Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
21:45:28
| Nuoroda
Lenocka rašė:
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
giedrius07 rašė:
Ka reiskia zodis fraer? Zmogus, kuris yra potenciali nusikaltelio auka; nemalonus, kvailu elgesiu pasizymintis asmuo =) dekui,tau lenocka O beje kam tau? =) Ketini nika keist? =))))) ne seip klausiu,nu kad man netiktu fraer nikas Taip ir patikejau, kad siaip.. =D nu isgirdau per filma sita zodi,todel ir norejau paklausti ka jis reiskia:): |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
21:47:10
| Nuoroda
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
giedrius07 rašė:
Ka reiskia zodis fraer? Zmogus, kuris yra potenciali nusikaltelio auka; nemalonus, kvailu elgesiu pasizymintis asmuo =) dekui,tau lenocka O beje kam tau? =) Ketini nika keist? =))))) ne seip klausiu,nu kad man netiktu fraer nikas Taip ir patikejau, kad siaip.. =D nu isgirdau per filma sita zodi,todel ir norejau paklausti ka jis reiskia:): Ok. Atsakymas uzskaitytas =)))) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
21:47:50
| Nuoroda
Lenocka rašė:
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
giedrius07 rašė:
Ka reiskia zodis fraer? Zmogus, kuris yra potenciali nusikaltelio auka; nemalonus, kvailu elgesiu pasizymintis asmuo =) dekui,tau lenocka O beje kam tau? =) Ketini nika keist? =))))) ne seip klausiu,nu kad man netiktu fraer nikas Taip ir patikejau, kad siaip.. =D nu isgirdau per filma sita zodi,todel ir norejau paklausti ka jis reiskia:): Ok. Atsakymas uzskaitytas =)))) tai vat lenocka,kaip jonines atsventei? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
21:51:27
| Nuoroda
Na, cia nevisai i tema bus =D Bet trumpai atsakysiu.. Labai gerai =))) Kaip faina, kad kita pirmadieni irgi iseigine, galima bus vel islekt ilgesniam laikui, saslykai ir t.t. mm.. =)) (Lyrinis nukrypimas nuo temos =DD ) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
21:53:29
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Na, cia nevisai i tema bus =D Bet trumpai atsakysiu.. Labai gerai =))) Kaip faina, kad kita pirmadieni irgi iseigine, galima bus vel islekt ilgesniam laikui, saslykai ir t.t. mm.. =)) (Lyrinis nukrypimas nuo temos =DD ) na reikia juk atsipalaiduot nuo itampos ir pakalbet apie ka kitka:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
21:55:27
| Nuoroda
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
Na, cia nevisai i tema bus =D Bet trumpai atsakysiu.. Labai gerai =))) Kaip faina, kad kita pirmadieni irgi iseigine, galima bus vel islekt ilgesniam laikui, saslykai ir t.t. mm.. =)) (Lyrinis nukrypimas nuo temos =DD ) na reikia juk atsipalaiduot nuo itampos ir pakalbet apie ka kitka:) Taip, tikrai.. Tai kazkada cia minejai, stosi i pareigunu gretaS? =)) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
21:59:05
| Nuoroda
Lenocka rašė:
giedrius07 rašė:
Lenocka rašė:
Na, cia nevisai i tema bus =D Bet trumpai atsakysiu.. Labai gerai =))) Kaip faina, kad kita pirmadieni irgi iseigine, galima bus vel islekt ilgesniam laikui, saslykai ir t.t. mm.. =)) (Lyrinis nukrypimas nuo temos =DD ) na reikia juk atsipalaiduot nuo itampos ir pakalbet apie ka kitka:) Taip, tikrai.. Tai kazkada cia minejai, stosi i pareigunu gretaS? =)) tai jo ,ginsiu jus nuo atmarozu visokiu:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
22:02:40
| Nuoroda
Kaip faina =)) Visada gera ir naudinga praplesti draugu rata =DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
22:04:16
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Kaip faina =)) Visada gera ir naudinga praplesti draugu rata =DD jo draugai niekada nepamaisys:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
22:55:22
| Nuoroda
Šiaip sorry, kad atgaivinau temą, bet pasistojo vat man klausimas.. ;D kiek iš laikiusių rusų vbe, galvoja apie studijas, susijusias su rusų kalba? ;]] nes visur kiek ieškojau temų apie rusų filologijas, niekas nieko nešneka apie tai, tai jau susimąsčiau kad gal aš viena čia tokia ;DD |
|
|