Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
rusu egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:13:37
| Nuoroda
Государственный музей Востока, занимающий "Дом Луниных", создан 30 октября 1918 г. и является одним из крупнейших культурно-просветительских центров, в котором наиболее полно представлено искусство Дальнего и Ближнего Востока, а также Средней Азии, Кавказа, Закавказья, Казахстана, Бурятии, Чукотки и т.д. (свыше 160000 единиц хранения). Указом Президента РФ музей отнесен к "Особо ценным объектам культурного наследия России".
В фондах музея - живопись, графика, скульптура, декоративно-прикладное искусство Японии, Китая, Кореи, Ирана, Индии, Вьетнама, Бирмы, Лаоса, Таиланда, Камбоджи, Индонезии, Монголии и многих других стран (свыше 100).
Восхищение вызывают уникальные образцы древней и средневековой скульптуры, в том числе буддийской, классической и современной живописи, в том числе на свитках, работы мастеров художественного лака, текстильные и ювелирные изделия, резьба по дереву и кости, произведения миниатюрной скульптуры, оружие, различные предметы быта...
Особое место среди постоянных экспозиций музея занимают работы выдающихся художников, мыслителей, ученых и просветителей - Николая и Святослава Рерихов. Наряду с постоянными экспозициями в музее регулярно проводятся выставки произведений видных отечественных и зарубежных деятелей культуры.
Музей Востока - это не только крупный выставочный комплекс, но и Научно-исследовательский институт, в котором успешно трудятся 2 доктора наук и 30 кандидатов наук.
В музее открыты постоянные экспозиции: "Искусство Кореи", "Искусство Китая", "Искусство Японии", "Искусство Юго-Восточной Азии" (Вьетнам, Бирма, Лаос, Таиланд, Камбоджа, Индонезия), "Искусство Кавказа" (Северный Кавказ, Грузия, Азербайджан, Армения), "Искусство Ирана", "Искусство Индии", "Искусство Средней Азии и Казахстана", "Искусство Бурятии, Монголии и Тибета", "Искусство народов Севера", "Живопись Закавказья и Средней Азии (XIX в. - 1 пол. ХХ в)", "Творчество Н.К. и С.Н.Рерихов".
Музей готов предоставить свои площади для проведения выставок художников, скульпторов, графиков, а также встреч, аукционов, презентаций.
shtay,tikrinkites =) bet manau wariantu gali but keletas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:16:31
| Nuoroda
o kaip kiti atsakymai? sutampa ar ne?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:19:08
| Nuoroda
parasykit kas galit klausymo uzduociu atsakymus, ten tai as viska beveik na ugad dariau, nes blogai girdejau..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:20:40
| Nuoroda
rashiau kajp man gawos I,II.
o del IV tj man sunkiaj sekes...
sutampa man tik 3,4 ir 5.
o kajp klausymo II uzhduotis?
gal pameni ka yrashey?
|
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:21:18
| Nuoroda
Na ryt pas mokytoja nuwarysiu ir zinosiu visus tikslius atsakymus tada jau nebebus galima pasigincyt
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:22:14
| Nuoroda
TrashQtiz lbj sawim pasitiki
tj ka klausimo uzhduotyse parashej?
|
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:27:30
| Nuoroda
Jei atwirai pasitikejimas per laika atsirado, bo pretenduoju i maximuma, bet jauciu nebus 100%, o tik 90 keli Wat klasioke mano turi sansu, ji rusu olimpiadoj pirma vieta uzeme Pepsiuke, del klausimo, tai nepamenu atsakymu, bet visus gerai padariau isskyrus 2 uzduoti, nes viena boba kazkokia 40 metu, kur rase priesais mane kodejo nesweikai, tai nieko negirdejau ;D tad speliojau
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:29:41
| Nuoroda
kaip apitiksliai jus paraset klausymo uzduotyse?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:30:56
| Nuoroda
tay gal bent I uzhduoties pameni?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:31:55
| Nuoroda
ash tj
б б а pirmoj
bet jauchiu kad blogay
|
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:33:06
| Nuoroda
Pepsiuke, zinok tikrai nepamenu kaip ten suzymejau ryt wa su mokytoja padarysiu per nauja ir sumesiu atsakymus kad trecias A tai tikrai pamenu
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:34:10
| Nuoroda
ble buvau 1 ir 2 irdi iskart b parasius o paskui istaisiau i a ir visur a parasiau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:35:29
| Nuoroda
oj suklydau, б а а pazhymejau.
Ok,tj kj zhnosi ats sumesk che buk gerutis
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:39:22
| Nuoroda
kur galvojat stoti?
|
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:40:33
| Nuoroda
Kad visi A tai tikrai nesamone ;D pirmam tai B, antram jei neklystu A ir treciam tai tikrai A Na jei nepamirsiu tai imesiu cionai nzn ar busiu ryt Vilniuj geri orai juk
|
|
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:41:34
| Nuoroda
As tai i Orlaiviu pilotavima
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:41:59
| Nuoroda
Jej pawyks wiska ishlajkyt 90 su centays tj norechiau i TSPMI
o tu?
|
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:49:33
| Nuoroda
TSPMI? kas cia tokio? (as mat labai neapsiswietes) ;D
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:50:55
| Nuoroda
tarptautiniaj santykiaj,politika
|
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:59:00
| Nuoroda
Taip ir galvojau ;D bet pasitikslint praverte ;D Na as ten kokiu 3 bandymu rasysiu ;D viskas priklauso nuo Istos ;D Beje girdejot kad atseit turejo liaudis matkes ir lt uzduotis is wakaro? Gerai kad bent rusu ne toks populiarus egzas ir nemanau kad kazkas turejo uzduotis
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą