Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:04:28
| Nuoroda
Laurynius rašė:
saltuke rašė:
Laurynius rašė:
as pasiskambinau. irgi kazkaip isejo prisiskambint matyt miegot visi nuejo. aj zinios nei geros nei blogos. i vf sake niekur nepatekau o mokamos studijos bus tik ryt ryte liepe nurimt ir eit miegot ryt pasitikrint nes i vf nepakliuvau o i mokama niekas dar nezino ir bus tik ryt. nu viskas aisku bent ramiau dabar kada skambinai?
katik pries minute ne nu eina sau o kur stojai?;)
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:05:36
| Nuoroda
pisa prota tos lamos kad su vf viskas sutvarkyta... uzluzusios pas ju tos sistemos speju kad puse musu prasymu net nepasieke universitetu... patys pamastykite jeigu zmones su KB 18 ir 19 i vf neistoja tai ryskiai ten susimove tos lamos !!! |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:06:23
| Nuoroda
saltuke rašė:
raimislt rašė:
saltuke rašė:
Valio! pavyko prisiskambint i lama Rimtai? Ka sake? Kokia tavo situacija? Na kagi sake: iki 12 turetu pasirodyti, patys sedim ir laukiam. O pas mane tai tokia situacija, kad irasius ir mokamu ir nemokamu, ir ner nei vieno kvietimo, nors i vdu biologija tikejaus istot vf, nes mano balas didesnis nei pernai vf istojusiu gavos :S Nu vat man irgi keista, tikrai tikėjausi į vf, ypač kai stoju kur visai nedidelis konkursas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:07:18
| Nuoroda
saltuke rašė:
Laurynius rašė:
saltuke rašė:
Laurynius rašė:
as pasiskambinau. irgi kazkaip isejo prisiskambint matyt miegot visi nuejo. aj zinios nei geros nei blogos. i vf sake niekur nepatekau o mokamos studijos bus tik ryt ryte liepe nurimt ir eit miegot ryt pasitikrint nes i vf nepakliuvau o i mokama niekas dar nezino ir bus tik ryt. nu viskas aisku bent ramiau dabar kada skambinai?
katik pries minute ne nu eina sau o kur stojai?;)
nzn dar kur... bet faktas kad istojau nes nelogiska butu jog niekur neistociau net i mokamas ir to labiausiai bijojau kad tas nelogiskumas pasitvirtino bet pasirodo tiesiog nera rezultatu ir nurimau. o kur istojau nzn greiciausiai ktu kompiuterine lingvistika nes po nemokamu visu ji pirma mokama ir praeitais m balas paskutinis buvo 5.8~ atrodo nu 5 krc o mano virs 12 gerokai. tai tureciau papulti manau tikrai kaip obuoliukas |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:10:13
| Nuoroda
na matau ne viena to klausiau, tai gal kas zino, ar reikia kaip nors specialiai ypatingai priimt kvietima kazkur internete pries nesant dokumentus ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:11:15
| Nuoroda
nu krc nurimkit zmones. prisiskambint jau eina per abu numerius geras signalas buvo tik pirmojo kazkodel niekas nekele meginkit antra pasiskambinkit ir pasiklauskit nurimsit siek tiek. be ryto negalime nieko sakyti. ryt po pietu manau bus viskas jau ciki piki... bet ir nusitese o as galvojau snd 3 pasijungsiu ir jau viskas bus no problem... kurgi vistiek sugebejo susimauti bet as lazinuos cia del tu apeliaciju ir pan viskas uzsitese... galetu jie savo skaiciavimams daugiau laiko pasilikti kad ta valanda ir ta diena viskas butu jau paruosta o ne veluojant paskutine diena iki nakties dirbti ir tai tik ryte kai viskas bus |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:11:56
| Nuoroda
juodaroze rašė:
na matau ne viena to klausiau, tai gal kas zino, ar reikia kaip nors specialiai ypatingai priimt kvietima kazkur internete pries nesant dokumentus ? o tu paimk ryt atsikelk. pavalgyk pusrycius paskambink i univera ir paklausk |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:16:18
| Nuoroda
Laurynius rašė:
nu krc nurimkit zmones. prisiskambint jau eina per abu numerius geras signalas buvo tik pirmojo kazkodel niekas nekele meginkit antra pasiskambinkit ir pasiklauskit nurimsit siek tiek. be ryto negalime nieko sakyti. ryt po pietu manau bus viskas jau ciki piki... bet ir nusitese o as galvojau snd 3 pasijungsiu ir jau viskas bus no problem... kurgi vistiek sugebejo susimauti bet as lazinuos cia del tu apeliaciju ir pan viskas uzsitese... galetu jie savo skaiciavimams daugiau laiko pasilikti kad ta valanda ir ta diena viskas butu jau paruosta o ne veluojant paskutine diena iki nakties dirbti ir tai tik ryte kai viskas bus Tai va, kad neišeina prisiskambint, abiejuose numeriuose signalas yra, o po to robotas angliskai kalba. |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:16:47
| Nuoroda
aj praeitais m pamenu kai stojau buvo best sistema viskas aisku kur moket ka moket ir pan. dokus su cekiu priduodi ir viskas lauki. atsimenu ta diena kai turejo paskelbti graziai buvo visiem iki pietu issiuntineti kvietimai su instrukcijom ka daryti toliau o dabar... puse nezino ar istojo o istojusieji ne nenutuokia ka dabar daryt kur eit ka pildyt... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:17:24
| Nuoroda
Linksmas22 rašė:
pisa prota tos lamos kad su vf viskas sutvarkyta... uzluzusios pas ju tos sistemos speju kad puse musu prasymu net nepasieke universitetu... patys pamastykite jeigu zmones su KB 18 ir 19 i vf neistoja tai ryskiai ten susimove tos lamos !!! Aš irgi taip manau kaip Tu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:19:12
| Nuoroda
aj ryt matysim snd maciau moteris buvo jau pikta nuo skambuciu neklausinejau suzinojau kas buvo svarbiausia. ryt ryte paziuresiu viskas kaip bus turetu aiskiai buti su visais balais ir pan matysim viska einu as biski relaxint zaidima pazaisti kad atsipalaiduociau iki kokiu 2 nakties nes kitaip neuzmigsiu po tokiu stresu... cia tikrai moraline zala issikovot bent jau as galejau nes prisikentejau tai nzn... kaip gimdymo laukdamas :D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:25:46
| Nuoroda
matyt cia tik VU tokia sistema, kad reik per interneta priimti. pas save nieko panasaus nerandu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:26:53
| Nuoroda
Laurynius rašė:
aj ryt matysim snd maciau moteris buvo jau pikta nuo skambuciu neklausinejau suzinojau kas buvo svarbiausia. ryt ryte paziuresiu viskas kaip bus turetu aiskiai buti su visais balais ir pan matysim viska einu as biski relaxint zaidima pazaisti kad atsipalaiduociau iki kokiu 2 nakties nes kitaip neuzmigsiu po tokiu stresu... cia tikrai moraline zala issikovot bent jau as galejau nes prisikentejau tai nzn... kaip gimdymo laukdamas :D ,,kaip gimdymo laukdamas'' ....uzskaitau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:29:34
| Nuoroda
Hmm rašė:
Laurynius rašė:
aj ryt matysim snd maciau moteris buvo jau pikta nuo skambuciu neklausinejau suzinojau kas buvo svarbiausia. ryt ryte paziuresiu viskas kaip bus turetu aiskiai buti su visais balais ir pan matysim viska einu as biski relaxint zaidima pazaisti kad atsipalaiduociau iki kokiu 2 nakties nes kitaip neuzmigsiu po tokiu stresu... cia tikrai moraline zala issikovot bent jau as galejau nes prisikentejau tai nzn... kaip gimdymo laukdamas :D ,,kaip gimdymo laukdamas'' ....uzskaitau Nzn kaip jus, bet as manau, kad cia akivaizdi nesamone su tais vf ir siulau taip lengvai nepalikti jei nieks neissispres.. Man kaip man, bet jei jau drauge su balu 16 neistojo i bankininkyste kolegijoje, kur balas apie 4-5 pernai buvo.. Ar gi samone? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:30:47
| Nuoroda
Svaja09 rašė:
Linksmas22 rašė:
pisa prota tos lamos kad su vf viskas sutvarkyta... uzluzusios pas ju tos sistemos speju kad puse musu prasymu net nepasieke universitetu... patys pamastykite jeigu zmones su KB 18 ir 19 i vf neistoja tai ryskiai ten susimove tos lamos !!! Aš irgi taip manau kaip Tu. Drauge su balu 16 neistojo i kolegija kur balas 4-5. Aisku, kad kazkas ne taip. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:32:13
| Nuoroda
Aš su tavim, kol neįsitikinsiu, kad 40 įstojusiųjų į tą specialybę kur aš norėjau turi geresnius kb |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:36:43
| Nuoroda
pyzdabolas rašė:
Aš su tavim, kol neįsitikinsiu, kad 40 įstojusiųjų į tą specialybę kur aš norėjau turi geresnius kb Tai vat..:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:37:54
| Nuoroda
Laurynius rašė:
aj ryt matysim snd maciau moteris buvo jau pikta nuo skambuciu neklausinejau suzinojau kas buvo svarbiausia. ryt ryte paziuresiu viskas kaip bus turetu aiskiai buti su visais balais ir pan matysim viska einu as biski relaxint zaidima pazaisti kad atsipalaiduociau iki kokiu 2 nakties nes kitaip neuzmigsiu po tokiu stresu... cia tikrai moraline zala issikovot bent jau as galejau nes prisikentejau tai nzn... kaip gimdymo laukdamas :D saunuolis, humoro jausmo neprarandi dar |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:13:38
| Nuoroda
Na kokios naujienos siandien??? Man tas pat kaip ir vakar, nieko negavau. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:29:51
| Nuoroda
Man ir tas pats... Beje, turiu pažįstamų, kur su pagyrimu baigė mokyklą ir į kolegiją neįstojo ant spečialybių, kur su mokykliniais pernai sustojo... Čia tokios pievos ir taip nepatikima, kad baisu, kai pagalvoji, jog galėjo tavo prašymo iš viso nenusiūst per tuos lūžimus ir t.t. Manau dar ne laikas internetu tvarkyt reikalus žmonėms pradėt... Žaidžia su mumis kaip su bandymų triušiais. Šekit abiturientai visiškai naują ir nepatikrintą egzaminų sistemą, kurios net patys nežinom kaip vertinsim. Šekit naują stojimo sistemą, kuri tik pačiam Dievui aišku kiek patikima. Antram stojimo etapui prasidėjus net nežinosim ar įstojom į mokamą ir/ar dėl ko neįstojom niekur. Trumpai, tai buvau prieš mokslus užsienyje ir apskritai norėjau likt čia, bet kadangi visiems Lietuvoje giliai px, tai man ir ant Lietuvos bus giliai px. Kitą kartą, kai išgirsiu apie protų nutekėjimą į užsienį ir masinę emigraciją, kaip žmonių nepratiotiškumo problemas, tikrai apsivemsiu.
|
|
|