modelis gali turėti visiškai kitokias sudedamąsias dalis. Dabar sunku ką palyginti.

Žinutė parašyta: 2010-08-19 00:14:43 | Nuoroda

@Gintaxas,

zinok, man dabar irgi prireike kompiuterio ir svarsciau mazdaug tavo pasiulytys variantus, kol issirinkau dell studio 1737, nes, kiek girdejau, dell'u kokybe labai gera ir man siaip jo savybes patiko. Siandien pagaliau pristate ir... brokas: uzdarant laptopa jis isijungia... Labai smagiai pasijutau ir "susizavejau" kokybe... Nors vis tiek man tas kompas patinka. :D Tikiuosi atsius nauja.. ;D

Žinutė parašyta: 2010-08-19 00:16:12 | Nuoroda

pataisymas:

@wytas

neapsiziurejau, kas parase uzklausima. :D

Žinutė parašyta: 2010-08-19 00:31:30 | Nuoroda
Miledi rašė:

@Gintaxas,

zinok, man dabar irgi prireike kompiuterio ir svarsciau mazdaug tavo pasiulytys variantus, kol issirinkau dell studio 1737, nes, kiek girdejau, dell'u kokybe labai gera ir man siaip jo savybes patiko. Siandien pagaliau pristate ir... brokas: uzdarant laptopa jis isijungia... Labai smagiai pasijutau ir "susizavejau" kokybe... Nors vis tiek man tas kompas patinka. :D Tikiuosi atsius nauja.. ;D

Kai DELL savo kompiuterių gamybos padalinį perkėlė iš Airijos į Lenkiją, pagausėjo DELL kompiuterių brokas, tačiau manau 3 metų garantija atperka pasitaikančias klaidas.

Žinutė parašyta: 2010-08-19 11:16:59 | Nuoroda
Žinutė parašyta: 2010-08-19 11:43:11 | Nuoroda

@Gintaxas,

as tikiuosi, kad  taisys garantinis, o ne man kaltę suvers (man šiaip žiauriai se technika nesiseka: nusipirkau prieš porą sav naują tlf, po savaitės sugedo ir pan...). Nors aš tikrai nežinau, ką AŠ būčiau galėjusi padaryti, kad jis imtų taip elgtis... Įtariu, kad ten su įjungimo mygtuku ir jo jungtimi kažkas blogai, nes jis yra šone, toje dalyje, kuri sukiojasi atidarant/uždarant kompiuterį. O kažin ten gali būti koks hibernate ar koks režimas įjungtas, jei nėra nei os nei draiverių jokių (žinau, kad išmanančiam apie kompiuterius, tai gali būti kvailas klausimas, bet...)?

Žinutė parašyta: 2010-08-19 11:47:31 | Nuoroda
pleon rašė:

Kaip jusu nuomone sitas kompas?Vertas demesio?

www.1a.lt/kompiuterine_technika/nesiojami_kompiuteriai/dell_inspiron_n5010_black/51253181/

Turiu šį tik šiek tiek kitokiais resursais. Šiaip ką galiu pasakyt, kol kas dar nenuvylė. :)

Žinutė parašyta: 2010-08-19 16:18:16 | Nuoroda

Būna taip, kad sugenda nešiojamojo kompiuterio maitinimo šaltinis? Turiu omeny, laidą. :)

Žinutė parašyta: 2010-08-19 18:17:58 | Nuoroda
pleon rašė:

Kaip jusu nuomone sitas kompas?Vertas demesio?

www.1a.lt/kompiuterine_technika/nesiojami_kompiuteriai/dell_inspiron_n5010_black/51253181/

Vertas dėmesio, tačiau aš dar šiek tiek pasitaupyčiau, kad būtų intel i3 ar i5 procesorius.

Žinutė parašyta: 2010-08-19 18:31:38 | Nuoroda
Miledi rašė:

@Gintaxas,

as tikiuosi, kad  taisys garantinis, o ne man kaltę suvers (man šiaip žiauriai se technika nesiseka: nusipirkau prieš porą sav naują tlf, po savaitės sugedo ir pan...). Nors aš tikrai nežinau, ką AŠ būčiau galėjusi padaryti, kad jis imtų taip elgtis... Įtariu, kad ten su įjungimo mygtuku ir jo jungtimi kažkas blogai, nes jis yra šone, toje dalyje, kuri sukiojasi atidarant/uždarant kompiuterį. O kažin ten gali būti koks hibernate ar koks režimas įjungtas, jei nėra nei os nei draiverių jokių (žinau, kad išmanančiam apie kompiuterius, tai gali būti kvailas klausimas, bet...)?

Windowsuose yra nustatymai, kur galima pasirinkt ką daryti uždarius kompiuterį, yra ir kompiuterio išsijungimo nustatymas. Kaip supratau pas tave nebuvo windowsų suinstaliuota. Pats nesu uždaręs kompiuterio ekrano dar nesuinstaliuotame kompiuteryje, tačiau gali būti, kad taip ir turėjo būti. Logiškai pamąsčius: kam laikyti įjungtą kompiuterį uždarius ekraną, jei windowsai vis vien neužsikraus. Mano manymu pirma reikėjo suinstaliuoti operacinę sistemą ir jei patikrinus nustatymus kompiuteris vis dar išsijunginėja tik tuomet vežti į garantinį.

Žinutė parašyta: 2010-08-19 18:53:17 | Nuoroda
Taip rašė:

Būna taip, kad sugenda nešiojamojo kompiuterio maitinimo šaltinis? Turiu omeny, laidą. :)

Gali sugesti kaip ir kiekvienas elektroninis daiktas, gali būti, kad palūžęs laidas ypač prie antgalio.

Žinutė parašyta: 2010-08-19 18:56:30 | Nuoroda

Na manyčiau tiems kurių išvis nedomina žaidimai tai šitas pc būtų idealus variantas už gan padorią kainą.Na o jei norit pažaist tai reikia ieškot kad vga būtų neprasta, nes šita integruota tai š.. žaidimų srityje.

www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Asus/ASUS_A52F_156quot__HD_1366x7/90NXNW440W2642LX61CY/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=323751

• Fizika / VBE 48
  • Matematika / VBE 46
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą