Matematikos VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-05-27 14:59:17 | Nuoroda
anonimiskai rašė:

o vertinant gali but jog duoda balu net ir negavus gero atsaymo? tarkim paskutiniame gera susidariau lygti, viska padariau, tik paciam gale ne taip patirkinus nusprendizua kad Jonas greitersnis, bet iki tol viskas gerai buvo...arba pvz tu grafiku pavadinimu braizant neuzrasiau...gal kas zinot kaip ten vertina? ar iskart 0?

yra taip kad jei tarkim duodami 3balai, tai 1 is ju bus uz teisinga atsakyma, kiti like uz pasirinkta buda, teisingai sudaryta lygti ir panasiai. tad nenusimink (-: va jei 1 tsk ir ziopla klaida, atsakymo negavai gero, tai td negauni tasku. ner is ko duot. (-:

Žinutė parašyta: 2009-05-27 14:59:53 | Nuoroda
amandute rašė:

as ka tik pasigilinau i ta salyga, ir ten klause kiti komisijos nariai(be pavaduotuju), tai manau, kad as buvau teisingas ats 24!

Na joa, čia galima įvairiai suprast ;\\

Aš tai pagalvojau kad gali keistis pavaduotuojei vietomis

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:00:15 | Nuoroda
anonimiskai rašė:

o vertinant gali but jog duoda balu net ir negavus gero atsaymo? tarkim paskutiniame gera susidariau lygti, viska padariau, tik paciam gale ne taip patirkinus nusprendizua kad Jonas greitersnis, bet iki tol viskas gerai buvo...arba pvz tu grafiku pavadinimu braizant neuzrasiau...gal kas zinot kaip ten vertina? ar iskart 0?

ne 0, taskai duodami uz atskiras sprendimo dalis, ten uz lygties susidaryma, uz suskaiciavima, uz rezultatus ir t.t., kiekvienas uzdavinys tures savo vertinimo instrukcija ;) tad po 1 po 1 ir susirenka tie taskai ir is neissprestu ar blogai issprestu uzdaviniu.

• Informacinės technologijos / VBE 32
  • Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 73
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 36
Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:00:16 | Nuoroda
anonimiskai rašė:

ne 0, taskai duodami uz atskiras sprendimo dalis, ten uz lygties susidaryma, uz suskaiciavima, uz rezultatus ir t.t., kiekvienas uzdavinys tures savo vertinimo instrukcija ;) tad po 1 po 1 ir susirenka tie taskai ir is neissprestu ar blogai issprestu uzdaviniu.

• Informacinės technologijos / VBE 32
  • Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 73
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 36
Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:00:28 | Nuoroda
amandute rašė:

as ka tik pasigilinau i ta salyga, ir ten klause kiti komisijos nariai(be pavaduotuju), tai manau, kad as buvau teisingas ats 24!

as ir toki pasirinkau, bet jei neklystu cia dauguma 2*24!

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:00:34 | Nuoroda
amandute rašė:

Kiti be primininko, tai vadinas pavaduotojai ir eurokomisarai,tai 2*24!

• Informacinės technologijos / MBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:01:41 | Nuoroda

Sveiki, norėjau paklausti, gal kas nors žinot, ar bus įskaitytas grafikas nubraižytas  pieštuku?

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:01:42 | Nuoroda

Na taip, tiesa, bet atsakymas tik vienas teisingas, o kuris tikrai db niekas nezino, nebent jau buvo pas moytoja

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:02:09 | Nuoroda
raijma rašė:
amandute rašė:

Kiti be primininko, tai vadinas pavaduotojai ir eurokomisarai,tai 2*24!

ats sitas ir yra 2*24! siaip salyga nera labai korektiska, gali dvejopai suprast, taciau db pasigilinus ikerti kad ir pavaduotojai gali vietomis keistis tad sitas tinka

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:02:29 | Nuoroda
snukis rašė:

Sveiki, norėjau paklausti, gal kas nors žinot, ar bus įskaitytas grafikas nubraižytas  pieštuku?

jo

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:02:59 | Nuoroda
amandute rašė:

Na taip, tiesa, bet atsakymas tik vienas teisingas, o kuris tikrai db niekas nezino, nebent jau buvo pas moytoja

Gali ir anuliot :]]]

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:03:41 | Nuoroda
amandute rašė:

Aš irgi manau, jog toks buvo atsakymas. tas pirmininkas su pavaduotojais sudaro vieną vienetą ir sėdi ten kažkur , o visi tie kiti tik skirstosi sau vietas.

• Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 94
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:03:54 | Nuoroda

Keliais skirtingais būdais prie to paties stalo gali susėsti kiti Europos Komisijos nariai, jei pavaduotojai turi atsisėsti prie pirmininko iš dešinės ir iš kairės?
Tai as supratau, kad turi minty tuos likusius 24 ;) ir be pavaduotoju, nes juos salygoj paminejo

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:04:17 | Nuoroda

amandute rašė:

Klysti. Ciutoju:

"Komisijos pirmininkas posedzio metu sedi jam skirtoje vietoje prie stalo. Keliais skirtingas budais prie to paties stalo gali susesti KITI komisijos nariai ,  jei pavaduotojai turi atsisesti prie pirmininko is desines ir is kaires?" 

I KITU zmoniu savoka tik pirmininkas neieina...

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:05:12 | Nuoroda
dorido rašė:
snukis rašė:

jo

Dėkui. Palengvėjo.

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:06:24 | Nuoroda

As ir pacitavau ;) :) na as supratau, kad i tu kitu zmoniu savoka neieina pirmininkas ir pavaduotojai :) 27-3=24 ;) ir Ats: 24!  na bet as galiu buti ir neteisi, todel taip labai ir nesiginciju :)

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:06:58 | Nuoroda
Tornaddo rašė:

amandute rašė:

Klysti. Ciutoju:

"Komisijos pirmininkas posedzio metu sedi jam skirtoje vietoje prie stalo. Keliais skirtingas budais prie to paties stalo gali susesti KITI komisijos nariai ,  jei pavaduotojai turi atsisesti prie pirmininko is desines ir is kaires?" 

I KITU zmoniu savoka tik pirmininkas neieina...

jo.

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:08:16 | Nuoroda

tikrai atsakymas yra 2*24!, nes praso parodyt budus kaip visi isskyrus pirmininka gali susesti, tai 2! *24!= 2*24! jei prasytu tik tu 24 kitu, net neminetu, jog pavaduotojai prie pirmininko sedi ;)

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Matematika / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:08:24 | Nuoroda

Gerai, gerai ;D bus matyti, kaip ten nutiko :D geros ir turiningos jum dienos ;) bei sekmes anglu egzamine

Žinutė parašyta: 2009-05-27 15:09:57 | Nuoroda
amandute rašė:

As ir pacitavau ;) :) na as supratau, kad i tu kitu zmoniu savoka neieina pirmininkas ir pavaduotojai :) 27-3=24 ;) ir Ats: 24!  na bet as galiu buti ir neteisi, todel taip labai ir nesiginciju :)

Pasiziurek kurioj vietoj kablelis sakiny padetas :) Toj vietoj dek klaustuka ir spresk. Po kablelio tik patikslinta kaip pavaduotojai sedi ir tiek...

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą