Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-02-22
16:21:08
| Nuoroda
Pastaruoju metu man vis tenka domėtis patriotizmu. Išpradžių gan nuvalkiotai viskas atrodė, bet po biški užsikabinau ir dabar norėčiau sužinoti jūsų nuomonę. Žinau, gal čia ir ne labai į temą ,bet juk jaunimas Lietuvos ateitis, o čia ir lankosi jaunimas . Taigi kas netingit ir kam patiem įdomu parašykit už ką ,jūsų nuomonre, verta mylėti Lietuvą, kaip jaunimas pats galėtų reikšti patriotizmą ir kas bendrai yra patriotizmas, ką jis duoda, kam reikalingas ir ką jam reikia duoti. Žod-iu rašykit kas šauna į galvą patriotizmo tema |
|
Žinutė parašyta:
2009-02-23
21:57:28
| Nuoroda
nesu patriotė. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-16
15:18:41
| Nuoroda
manyje 0 % patriotishkumo ! |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-16
22:24:10
| Nuoroda
Manau kaip ir visose srityse reikia myleti save,kad galetum pamilt zmogu,zmones,aplinka,gamta...juk viskas ir priklauso nuo musu tai reiskia,reikia tausoti,saugoti,gerbti,didziuotis...viska ka myli,nes kokia tu meile teiki gamtai jeigu ja groziesi bet siukslini?...tai ir yra patriotizmas,mano galva. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-17
21:12:43
| Nuoroda
As nesu ,,simtaprocentine" patriote, Lietuvoje matau daug trukumu, bet tikrai stengiuosi didziuotis savo salimi. Kaip Lietuva bus patraukli turistams, uzsienieciams, jei mes, patys lietuviai bambesim kokia cia lieva salis ir panasiai. Juk mes turime tokia grazia gamta, kalvas, ezerus, upes, miskus, turime daug zinomu sportininku, muzikantu (nekalbu apie ,,Yvas", daugiau apie klasikines muzikos atlikejus). Visuo tuo galime girtis ir dziaugtis, kad gimeme butent cia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
08:15:10
| Nuoroda
Aš nepatriotė Galėčiau savo tėvynę parduoti Tik kas ją imtų ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
16:02:06
| Nuoroda
xe, nekokia is manes patriote, bet manau jei yra kuo didziuotis, tai tuo kad budami tokia maza salis isgyvenom tiek okupaciju ir vis tiek likom Lietuviais(nors ir neperdideliais patriotais)... Kad musu protewiai apgyne musu kalba nuo isnykimo... Ir siaip Lietuvos gamta grazi, tik zinoma galetume jos taip netersti butu dar grazesne:):) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
22:08:05
| Nuoroda
Koks dar gali būti patriotizmas jei valstybė tik skurdina savo piliečius |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-06
12:15:42
| Nuoroda
Siaip cia nera ir kuo didziuotis... y seima ten visokiu kausu priejo tik y save pinigus ima...ir tai kitos valstybes Lietuva apgaudineja kaip vaika tik jie nieko nesupranta...va dabar net daugelis suzinojo kad cia lietuvoje amerikieciu kalejimas yra... tai ar ne durniai yra kad tokias nesamones daro... tai taip ir busi patrijotiskas...visi juk emigruoti nori is tos lietuvos... |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-06
16:48:08
| Nuoroda
Nesu labai didele patriote, bet savo sali ,kaip ten bebutu gerbiu. Zinoma, palyginus ja su kitomis Europos salimis darosi graudu, bet is tikruju mes patys kuriames tokia padeti.. Kas isrinko tuos humoristus i seima? Tik patys lietuviai... kas siukslina, lauzo vaiku zaidimo aiksteles? Ir vel patys mes.. bet cia ne esme , manau. Siaip visada su susidomejimu klausydavau lietuviu kalbos arba istorijos mokytoju pasakojimu apie musu Lietuvos ankstesnius laikus, apie pralieta krauja del laisves ir pan. siurpu , kai pagalvoji.. o dabar beveik niekas nevertina savo zemes , kurioje uzaugo.. abejoju , kad jeigu mus vel uzkluptu tokie laikai , kaip tada, ar mes taip gintume savo sali.. ar atsirastu tokiu , kurie aukotu savo gyvybes uz Lietuva ir jos gerove..manau, vargu Taigi,taip jau yra, jog dabartiniai Lietuvos pilieciai visi lekia i uzsieni, nes ten perspektyvos geresnes, pragyventi lengviau, o tas vadinamas patriotizmas seniai isgaraves lietuviu galvose ar jausmuose, nes paprasciausiai zmones iesko kur galima butu normaliai gyventi, nes laikui begant su tokia musu valdzia, padetimi ir poziuriu sunkiai suksimes, o ne retas ir gala su galu jau dabar gali sudurti. Bet, kaip bebutu, kad ir isvaziavus i uzsieni , manau, reiketu islaikyti savyje patriotiskuma Lietuvai, nes ten gimei, ten uzaugai, ten pirma kart ileidai savo saknis. |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-15
15:01:42
| Nuoroda
1. PAPILDOMAS DARBAS INTERNETU |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-26
12:57:16
| Nuoroda
Esu is dalies patriotas . Lietuvoje yra daugybe blogu zmoniu nuvaziuoji i kita miesta tave tikras lietuvis uzpuola ir pan. .. Vagys chuliganai ir pan. Bet yra ir normaliu ir net pasiaukojanciu zmoniu. Vis delto Lietuva myliu ne delto. Cia gimiau cia mano tevyne, yprasta aplinka , zmones , draugai, kalba ir paprociai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
09:55:37
| Nuoroda
Pagal tarptautinių žodžių žodyną, patriotizmas yra tėvynės meilė ir atsidavimas savo tautai. Natūralu, kad nuo gimimo gyvenant Lietuvoj, atsiranda ypatingas ryšys su šituo kraštu. Kad ir kaip čia būtų sunku kartais, kad ir kokios viliojančios atrodytų kitos šalys, aš vis dar tikiu šviesia Lietuvos ateitim ir norėčiau bent kiek prie tos ateities kūrimo prisidėti pati. Tikriausiai galiu vadinti save šiokia tokia patriote. Sveikas, saikingas patriotizmas yra sveikintinas dalykas, nes jis vienija tautą. BET radikalus patriotizmas arba nacionalizmas man primena atsitiktinumo garbinimą. Juk ne kas kitas, kaip tik paprasčiausias atsitiktinumas, lėmė, kad gimėm čia, o ne kitur. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-28
13:51:50
| Nuoroda
Nesu patriotė. Jei rimtai tokios datos kaip vasario16 man yra tik laisvadienis nuo mokyklos ir pan. Tačiau kartais pagaunu tą didingą minutę,kada Lietuvą tiesiog myliu. Pavyzdžiui kartą girdėjau kaip lietuvos himną traukė per 800 choristų. Tai skambėjo taip didingai ir taip gražioai, kad supratau, jog nesu visiškai pagędusi ir darr myliu ir gerbiu mūsų Lietuvą |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-05
15:06:28
| Nuoroda
Kaip galima mylėti šalį, kuri nieko gero neduoda, tik smaugia jaunas mamas, pensininkus ir paprastus darbininkus ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
14:10:51
| Nuoroda
Dayzas rašė:
Kaip galima mylėti šalį, kuri nieko gero neduoda, tik smaugia jaunas mamas, pensininkus ir paprastus darbininkus ? Valdžia nėra šalis. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-10-10
15:21:28
| Nuoroda
mes kalbam apie papriotizma o su juo susijusi Tevyne ir Tauta , o ne kokianrs institucija... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-10-24
18:04:41
| Nuoroda
darbas namuose-man pavyko, pabandykite ir jus!!! 1. LT857300010111905486 dabar išbraukite iš sarašo Nr. 1 saskaitos numeri, perneškite visas saskaitas vienu eiles numeriu i viršu, o i atlaisvinta Nr. 6 eilute irašykite savo banko saskaitos numeri. |
|
Žinutė parašyta:
2010-11-05
18:15:58
| Nuoroda
Aš taipogi nesu patriotė (na gal tik truputuką). Kaip galima būti patriotu kai net gerbiamieji mūsų seimo nariai nerodo to, taip vadinamo, patriotiškumo lupikaudami iš paprastų Lietuvos žmonių. Kaip žmonės gali būti savo šalies patriotais, kai nuolat turi galvoti kaip išgyventi iš minimalių pajamų. Nežinau ar čia į temą, bet, mano nuomone, tokios gyvenimo sąlygos Lietuvoje smugdo patriotiškumą, jam tiesiog nelieka vietos mūsų širdyse nuolat galvojant kaip "prasisukti" ieškant darbo, norint mokytis toliau ar išlaikant šeimą. |