Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:19:08
| Nuoroda
širdis nesveikai daužosi, su kiekvienu gautu sms'u šiurpuliukai per nugarą perbėga ir rankos ima drebėt... |
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:20:53
| Nuoroda
Indronė rašė:
Njateneri rašė:
Nu aš bio tai negaunu tu negauni, o as myzu i kelnes kad permazai gavau :s nu blin dziaukis tu, as buciau tokia laiminga, nes esu nusiteikus baisiam rezlt;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:21:54
| Nuoroda
plukne rašė:
Indronė rašė:
Njateneri rašė:
Nu aš bio tai negaunu tu negauni, o as myzu i kelnes kad permazai gavau :s nu blin dziaukis tu, as buciau tokia laiminga, nes esu nusiteikus baisiam rezlt;D bet tavo matke 97! |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:22:20
| Nuoroda
plukne rašė:
Indronė rašė:
Njateneri rašė:
Nu aš bio tai negaunu tu negauni, o as myzu i kelnes kad permazai gavau :s nu blin dziaukis tu, as buciau tokia laiminga, nes esu nusiteikus baisiam rezlt;D Teisingai, 83 yra liuks reikalas |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:22:59
| Nuoroda
Indronė rašė:
plukne rašė:
Indronė rašė:
Njateneri rašė:
Nu aš bio tai negaunu tu negauni, o as myzu i kelnes kad permazai gavau :s nu blin dziaukis tu, as buciau tokia laiminga, nes esu nusiteikus baisiam rezlt;D bet tavo matke 97! kas man is tos matkes;DD as i vilniu noriu, daktare but;D o mate laikiau nes pati norejau;D menka nauda is jos;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:23:52
| Nuoroda
Kikuchis rašė:
širdis nesveikai daužosi, su kiekvienu gautu sms'u šiurpuliukai per nugarą perbėga ir rankos ima drebėt... man taip pat su kiekviena sms siupuliukai nueina... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:26:19
| Nuoroda
Njateneri rašė:
plukne rašė:
Indronė rašė:
Njateneri rašė:
Nu aš bio tai negaunu tu negauni, o as myzu i kelnes kad permazai gavau :s nu blin dziaukis tu, as buciau tokia laiminga, nes esu nusiteikus baisiam rezlt;D Teisingai, 83 yra liuks reikalas nu as ir i vln bet aciu dievuj ne medicina |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:27:14
| Nuoroda
plukne rašė:
Indronė rašė:
plukne rašė:
Indronė rašė:
Njateneri rašė:
Nu aš bio tai negaunu tu negauni, o as myzu i kelnes kad permazai gavau :s nu blin dziaukis tu, as buciau tokia laiminga, nes esu nusiteikus baisiam rezlt;D bet tavo matke 97! kas man is tos matkes;DD as i vilniu noriu, daktare but;D o mate laikiau nes pati norejau;D menka nauda is jos;D o taj medicinoj metkes nereik? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:28:04
| Nuoroda
Nastiona rašė:
plukne rašė:
Indronė rašė:
plukne rašė:
Indronė rašė:
Njateneri rašė:
Nu aš bio tai negaunu tu negauni, o as myzu i kelnes kad permazai gavau :s nu blin dziaukis tu, as buciau tokia laiminga, nes esu nusiteikus baisiam rezlt;D bet tavo matke 97! kas man is tos matkes;DD as i vilniu noriu, daktare but;D o mate laikiau nes pati norejau;D menka nauda is jos;D o taj medicinoj metkes nereik? kaip jus savo matkes rezultatus suzinojot? juk niekur neskelbia dar! |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:28:40
| Nuoroda
Indronė rašė:
Nastiona rašė:
plukne rašė:
Indronė rašė:
plukne rašė:
Indronė rašė:
Njateneri rašė:
Nu aš bio tai negaunu tu negauni, o as myzu i kelnes kad permazai gavau :s nu blin dziaukis tu, as buciau tokia laiminga, nes esu nusiteikus baisiam rezlt;D bet tavo matke 97! kas man is tos matkes;DD as i vilniu noriu, daktare but;D o mate laikiau nes pati norejau;D menka nauda is jos;D o taj medicinoj metkes nereik? kaip jus savo matkes rezultatus suzinojot? juk niekur neskelbia dar! taigi mokykloj jau yra..:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:29:49
| Nuoroda
ir kaip tu 99 rovei? :D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:35:16
| Nuoroda
Nastiona rašė:
plukne rašė:
Indronė rašė:
plukne rašė:
Indronė rašė:
Njateneri rašė:
Nu aš bio tai negaunu tu negauni, o as myzu i kelnes kad permazai gavau :s nu blin dziaukis tu, as buciau tokia laiminga, nes esu nusiteikus baisiam rezlt;D bet tavo matke 97! kas man is tos matkes;DD as i vilniu noriu, daktare but;D o mate laikiau nes pati norejau;D menka nauda is jos;D o taj medicinoj metkes nereik? vilniuje nereikia deja o kaune nevilioja kai vilniuje gyveni;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:35:49
| Nuoroda
Indronė rašė:
Njateneri rašė:
plukne rašė:
Indronė rašė:
Njateneri rašė:
Nu aš bio tai negaunu tu negauni, o as myzu i kelnes kad permazai gavau :s nu blin dziaukis tu, as buciau tokia laiminga, nes esu nusiteikus baisiam rezlt;D Teisingai, 83 yra liuks reikalas nu as ir i vln bet aciu dievuj ne medicina o kur? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:36:38
| Nuoroda
molekuline bio arba ekologija |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:45:07
| Nuoroda
Indronė rašė:
molekuline bio arba ekologija gerai gerai maziau konkurencijos;D mano kl visi 100 irgi i biochemija ar kurnors tai bent cia ramiau. o siaip tai as ir i mokama, man dzin, tik kad istociau;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:47:46
| Nuoroda
plukne rašė:
Indronė rašė:
molekuline bio arba ekologija gerai gerai maziau konkurencijos;D mano kl visi 100 irgi i biochemija ar kurnors tai bent cia ramiau. o siaip tai as ir i mokama, man dzin, tik kad istociau;D tai man gerai, maziau konkurencijos |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:48:43
| Nuoroda
Indronė rašė:
plukne rašė:
Indronė rašė:
molekuline bio arba ekologija gerai gerai maziau konkurencijos;D mano kl visi 100 irgi i biochemija ar kurnors tai bent cia ramiau. o siaip tai as ir i mokama, man dzin, tik kad istociau;D tai man gerai, maziau konkurencijos kokia as tau konkurencija, jei gausiu maziau nei tu, o su lietuiu tai bus baisu baisu ir dar baisiau.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:49:41
| Nuoroda
Matematika 92 ,negaliu kaip susiveliau.....biologija 100 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
11:51:34