PERSTOJIMAS (IIetapas) Ar labai rizikinga?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-23 00:13:42 | Nuoroda

Sveiki, noreciau patarimo is tu kurie zino ka sako, ne is oro. Aciu.

Taigi esu istojusi pirmu numeriu i Su *** spec. M. Bet deja esu nelabai patenkinta, ir persigalvojau perstoti i klp. Tiesiog ten mano draugai, gimines, ir seip tam turiu savu priezasciu. Tai kaip manote mielieji, ar man verta pasinaudoti pakartotinu priemimu, nebusiu apsirikusi. Labai bijau likti ant ledo, nebepatekti neikur, ir pamesti tai kas jau buvo rankose, o balai nera labai ir ispudingi.

Gal yra bendraminciu ar zmoniu kurie susidure tai pat su cia ganetinai kvaila, bet gyvenime daug ka nureiskiancia situacija? Lauksiu nuomoniu, butu gerai sulaukti jau parejusiu sia gyvenimo audra. ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-24 19:01:40 | Nuoroda

Sv eika. Mano situacija tokia pati kaip ir tavo. Tik aš įstojau i valstybės finansuojama. Todėl taip pat bijau prarasti tai ka jau turiu. taigi jeigu kas galite patarkite. prašau. aš noriu klaipėdos universitetą.

Žinutė parašyta: 2010-08-01 19:41:42 | Nuoroda

Siaip mano panasi situacija buvo, ir as pasirinkau SU, soc. pedagogika vf, nors nelabai jau ir betrauke, bet vf, yra gerai, kam man moketi lt, jei poto nebus darbo, gaila.. Tad nuo rudens busiu Su studente :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą