Lietuvių gimtosios kalbos egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:43:59 | Nuoroda

ziurau cia pergyvena kiti, kai surinko po 40 su virsum procentu. Vat as surinkau 33% ir dar tai dziauktis turbut reiktu, nes kai kuriuos aplenkiau kuriem lietuviu sekesi geriau nei man :/

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:45:18 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
fainaa rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:

eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n*

paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret :) kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt ;)

kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t

todel, kad as laiminga nereaaaliai :D

nu tai ir eik dziaukis,nebent neturi draugu ,tai ir sedi prie kompo ir nervini kitus

nusprendziau ateit cia ir pasidziaugt nerealia savo sekme ir panervinti virtualioje erdveje sedincius zmones, kurie reiskia pykti ant visu, kuriems sypsosi fortuna ;)

tai juk tu liūdi

:D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:47:35 | Nuoroda
Johnny B rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
fainaa rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:

eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n*

paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret :) kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt ;)

nu tai ir eik dziaukis,nebent neturi draugu ,tai ir sedi prie kompo ir nervini kitus

nusprendziau ateit cia ir pasidziaugt nerealia savo sekme ir panervinti virtualioje erdveje sedincius zmones, kurie reiskia pykti ant visu, kuriems sypsosi fortuna ;)

tai juk tu liūdi

:D

sakiau, kad norejau reakcijas paziuret, bet kas nesuprato-tiek to

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:47:48 | Nuoroda

Na aisku norejau daugiau... bet kadangi esu ne literate ar pan tenkinsiuosi ir tokiu balu;D kaip sakoma zmogui vis negana... bet sitas egzas tikras pravalas.. viena drauge gavo 100 bet durniu stume visus metus,,, o kita 8 nors tikrai kruopsciai dirbo.. na tai nezinau.. turbut kaip kaskas sake TELELOTO;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:48:25 | Nuoroda
sarma rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:

Nemanau, kad protinga dabar minti kitiems ant  žaizdos ir erzinti. Džiaugiesi? Tai gerai, bet kam erzinti kitus? 

patys erzinasi. :) gerai, baigiam, apskritai-dziaukites, kad isvis islaiket

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:49:12 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

bet tu vistiek neliūdėk ;:D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:51:59 | Nuoroda

Sakes, visiskai nesitikejau. 3% gavau. Nors mokykloje rasinius rasydavau 7-8. Metinis taip pat 7 isejo A lygiu.  Apgailetinai, nors daug kas neislaike LT egzamino musu mokykloje. :( bet kas per nesamone. Kaip manot jau kur istot dar nemokamai, tai turbut labai maza tikimybe?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:54:01 | Nuoroda

Aš irgi esu nusivylusi.. Metinis - 9, o čia - 68... Tikėjausi apie 80 bent. Mano klasiokė, kuri prasčiau už mane mokėsi, gavo 81. Net nežinau, gal tie egzaminai ir laimės dalykas iš dalies, bet tikrai nemanau, kad aš tik tiek verta.. Nežinau, ar verta rašyti apieliaciją? Kad tik nebūtų blogiau po to dar.. 

• Biologija / VBE 61
  • Istorija / VBE 34
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 83
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:54:43 | Nuoroda

Aš sąžiningai mokiausiu visus 12 metų. Mokiausi kiek leido galimybės. Lietuvių kalbai ir istorijai buvo ypatingas dėmesys. Tūrėjau sąžininga 8. Man nebuvo jokių problemų dėl gramatikos, nes apsižiūrėdavau gal 1 ar 2 kablelius praleisdavau ar ne ten padėdai :) 12 klasėje nusprendžiau rašyti rašinį. Parašiau apie 15 rašinių, kurie nebuvo įvertinti mažiau nei 7. Teksto suvokimas visada buvo vertinamas 6-7. Aš perskaičiau ketvirtakursės bakalauro darbą, kuris buvo įvertintas 10 apie argumentavimo teorija. Išmokau tinkamai argumentuoti. Negana to dalyvavau įvairiuose konkursuose ir laimėdavau prizines vietas (kalbu apie rašinius). Šiandien sužinojau, kad gavau 22. Aš tikrai to nesitikėjau. Maniau blogiausiu atveju aš gausiu 47. Pagal tokį balą aš skaičiavausi ir stojamąjį balą ir pnš. Mano rezultatas lieka mano rezultatu. Meginsiu parašyti apeliacija gal padės. Labai džiaugiuosi, kurie surinko daug ir yra patenkinti savo rezultatu, tačiau man be galo gaila, kad tiek jėgų atidavus aš gavau tokį pat įvertinimą kaip ir mano bendraklasis, kuris metiniame turėjo 4 ir visai nesirūpino  atlikti namų darbų.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:54:49 | Nuoroda
Johnny B rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

bet tu vistiek neliūdėk ;:D

stengiuos, praverkiau puse dienos ;D db jau tramdausi, prigeriau raminamuju ;D

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:57:55 | Nuoroda
Plunksna rašė:

Aš irgi esu nusivylusi.. Metinis - 9, o čia - 68... Tikėjausi apie 80 bent. Mano klasiokė, kuri prasčiau už mane mokėsi, gavo 81. Net nežinau, gal tie egzaminai ir laimės dalykas iš dalies, bet tikrai nemanau, kad aš tik tiek verta.. Nežinau, ar verta rašyti apieliaciją? Kad tik nebūtų blogiau po to dar.. 

Aš irgi pagalvoju apie apeliaciją, nes apmaudu, kad prasčiau besimokinę žmonės gauna lb aukštus įvertinimus... na čia gal ir tiesa, kad labai priklauso pas kokį vertintoją pakliūname.. bet dabar baisu, kad padavus apeliacija nebūtų tik blogiau :S Hmm..

• Istorija / VBE 63
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:58:06 | Nuoroda

o kur galima paziuret kokie atsakymai teksto suvokime turejo but??

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:04:43 | Nuoroda

chebra, nuvaziuokit i nec ir paziurekit ta savo darbeli. esu nece skaicius, kad galima. nec issiuntinetu ji visiems kad klaidas galetume paziureti, bet per brangu jiems visiems issiust. tai galit nuvaryt ir paziuret

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:17:56 | Nuoroda

Tai bus galima tik rudeni, ir tik parasius prasyma ir dar neisku, kiek popierizmo praejus. Be to, gali ziureti tik tas asmuo, kurio tai darbas, negali mamos ar tecio nusiust, ar mokytojos, tad tie, kas isvyks toliau, taip ir nebetures galimybes issiaiskinti teisybes. Ir tavo paziurejimas i ta darba nieko nepakeis, nes uzgincyti negalima.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:35:57 | Nuoroda

Sveiki :) pirmiausia sveikinu tuos, kurie išlaikė, o po to labai labai sveikinu tuos, kurie išlaikė gerai :)   sužinojus savo rezultatą be proto džiaugiausi, bet paskaičius jūsų komentarus toks dviprasmiškas jausmas apėmė, nes tikrai nedėjau daug pastangų lietuvių kalbai, todėl jaučiuosi galima sakyt gėdingai priš tuos, kurie atidavė viską ir gavo mažiau. Ir  linkiu visiems kuo didžiausios sėkmės toliau ;)

• Biologija / VBE 82
  • Chemija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:39:13 | Nuoroda

Ir pas mus tas pats, prastai besimokinę žmonės gavo daug dagiau negu pirmūnai, nesuprantu kas čia daros. Matyt kaip yra sakoma: "Durniems sekasi". Na bet kas be ko, buvo ir tokių, kurie pelnytai gavo gerus balus :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:55:29 | Nuoroda

o dažnai po apeliacijos pakelia balus?

mano klasiokė tik  9 proc gavo,nors mokėjo tikrai daugiu ir nėra iš tų,kuriuos jaudulys nugalėtų :/ ypač gaila  tų,kurie daug dirbo ir mažai gavo :/

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 84
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-01 21:14:07 | Nuoroda

ne nu. pas mane mokykloj vienas vaikinukas nesoėjo perrašyti visko į švarraštį, tai jo rašinys buvo be pusės trečios pastraipos ir pabaigos ir gavo 97.. kaip taip gali būt?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 21:18:22 | Nuoroda
grečius rašė:

ne nu. pas mane mokykloj vienas vaikinukas nesoėjo perrašyti visko į švarraštį, tai jo rašinys buvo be pusės trečios pastraipos ir pabaigos ir gavo 97.. kaip taip gali būt?

Sakė, kad buvo nurodymas žiūrėti į juodraštį...

• Fizika / VBE 75
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-01 21:20:58 | Nuoroda
Jelefant rašė:

74. Per 2 metus ne karto namu darbu nepadariau, mokiausi 6-7. Tiketasi apie 15-30. Ačiū tau, Antanai Škėma.

O A. Škėma mano :D kokias problemas nagrinėjai?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą