Medicina, odontologija 2013
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2013-05-21 17:37:35 | Nuoroda

Turiu vat tokį klausimėlį, bet abejoju, ar tik nebus, kad su savim pasišnekėsiu ir tiek :DD iš kur geriausia mokytis ekologiją, evoliuciją?

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 87
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2013-06-12 15:37:20 | Nuoroda

Na ,abiturientai , kaip šių metų biologijos egzas pasisekė ?

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2013-06-12 16:48:38 | Nuoroda

Pamačius užduotis supanikavau, pamačiau, kad skirtas dėmesys visiškai kitiems dalykams negu buvo praėjusiais metais. Pasigedau užduočių su žmogaus gyvybinėm funkcijom, apie kraujotaką berods iš vis nieko nebuvo..praktinis darbas nepasakyčiau, kad įdomus ar tikrinantis gilesnes žinias..Apie virškinimą gal 1 klausimas teste. Nuvylė kažkaip tos užduotys...Gal tik ta su robotu įdomesnė pasirodė..Beje, kas nauja, tai biotechnologijos įdėtos. Praradau apie 10 taškų, manau, čia ganėtinai daug ir esu su tokia slogia nuotaika :) Nepatiko :D

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 87
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2013-06-13 00:14:07 | Nuoroda

Aš atsiverčiau egzaminą ir žiūriu, kad klausimai tie kur ryte kartojausi, bet svarbiausia tas, kad pasimečiau ir kaikurios blogai parašiau per žioplumą, gal dasidėjo ir tai, kad nėjo visą naktį miegot. Bet kiek skaičiavau tai 55 taškus surinkau, aišku čia laba blogai, bet žiūrėsim kaip bus. Kiek sakė, kad lietuvių VBE kas penktas mokinys neišlaikė, žodžiu rezultatus pamatysim ne visi pasidžiaugt galėsim dauguma teks nusivilti. 

Žinutė parašyta: 2013-06-13 10:30:09 | Nuoroda

Sveiki, busimi studentai :) Paskelbiu apie 2013/2014 metu odontologijos pirmakursiu facebook'o grupe:
www.facebook.com/groups/151653221686816/
Prisijunkite tik suzinoje, jog istojote ar gavote aukstus ivertinimus :)

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2013-06-14 18:15:00 | Nuoroda

as per ziopluma vel siemet i medicina neistosiu :D gal kas i slauga planuojat? ;DD

Žinutė parašyta: 2013-06-18 18:03:48 | Nuoroda

Sveiki, norėjau paklausti dėl bendrojo priėmimo tvarkos, nes lamabpo.lt tinklapy man kertasi du punktai. Rašo, kad antro priėmimo metu į valstybės finansuojamą vietą gali pretenduoti tie, kurie pirmu numeriu pirmam etape nebuvo pakviesti į vf vietą. Bet žemiau rašo, kad jeigu pasirašė sutartį dėl vf vietos, tai antram etape gali pretenduot tik į vnf. Mano klausimas toks, jeigu aš pirmam etape pasirašysiu sutartį dėl vf vietos, bet ją prašyme būsiu pažymėjus, tarkim, 3 numeriu, o ne 1, ar galėsiu antram epate pretenduot į vf vietą?

Ačiū! :)

Žinutė parašyta: 2013-06-19 18:57:36 | Nuoroda
rutac rašė:

Sveiki, norėjau paklausti dėl bendrojo priėmimo tvarkos, nes lamabpo.lt tinklapy man kertasi du punktai. Rašo, kad antro priėmimo metu į valstybės finansuojamą vietą gali pretenduoti tie, kurie pirmu numeriu pirmam etape nebuvo pakviesti į vf vietą. Bet žemiau rašo, kad jeigu pasirašė sutartį dėl vf vietos, tai antram etape gali pretenduot tik į vnf. Mano klausimas toks, jeigu aš pirmam etape pasirašysiu sutartį dėl vf vietos, bet ją prašyme būsiu pažymėjus, tarkim, 3 numeriu, o ne 1, ar galėsiu antram epate pretenduot į vf vietą?

Ačiū! :)

negalesi, galesi tik del VNF antram etape pretenduot

Žinutė parašyta: 2013-06-25 22:35:06 | Nuoroda
Crystalica rašė:

as per ziopluma vel siemet i medicina neistosiu :D gal kas i slauga planuojat? ;DD

Aš galvoju jeigu neįstosiu į mediciną, stosiu į Klaipėdos vastybine kolegija bendrąją slaugą. O kur žadi stoti į slaugą?

Žinutė parašyta: 2013-06-26 21:54:21 | Nuoroda
Abituriantė rašė:
Crystalica rašė:

Aš galvoju jeigu neįstosiu į mediciną, stosiu į Klaipėdos vastybine kolegija bendrąją slaugą. O kur žadi stoti į slaugą?

zadu i LSMU :) nzn ar imanoma, bet bandyciau po pusmecio i medicina pereit. reiks pasidomet, kai istosiu :)

Žinutė parašyta: 2013-06-29 00:28:34 | Nuoroda

Sveiki. Labai tikiuosi, kad būsiu išgirsta :D Turiu tokį klausimėlį: jei baigi kolegines studijas (burnos higienos, dantų technikos...) prisideda balų stojant į odontologiją universitete?

Iš anksto dėkoju :))

Žinutė parašyta: 2013-07-01 09:45:01 | Nuoroda

As taip pat esu baigusi sias studijas kolegijoje praeitais metais stojau, bet neistojau tai man neprisidejo joks balas kad esu baigusi. tai taip iseina jog neprisideda

Žinutė parašyta: 2013-07-02 00:13:19 | Nuoroda

O kokiu balu stojai?

Žinutė parašyta: 2013-07-03 18:12:47 | Nuoroda

18,5 atrodo buvo. o koks tavo? 

Žinutė parašyta: 2013-07-05 03:03:57 | Nuoroda

Sveiki (na arba ne, nežinau). Gal kas nors studijuoja mediciną VU ir norėtų/galėtų pasikalbėti apie studijas ir tvarką? (: Nedaug jau beliko, o klausimėlių yra nemažai. Būčiau labai dėkinga.

Žinutė parašyta: 2013-07-05 18:10:07 | Nuoroda

Mhm, klausk :)

Žinutė parašyta: 2013-07-08 01:34:45 | Nuoroda

Sveiki. Na ir kaip nuotaikos po pirmųjų rezultatų? ;) kas ir kur galu gale apsisprendėte stoti? :)

• Biologija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2013-07-09 08:11:00 | Nuoroda
Paulius321 rašė:

Sveiki. Na ir kaip nuotaikos po pirmųjų rezultatų? ;) kas ir kur galu gale apsisprendėte stoti? :)

Aš tai labiausiai noriu į mediciną, bet balai manau per žemi jai.. Bandysiu aišku stot, bet jeigu nepavyks teks kitais metais bandyt. O tu? :)

Žinutė parašyta: 2013-07-09 14:01:05 | Nuoroda

Na aš tai kol kas patenkintas :) laikiau lietuvių ir matematiką, balai tikrai džiuginantys, tikiuosi likimas pokšto neiškrės :D galvojau iš pradžių į VU mediną, bet dabar manau, kad geriau gal būtų į LSMU, tad tikriausiai čia ir apsistosiu :) biologija labai daug ką lemia, jeigu gausi gerą balą, tai kompensuos ir visus kitus, tad dar viskas priešaky, nesijaudink ;)

• Biologija / VBE 98
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2013-07-09 15:58:27 | Nuoroda

Sveiki. Kiek girdėjau pasirašant sutartį su LSMU reikia ir kažkokį anglų k. testą laikyt. VU irgi tas pats? 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą