Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-03
22:05:57
| Nuoroda
tj tj ir turiu omeny,tiesiog sakau nereik kol kas speliot kiek gausi,kol jo neparasai,nes wisad,rodos gerai zinai,banduomoius gerai parasai,o bguna kad iswis atweju kad tokie zm neislaiko ar pan,na ateis ta diena ir tada jau manau mazdg galesi sakyt ir tj,aisku rezai kartais buna iswis nenuspejami.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-04
12:31:24
| Nuoroda
Gal kas turite 2006-2007 metų chemijos valstybinių atsakymus? būčiau labai dėkinga. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-06
03:05:46
| Nuoroda
turiu. jei nesi stipri konkurentė man - atsiųsiu. deividas_x skype |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-06
15:51:41
| Nuoroda
kiek girdejau keiciasi egzo sudarinetojai tai pareina kazkokia kunskyte kurios egzai nuo 2002 iki 2005 yra tikrai sunkesni nei paskutiniu trieju metu.,bet geriau kad cia butu tik pliotkas |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-06
16:30:39
| Nuoroda
berenys rašė:
kiek girdejau keiciasi egzo sudarinetojai tai pareina kazkokia kunskyte kurios egzai nuo 2002 iki 2005 yra tikrai sunkesni nei paskutiniu trieju metu.,bet geriau kad cia butu tik pliotkas Aš girdėjau kitokį pletką;d kad pašalino tokią bobulytę kur nežmoniškus egzaminus darė, kad chemija taptų populiaresnė, dabar visi bijo laikyti.. Vien mano visam rajone tik 27 žmonės gavos:D tai apsurdas kažkoks.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-06
17:36:29
| Nuoroda
kiek bus elementariuju daleliu (p, n, el) oksonio jone? paaiskinkit kaip apskaiciuot |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-06
18:12:56
| Nuoroda
Aš imu chemija nes tai idomu:) bet sunkoka ištikrųjų |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-06
18:33:15
| Nuoroda
kristulle rašė:
Aš imu chemija nes tai idomu:) bet sunkoka ištikrųjų Aš taip pat, žinau,kad negaliu tikėtis gerų rezultatų, bet bent jau jaučiu, kad savo rogėse sėdžiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-06
18:40:55
| Nuoroda
butu gerai gauti koki 40procentuku, man per akis jau butu, bet realiai tikiuos 15-30 procentu, apie neislaikyma net negalvoju, priesingai nei lietuviu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-06
18:52:21
| Nuoroda
Chambord rašė:
kiek bus elementariuju daleliu (p, n, el) oksonio jone? paaiskinkit kaip apskaiciuot H3O+ skaičiuojam elektronus. Žinome, kad protonų skaičius atitinka elektronų skaičius, jis yra eilemento eilės numeris. Tad vandenilis turi 1 elektroną, tačiau yra 3 vandenilio atomai, tai jau trys elektronai, o deguonis turi aštuonis elektronus, tačiau vieną atidavė, tad iš viso: 3+8-1 lygu 10 elektronų. Protonai. Protonų skaičius taip pat elemento eilės numeris, protonų nei atiduoda, nei prisijungia, tad jų skaičius toks pats. 3+8 lygu 11 protonų. Neutornų skaičių surandame iš masės atimant protonų skaičių, vandenilis neutronų neturi (1-1), o deguonis 16-8 turi aštuonis neutronus, tad 0+8 lygu 8 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
12:53:20
| Nuoroda
Per dauk dienu cia iki tos chemijos,, jau 7 dienu kai kalu,,(bet nichu**nesurpantu) net vidurius suka |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
20:58:26
| Nuoroda
Cinike rašė:
Per dauk dienu cia iki tos chemijos,, jau 7 dienu kai kalu,,(bet nichu**nesurpantu) net vidurius suka Kalimas nedėkingas dalykas, per egzaminą susijaudini, stresas ir gali labai lengvai užsimiršti, pfiu pfiu pfiu, tikrai to nelinkiu, na, žinoma, tas chemines reakcijas reikia įsiminti, bet kažkaip per praktiką man jos įsimenamos. O ką mokaisi dabar? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
22:33:02
| Nuoroda
sanemis rašė:
Cinike rašė:
Per dauk dienu cia iki tos chemijos,, jau 7 dienu kai kalu,,(bet nichu**nesurpantu) net vidurius suka Kalimas nedėkingas dalykas, per egzaminą susijaudini, stresas ir gali labai lengvai užsimiršti, pfiu pfiu pfiu, tikrai to nelinkiu, na, žinoma, tas chemines reakcijas reikia įsiminti, bet kažkaip per praktiką man jos įsimenamos. O ką mokaisi dabar? Aj as kazkaip manau susidorosiu su tuo jauduliu, pirmasis egzaminas parode, kad ne tokia jau as baili dabar organine chemija uzbaigineju, tik nuo aminu kazkaip neiveikiama darosi o ir seip bandau sistemingai, bet tai , kad kai pradedu rankiotis,,, tai ten aplinkui per aplinkui gaunasi,, atrodo baigiau, kas liecia neorganine,,, bet stai pamastau, kad nemoku tirpumo uzdaviniu, tai su plokstelem,, o dar mases dalys, vis mindo ant koju,,, eh,,, geriau skayk kaip paciam, itariu, kad lengviau dorojiesi su ja ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
14:23:52
| Nuoroda
Cinike rašė:
sanemis rašė:
Cinike rašė:
Per dauk dienu cia iki tos chemijos,, jau 7 dienu kai kalu,,(bet nichu**nesurpantu) net vidurius suka Kalimas nedėkingas dalykas, per egzaminą susijaudini, stresas ir gali labai lengvai užsimiršti, pfiu pfiu pfiu, tikrai to nelinkiu, na, žinoma, tas chemines reakcijas reikia įsiminti, bet kažkaip per praktiką man jos įsimenamos. O ką mokaisi dabar? Aj as kazkaip manau susidorosiu su tuo jauduliu, pirmasis egzaminas parode, kad ne tokia jau as baili dabar organine chemija uzbaigineju, tik nuo aminu kazkaip neiveikiama darosi o ir seip bandau sistemingai, bet tai , kad kai pradedu rankiotis,,, tai ten aplinkui per aplinkui gaunasi,, atrodo baigiau, kas liecia neorganine,,, bet stai pamastau, kad nemoku tirpumo uzdaviniu, tai su plokstelem,, o dar mases dalys, vis mindo ant koju,,, eh,,, geriau skayk kaip paciam, itariu, kad lengviau dorojiesi su ja ? Aš jau kažkaip pradedu bijoti, jau toks jaudulys, pagalvojus, ryt tokiu laiku jau liks mažiau nei 24 valandos , prasideda mano sapalionės. Aš taip pat organinę užbaiginėju, na, šiaip dar tik organinės viduryje esu, tai šiandien pasimokysiu ir ryt dar, taip turiu dar ryt išmokti tirpumo uždavinius, anuš įdės, su plokštele, cheminius indus ir ženklus ir atpažinimą pasikartoti. Ir dar chemija ir aplinka paskaityti, ir dar išmokti kaip praktiškai gauti molines koncentracijos tirpalus, kiek daug neužbaigtų darbų, tos temos retos, bet jei neišmoksiu, neužmigsiu naktį Man uždaviniai kliūna.... Teorija lyg neblogai parašau, pfiu pfiu , pfiu, nenoriu čia girtis kaip ta Ingridėlė :D:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
14:25:01
| Nuoroda
Šiandien dar sapnavau kažkokią nesąmonę, kaip tik dieną prisnūdau. Žodžiu, įleido mus į chemijos egzaminą ir užduotis buvo - atvažiavo sunkvežimiai ir reikėjo įkelti taisyklingai baldus, kaip Teterio žaidime :D:D:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
15:57:15
| Nuoroda
sanemis rašė:
Cinike rašė:
sanemis rašė:
Cinike rašė:
Per dauk dienu cia iki tos chemijos,, jau 7 dienu kai kalu,,(bet nichu**nesurpantu) net vidurius suka Kalimas nedėkingas dalykas, per egzaminą susijaudini, stresas ir gali labai lengvai užsimiršti, pfiu pfiu pfiu, tikrai to nelinkiu, na, žinoma, tas chemines reakcijas reikia įsiminti, bet kažkaip per praktiką man jos įsimenamos. O ką mokaisi dabar? Aj as kazkaip manau susidorosiu su tuo jauduliu, pirmasis egzaminas parode, kad ne tokia jau as baili dabar organine chemija uzbaigineju, tik nuo aminu kazkaip neiveikiama darosi o ir seip bandau sistemingai, bet tai , kad kai pradedu rankiotis,,, tai ten aplinkui per aplinkui gaunasi,, atrodo baigiau, kas liecia neorganine,,, bet stai pamastau, kad nemoku tirpumo uzdaviniu, tai su plokstelem,, o dar mases dalys, vis mindo ant koju,,, eh,,, geriau skayk kaip paciam, itariu, kad lengviau dorojiesi su ja ? Aš jau kažkaip pradedu bijoti, jau toks jaudulys, pagalvojus, ryt tokiu laiku jau liks mažiau nei 24 valandos , prasideda mano sapalionės. Aš taip pat organinę užbaiginėju, na, šiaip dar tik organinės viduryje esu, tai šiandien pasimokysiu ir ryt dar, taip turiu dar ryt išmokti tirpumo uždavinius, anuš įdės, su plokštele, cheminius indus ir ženklus ir atpažinimą pasikartoti. Ir dar chemija ir aplinka paskaityti, ir dar išmokti kaip praktiškai gauti molines koncentracijos tirpalus, kiek daug neužbaigtų darbų, tos temos retos, bet jei neišmoksiu, neužmigsiu naktį Man uždaviniai kliūna.... Teorija lyg neblogai parašau, pfiu pfiu , pfiu, nenoriu čia girtis kaip ta Ingridėlė :D:D Nu va nebuk Ingridele... joke... bet tai tau praktiskai viska kartotis,, o mane tai biesina, kad ka beskaitau tai tas viskas nauja,,, gaila tik bus teta nuvilt( ji chemike),,, tkr stengesi man iskiepyt ,,, o man kaip nelimpa taip nelipmpa,,bet kad mano pacios tikroji mokytoja tupa,,, zinau, kad daugiausiai reikia musu motyvacijos, bet kad ji blemba per pamoka pabudavo 10 minuciu ir duoda lapus,, o kad ten niekas neaisku tai jaj nulis emociju nuuu kaip nors ... jau tuos 13 tai manau tkr surinksiu o toliau kaip Dievas duos,,, kelsiu kitiems procentus D
Beje man patiko tavo sapnas ;D sia nakty ir ash tai sapnuosiu, galbut isipildys DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
20:23:57
| Nuoroda
Ką žadat dar paskutinę dieną pasikartot? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-08
20:56:27
| Nuoroda
Himalaya rašė:
Ką žadat dar paskutinę dieną pasikartot? Na, visų pirma, užbaigti organinės chemijos kursą. Tuomet išmokti cheminius indus ir ženklus . Taip pat tirpumo uždavinius peržvelgti, plokšteles dar kokias. Taip pat chemiją ir aplinką paskaityti, beje dar programoje yra punktas - praktiškai paruošti molines koncentracijas, tai reik ten mokėti aprašyti, buvo retai, bet jei įdės... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-09
00:07:02
| Nuoroda
Perskaityt pranienės knygą ir užavinių paspręst + egzą padaryt kokį |
|
|
|
Žinutė parašyta: