PO vokieciu VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:00:27 | Nuoroda
na man asmeniskai egzamino tik viena dalis sunki buvo, tai yra klausimas, o siaip gramatika ir skaitymas nepalyginamai lengvesni nei praeitais metais o del klausymo, tai tikrai nustebau, pirma karta toks nesuprantamas tekstas buvo, tai daug speliojau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:01:26 | Nuoroda
Gal zinot, kur yra patalpintos egzo uzduotys???
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:06:11 | Nuoroda
egzaminai.lt yra uzduotys. siaip yra zmoniu kurie daug gaus, ir mano klasej tokiu yra, bet jie laisvai kalba vokiskai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:08:22 | Nuoroda
bet kad reikalavimai man nera tik islaikyt..yra reikalaujam gerai islaikyt.vien tai vercia nervuotis.tirkai nuotaika labai sugadinta..bet reik nenuleist ranku.. o egzaminas tikrai buvo begalo sunkus.rasisni isvis pradejua rasyt likus penkiolikai minuciu...tai nu..ech..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:14:20 | Nuoroda
Gal kas galit cia ikelt VBE vokieciu uzduotis???kazkaip nerandu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:16:31 | Nuoroda
na jus nepergyvenkit ;] zinoma.. atsiras tu, kurie daug surinks.. bet ju vienetai, nes vokieciu kalba NERA populiari.. o tu, kurie gyvene Vokietijoje kokius metelius ir pasirinko VBE ant penkiu rankos pirstu galima suskaiciuoti.. ( nu 10 ) as asmeniskai laikiau Sprachdiploma, kazkokiu budu sugebejau ji gauti, bet jei atvirai, tai jo sunkumas nlb ka skyres nuo sio egzo.O tai rodo kad kartele belekaip uzkelta. Idomu koks pereinamasis islaikymo balas bus, itariu kad zemas labai.. Pagirtina kad klausyma padare suprantama, bet tai va vienas kabliukas, klausimai tai toks jausmas kad skirti visai kitam egzuj nu nzn, man taip bent jau pasirode. Kokia tema rinkotes ? As tai antra tema is tuscio i kiaura pilsciau.. kaip manot, jei viena punkta ten tik vienu ar dviem sakiniais paminejau, daug tasku nuims ?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:17:38 | Nuoroda
http://www.egzaminai.lt/failai/556_uzdu ... sienio.pdf cia valstybinukas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:21:18 | Nuoroda
na nemanau, jei vienu punktu tik pora sakiniu parasei,tau daug nuims, gali but, kad nieko nenuims, jei argumentuotai, pagristai rasei na as esu laiminga, kad turejua labai griezta mokytoja, su kuria darem daug kartu sudetingesnes uzduotis, ir si labai neisgasdino, o as tai asmeniskai rasiau rasini antra tema, nes ja galejau daugiau ka pasakyti ir be to, kaip bebutu, vokieciu standartinis nuokrypis yra apie 17, tai dar daug pakils musu rezultatai, jei aisku pereisim tam tikra riba
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:24:30 | Nuoroda
na, aš irgi gavau tą vokiečių sertifikatą ir net nežinau kur lengviau buvo. ten tik tiek, kad reikėjo virš 60procentų visko surinkti, tas neramino. o čia tai nesuprasi nei tų tekstų, nei tų klausimų ir iš vis keikiuosi ir ZUM TEUFELN, muhahaha
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:30:57 | Nuoroda
gal kas zinot jau atsakymus?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:34:02 | Nuoroda
egzas tai sunku,uztat gerai atsventem,ane indre?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:34:32 | Nuoroda
va kuo galiu pasigirti vokieciu kalboj,tai kad moku keiksmazodziu ;DDD o daugiau tai snipstas ;DD va dar toks klausimas man, kaip jie isivaizduoja 180-200 zodziu, jei yra 5 punktai. + reik izangas ir pabaigas parasyt ir dar + po 2-3 argumentus...juk negali tiesiog sausu faktu ar siaip minciu ne i tema paberti ir vsio, eit prie sekancio punkto. Tai galejo vietoj to halbformelles laisko padaryti vien tik rasini, duoti daugiau laiko nu ir reikalavimas koks 300-400 zodziu.. va tada tai suprantu.. nes tie rasiniai paskiau kaip kokie kratiniai gaunasi.. P.S kaip suzymejot leseno teil 2 ?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:38:24 | Nuoroda
man tai asmeniskai sprachen diplomo teksto suvokimas simta kartu buvo lengvesnis nei valstybinio egzo
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:40:51 | Nuoroda
Aisku, gerai atsventem, po tokios dienos viskas gerai atrodo, niekas nera pernelyg sunku ir vis tiek musu mokytoja valdo, ir mes, manau, nepasirodysim prasciausiai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:41:56 | Nuoroda
joa.. ir netgi idomesnis kada rezai ? nervus galima susigadint belaukiant.. man buvo sis paskutinis egzaminiukas, bet tai nuotaika sugadino bene labiausiai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:43:09 | Nuoroda
man mama padarė kelias gramatikos užduotis dabar. skaitymo dar nežiūrėjom. taigi, jei kam reikia. 1. mehr ; weil ; legte ; erst ; vergeblich 2.dem ; ist ; stehen ; man ; werden 3.das ; dem ; die ; der ; deren gal vėliau parašysiu ir daugiau, kai pasisodinsiu mamą ir išsiaiškinsim kas kur ir kaip.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:44:39 | Nuoroda
kanazasas labai aciu uz atsakymus !!!!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:45:42 | Nuoroda
Aj nesinervinkit niekas pvz mes su savo grupe nuejom atsvest ir pirma karta po egzo taip gerai ir laisvai jauciuos visai kitaip buna, kai namo po egzo grizti ir parinies, galvodamas, ka blogai parasei o be to reikia bent del vieno mazo dalykelio pasidziaugt, jog mum nebuvo taip, kaip anglam, kuriem daug abejoniu kilo del rasinio temos
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:51:00 | Nuoroda
na tikrai nevisiskai teisingi atsakymai, kurie cia katik buvo pateikti uztenka vien i zodyna paziuret, kad Flugzeug artikelis yra das
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:56:56 | Nuoroda
o ar dar yra netikslumų? nežinau, man prabėgom mama padarė. pražiopsojo tada tą zeug. nes nelabai abejoju jos vokiečių kalbos žiniomis. mokytoja, mat. jei das Zeug, tai dar geriau. nes aš taip ir parašiau ;D
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą