Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
13:18:28
| Nuoroda
Vykis92 rašė:
VoteSaxon rašė:
Vykis92 rašė:
Tai tikriausiai aš būsiu vienas iš tavo kursioku, Evelina. Kas dar į sinologiją? Aš O tu mums kursiokas ar kursiokė būsi? E...taip pusiau,bet labiau i kursiokes puse |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-17
05:37:07
| Nuoroda
Negi daugiau niekas? Jei kas i sinologija mano skype noway1627 ^_^ |
|
Žinutė parašyta:
2011-12-05
15:55:42
| Nuoroda
Sveikuciai.Esu 12, bet nepasizymiu geru mokymusi.Vidurkis svyruoja tarp sesiu iki septyniu dar yra galimybiu pasididinti.taigi norejau pasiklausyti ar siais metais butu stojimai i lyginamosios azijos studijos specialybe? kiek kainuoja mokslas, kur apsigyvena is kitu miestu atvyke studentai. Taip pat i kokias studijas siais metais bus stojimai. domina indologija, japonologija,. Taip pat ar yra tokios studijos kaip kinu ir korejieciu kalba.Jei taip kokie rezultatai reikalingi norint stoti i kinu ar korejieciu kalbas.Labai noreciau kinu studijuoti.Gal kas apsvies? aciu
p.s atsiprasau, bet pas mane klaviaturoje nera lt raidziu |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
16:21:37
| Nuoroda
pirmakursiukai japonologai, draugaukim:)) as treciakurse, skypas - oxiukas1 ^^ |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
00:51:48
| Nuoroda
Na japonukai ir japonukės, pardaviau gyvenimą šitoms studijoms. Kas man "crash course" į Japonų kultūrą padarytumėt (japonų filmai, anime, pop grupės and alll weird stuff...). Kas bus bendrakursiai, duokit kaip nors žinot, susisieksim gal prieš studijas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
12:12:48
| Nuoroda
Sveiki, aš būsiu viena iš tų japonikių :D Laukiu nesulaukiu rudens ir pirmųjų akimirkų VU su bendraminčiais Tik klausimas ne į temą- kada gaunamas studento pažymėjimas? Reikia registruotis internetu LSP ar gausime jį Vilniuje prieš studijas? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
12:15:51
| Nuoroda
Hey hey, na va, aš irgi prie japonologų prisijungsiu, yay, tikrai neapsakomas džiaugsmas! |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
13:14:23
| Nuoroda
Na aš trečiakursė sinologė, bet galiu crash course kam reikia padaryt, nes į japonologiją irgi norėjau, bet neįstojau, į kalbą dar gerą įvadą galiu padaryt ir supažindint su dėstytojais, nes pagal seną programą sinologams dar teko japonų kalba ir šiaip ką domina informacija apie OC , rašykit man į skaipą: zap.ilona (čia mamkos, nes kitaip šiuo metu negaliu prisijungti ) anyways, sveiki įstoję belekur, kur įstojot ! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
13:56:59
| Nuoroda
Būsimi sinologai, c'mon, netylėkit |
|
Žinutė parašyta:
2016-01-25
12:46:47
| Nuoroda
Sveiki žmonės, ar dar yra tokioj tolimoj ateity norinčių studijuot oc?? Labai reiktų su kaikuo pasikalbėti |