Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-01-06
15:41:58
| Nuoroda
Lina rašė:
Maddalena rašė:
Jei apie kalbėjimo temas klausėte, tai: Jums tokios pačios kalbėjimo temos, kaip ir mums pernai(?) Kažkaip sunku net patikėti ;D Tikrai , cia kazkaip idomiai idomiai..
|
|
Žinutė parašyta:
2010-01-06
15:45:45
| Nuoroda
Grečen rašė:
karolyyyte,tai galesim pasidalinti info Grečen- būtinai, bet pokolkas tik siaip skaitineju ivairius straipsnius ta tema ar bandau mazdaug galvoti nuo ko ir kaip pradesiu sneketi, o kazka jau rimtai taip ruostis, kad jau grynai , tai dar nelabai ir pradejau is tikruju.. Siaip , jei ka galim apsikeist skype ar pan. gal tikrai ka nors viens kitam pritaikysim ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-09
14:18:10
| Nuoroda
as taip pat pasisakysiu sia tema kas jau kas bet nusprendziau nebemiegoti ;D zadu kalbeti apie ,,mokslo pasiekimus musu gyvenime'' , nes manau jog apie tai is tikruju galima ilgai kalbet, o jei ka tai atsarginis variantas liks ,,knyga ir mes'' ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-10
20:31:12
| Nuoroda
nu bandysim kaip iseis taip;D bet pagalbos neatsisakyciau;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-12
15:21:54
| Nuoroda
na ka,mielieji...siandien man jau ant nosies abituros egzaminai,bet pamenu kaip kroviau i kelnes 10-oje klaseje! Zinau,kad jusu tikrai neveiks zodis : NEBIJOKIT!,nes visi taip sako...as bijojau labai...bet isties, nera ko,tai tik svelnus pasibandymas pries 12kl,tik atminkit,ir bijoti truputuka sveika, nes baime veda prie motyvacijos mokytis. O ruosiausi as teip: matematikos dariau visus nd,lankiau pamokas, sprendziau senesnius egzaminus, tiesiog dariau viska nuosekliai,bet ir neapsikroviau. Su lietuviu tas pats-tai ka ismokau pamokose... Ir is abieju gavau 10.O ta 10 uzsidirbti lengva, nenuvertinkite saves ir nepervertinkite. Kiekvienas geriausiai zino savo galimybes. O kontroliniai,kuriuos rasote pamokose yra daug sunkesni uz tuos PUPP egzus nosytes aukstyn! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-01-16
15:21:42
| Nuoroda
Aš tai kogero rinksiuosi kalbėti "kultūra ir jaunimas" ... O dėl egzaminų pakolkas labai nesijaudinu , tiesiog stengiuosi po biškį viską kartotis ir domėtis |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-20
20:14:28
| Nuoroda
gal turite kokios nors informacijos kalbejimo tema Knyga ir mes? Jei turite ir galetumete atsiusti [email protected] buciau labai dekinga! |
|
Žinutė parašyta:
2010-01-23
09:58:31
| Nuoroda
Anele rašė:
na ka,mielieji...siandien man jau ant nosies abituros egzaminai,bet pamenu kaip kroviau i kelnes 10-oje klaseje! Zinau,kad jusu tikrai neveiks zodis : NEBIJOKIT!,nes visi taip sako...as bijojau labai...bet isties, nera ko,tai tik svelnus pasibandymas pries 12kl,tik atminkit,ir bijoti truputuka sveika, nes baime veda prie motyvacijos mokytis. O ruosiausi as teip: matematikos dariau visus nd,lankiau pamokas, sprendziau senesnius egzaminus, tiesiog dariau viska nuosekliai,bet ir neapsikroviau. Su lietuviu tas pats-tai ka ismokau pamokose... Ir is abieju gavau 10.O ta 10 uzsidirbti lengva, nenuvertinkite saves ir nepervertinkite. Kiekvienas geriausiai zino savo galimybes. O kontroliniai,kuriuos rasote pamokose yra daug sunkesni uz tuos PUPP egzus nosytes aukstyn!
visiškai su Tavimi sutinku Tie egzaminai 10 kl, jeigu galima juos taip pavadinti, yra žymiai lengvesni už visus tuos kontrolinius tiek lietuvių, tiek matematikos, kuriuos rašot pamokose. Taip kad , labai nepergyvenkit, lankykit pamokas ir klausyk, ką mokytojai sako, 8-10 garantuoti nesijaudinkit ) Pė.ES - turiu šiek tiek informacijos tema " knyga ir mes" , kam reikia, kreipkitės adresu
|
|
Žinutė parašyta:
2010-01-28
23:29:54
| Nuoroda
prisimenu kaip ir as drebejau pries tuos 10kl egzus, o visi kas jau laike sake ner cia ko bijot ten vieni juokai..bt man vistiek baisu buvo..db suprantu kad ten tikrai juokai buvo..is lt 10, is matkes 9...savi mokytojai ir vertina atlaidziau..tad sekmes ir tikrai nebijokt |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-01-31
02:43:08
| Nuoroda
Sveiki neprivalomas bus bet laikyti manau tenka tikrai kas baisiau jum, lietuviu ar matematika? as jau pradedu drebet del lietuviu |
Žinutė parašyta:
2010-02-01
20:46:51
| Nuoroda
na asmeniskai as pati , tai drebu labiau del matematikos lietuviu man visada sekdavosi,bet tikslieji.. och.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-06
14:46:23
| Nuoroda
O aš ir lietuvių ir matematikos bijau. Nors matematika geriau sekasi ,tačiau visviena spragų turiu. O lietuvių kalbėjimas baugina , nes nusišnekėti bijau . |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-07
18:29:36
| Nuoroda
Aš preitais metais buvau pasirinkęs temą "Kultūra ir jaunimas". Tema nebuvo labai sunki. Jei kam reikia, galiu duoti medžiagos šia tema. Rašykite prašymą el. paštu: [email protected] (šiame tinklapyje lankausi labai retai, tad rašykite į el.paštą) |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-08
20:08:50
| Nuoroda
praeitas metais kalbejau apie zmogus ir aplinka... ejau antra diena ir 9:10 tai buvau stresinej busenoj kad potemu ryte nesusizinosiu bet pati jau gal nuo 8 sedejau prie kompo ir googlinau ir zinoma 8:40 jau kazkur turejau potemes, issirinkau ir pirmyn kalba rasytis uztrukau 5 min, dar spejau namie 3 kartus susneket ir pirmyn aisku ten per tas 10 min net normaliai mintyse nesudeliojau kalbos ten kazkaip stresas bet gavosi viskas ok taigi nepergyvenkit ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-02-15
15:05:04
| Nuoroda
1. PAPILDOMAS DARBAS INTERNETU |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-06
13:48:27
| Nuoroda
Jei galit pasidalinkit informacia apie Kultura ir jaunimas;] [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-11
18:16:35
| Nuoroda
Aš taip bijau net neįsivaizduoju ką mokytis ką daryti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-12
14:40:06
| Nuoroda
O aš rašiau bandomąjį lt |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-14
15:30:47
| Nuoroda
Sveiki, gal kas turite medziagos tema MOKSLO PASIEKIMAI MŪSŲ GYVENIME. Jei kas turite atsiuskite i email. [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-16
16:17:39
| Nuoroda
Sveiki:) kas norėtų pasidalinti informacija tema kultūra ir jaunimas rašykit [email protected] |