bio 2009
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-04-30 16:46:09 | Nuoroda
man genetika nepatinka, bet reiks kazkaip iskalt.
  • Biologija / VBE 44
  • Chemija / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 8
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-04-30 22:43:01 | Nuoroda

Botanikos labiausiai nemėgstu, o genetika tai man įdomiausia.

Žinutė parašyta: 2009-04-30 22:58:37 | Nuoroda

man taip pat augalai neperlabiausiai patinka, bet dar laiko yra pamegt :), evoliucija nera sunku, tik reikia susisistemint, genetika idomi, o skaiciavimai elementarus, chemine biologija galbut sunkesne tiems, kas nesimoko visiskai chemijos

Žinutė parašyta: 2009-04-30 23:13:54 | Nuoroda

Augalai tai ten tie dauginimaisi visokie ir vystymaisi tu visokių sporų  nervoja, žinoti, kas ten kaip dauginasi, kam vanduo reikalingas ten ir t.t.

Žinutė parašyta: 2009-05-01 00:30:07 | Nuoroda
bet rimtai...visi augalu nemegsta:D negaliu pakesti ir as augalu dauginimosi, ten tu sporofitu, gametofitu, dulkiadaigiu visokiu...fui...gaug geriau zmogaus fiziologija ir pan:)
  • Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-05-01 01:45:09 | Nuoroda

Kažkaip kai sakiau, kad nemėgstu evoliucijos, nepagalvojau apie augalus, tai persiprašau ir prisidedu prie nemėgstančių augalų. :D Ypač dauginimasis užmuša "įdomumu".

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-05-03 20:30:50 | Nuoroda

Labiausiai laukiu bio egzamino,nes labiausiai jo bijau ;D Daugiausia vilčių dedu į tesą,o antroj daly norėčiau rasti genetką,šalinimą,fotosintezę arba ląstelinį kvėpavimą Tikiuosi norai neliks tik norais ;D Baisiausia man būtu mitozė ir mejozė Išsprendžiau visus buvusius biologijos egzaminus,dabar skaitau knygutę žalią,girdėjau dabar išėjo dar viena knygutė ,,Pasiruošk egzaminui",gal kas jau pirkot?

Žinutė parašyta: 2009-05-03 21:09:20 | Nuoroda
viskas, kas susije su zmoGaus anotomija ir fiziologija, liux:D
  • Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-05-03 23:10:30 | Nuoroda
R@minta rašė:

Labiausiai laukiu bio egzamino,nes labiausiai jo bijau ;D Daugiausia vilčių dedu į tesą,o antroj daly norėčiau rasti genetką,šalinimą,fotosintezę arba ląstelinį kvėpavimą Tikiuosi norai neliks tik norais ;D Baisiausia man būtu mitozė ir mejozė Išsprendžiau visus buvusius biologijos egzaminus,dabar skaitau knygutę žalią,girdėjau dabar išėjo dar viena knygutė ,,Pasiruošk egzaminui",gal kas jau pirkot?

Apie šitą kalbi gal? www.knyguklubas.lt/lt.php/knygos/papildo ma_mokomoji_literatura/egzaminams/biolog ija_serija_i_egzamina__be_baimes/30746
Jei taip, tai turiu ją. Čia išplėsta "Ar moki biologiją" versija. Gera šiaip

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-05-04 15:44:55 | Nuoroda

as tai ta zalia knygute jau n kartu skaicius, visdar skaitau ir darau testus...:) o siaip tai... BIJAU!!!

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-05-04 17:27:00 | Nuoroda

Aš irgi tą knygutę turiu,bet mokytojas rodė naują išleistą,šitos papildymą,bet dabar nerandu kaip atrodo,kataloge mačiau,bet neatsimenu ;D

Žinutė parašyta: 2009-05-04 20:05:24 | Nuoroda
as naujesnes jau nezinau...kazkokia yra zalia dar, bet ji senesne, o sitoji-jos papildymas.man sitoji patinka tuo, kad labai aiskiai parasyta:)
  • Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-05-05 22:51:44 | Nuoroda

pabandykit www.egzas.lt, ten sukelti ir biologijos testai ;o)

Žinutė parašyta: 2009-05-05 23:05:59 | Nuoroda
pabandykit, as tai jaubandziau daug....ir ten klaidu nemazai mano nuomone...klaidina ten mane tie testai....
  • Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-05-08 19:56:47 | Nuoroda
pora testo klausimu. is www.egzas.lt, del kuriu nesu tikra: Organoidai, kuriuose vyksta energijos virsmai ir susidaro ląstelei prieinama energijos forma, yra: a) Ribosomos ir endoplazminis tinklas b) Chloroplastai ir mitochondrijos c) Lizosomos ir chloroplastai d) Ribosomos ir mitochondrijos kaip manote, ar tikrai teisingas atsakymas yra d, o ne b? o stai sitas klausimas: Nuo ko priklauso vienos rūšies gyvūnų požymių įvairovė? a) Tik nuo mitozės b) Tik nuo mitozės ir mejozės c) Tik nuo mitozės ir apvaisinimo d) Nuo mitozės, mejozės ir apvaisinimo neturetu buti vietoj mitozes- mejoze? rasykit savo nuomone ir mintis:)
  • Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-05-08 22:17:48 | Nuoroda
siestaa rašė:
<...> Organoidai, kuriuose vyksta energijos virsmai ir susidaro ląstelei prieinama energijos forma, yra: <...>

Man atrodo, dabar reikia vadinti organelėmis, o ne organoidais. Ar klystu?

Žinutė parašyta: 2009-05-08 22:29:01 | Nuoroda

Kad galima ir organoidais, ir organelemis vadindi, o del tu atsakymu, tai manau, kad teisingi, nu gal biski 2 priverte suabejot

Žinutė parašyta: 2009-05-09 10:49:03 | Nuoroda

Mums mokytoja sakė, jog geriau sakyti organoidai.

Žinutė parašyta: 2009-05-09 12:09:45 | Nuoroda

o mum pagal naujausia tai organelem sake reikia  vadint . nesuprasi cia :)

• Biologija / VBE -
  • Chemija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-05-09 12:15:11 | Nuoroda

Galiu jum pasakyti visa teisybe apie siu metu bio egza. Nes man desto viena mokytoja kur visa tai zino. Tai va siais metais biologijos egza laiko labai daug abiturientu net 10000, o kur visada laikydavo 4000 ir jis bus zymiai sunkesnis, kad daugiau nubyretu abiturientu, dar keiciasi vyriausias kazkoks vykdytojas tai jis yra zymiai grieztesnis ir kategoriskas. Naujienos liudnos siais metais.

• Biologija / VBE 47
  • Chemija / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 7
  • Matematika / MBE 9
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą