Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-27
23:21:29
| Nuoroda
m.., tai nuraminot tada, jei sakot, kad is anxto ten viska suskirsto:) tada anxtesnis nuvaziavimas reiksmes neduos o kazi kaip visus skirsto, ziuri pagal specialybes, kad viename kambaryje su tokia pat spec gyventu, ar sumaiso? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-08-28
10:08:17
| Nuoroda
SNeiPY rašė:
Sokio pedagogika o tu? As ergoterapija... |
Žinutė parašyta:
2009-08-28
10:52:42
| Nuoroda
Smilg@ rašė:
m.., tai nuraminot tada, jei sakot, kad is anxto ten viska suskirsto:) tada anxtesnis nuvaziavimas reiksmes neduos o kazi kaip visus skirsto, ziuri pagal specialybes, kad viename kambaryje su tokia pat spec gyventu, ar sumaiso? Del sito tiksliai nezinau,bet kai as skambinau,sake,kad gyvensiu su tos pacios specialybes panelem..Tai gal jie taip ir stengiasi suskirstyt,kad visi su grupiokais gyventu... Bet nesu uztikrinta. |
Žinutė parašyta:
2009-08-28
11:34:58
| Nuoroda
na man taip pat pasake kad gyvensiu su fuxiukem is ergoterapijos |
Žinutė parašyta:
2009-08-28
11:55:11
| Nuoroda
na as tai kai buvau nuvaziavusi sake seip nebeskirsto visu pagal specialybes.mane pavyzdziui su antakurse apgyvendino..tai nzn:)bet kaip matau daug kaimynu cia |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-28
12:18:08
| Nuoroda
Sveikučiai. Esu būsima fuksė, ir laba domina bendrabučiai, konkrečiai bendrabutis Nr.8. Ar labai baisios sąlygos, ar viskas normaliai. Gal galit kas trumpai apibūdint ar kokią foto iš bendriko įmest. Sėkmės studijuojantiems |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
15:43:02
| Nuoroda
Laba, na salygos bendrabutyje nera pacios geriausios, bet gyventi imanoma, tereikia truputi pasitvarkyti kambari, kad butu jaukesnis ir viskas bus gerai, na blogesne situacija yra su dusais, nes ten tai tikrai yra baisu, virtuves yra pakankamai geros: siemet irenge naujas virykles:), taip 8-ojo auksto virtuveje yra skalbimo masina:) na vat as gavau viena is geresniu kambariu, tik nekokias kambariokes ir kaimynes gavau:) |
Žinutė parašyta:
2010-06-10
19:03:43
| Nuoroda
Uzjauciu ta,kas papuls i 813B..O kaimynes is A visai neblogos Sandra-neieskok draugu cia |
Žinutė parašyta:
2010-06-22
18:25:20
| Nuoroda
Seniai matytas
rašė:Uzjauciu ta,kas papuls i 813B..O kaimynes is A visai neblogos Sandra-neieskok draugu cia
VAIKU ZAIDIMAS O DEDASI STUDENTEMIS GAL GRIZKITE I DARZELI
|