Prasymu studijuoti pateikimas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-09 20:10:24 | Nuoroda

Sveiki,

Egzaminus laikiau 2009, isskyrus informatika 2010, nes buvau nelaikes (perstojineju i informatika). Nuo geguzes 25d galima pildyti prasymus del stojimo internetu, bet, kiek zinau, cia galimybe gali pasinaudoti tik 2010m vidurine mokykla baige pilieciai ir pilietes. Taigi, nuo kada galima keliauti ir pateikti prasyma studijuoti ne internetiniu budu? Aciu! :)

Žinutė parašyta: 2010-06-14 12:50:58 | Nuoroda

Na prasymus visi pildo TIK internetu, skirtumas tik tas, kad tie kurie baige 2009 ir anksciau tures nunest diploma (kad ivestu duomenis) i tuos priemimo punktus. Tik pats nezinau ar jau galima nest ar ne :) Bandysiu kita savaite 

• Informacinės technologijos / VBE 15
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 66
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2010-07-01 23:07:12 | Nuoroda

sveiki gal galit man papasakoti kaip uzpildyti lamabpo prasyma?kaip uzpildyti paskutinio prasymo lentele,nes negaliu nei pazymeti nei rasyti       atrasykite prasau i mano el pasta    busiu labai dekinga

Žinutė parašyta: 2010-07-02 16:43:53 | Nuoroda

LABAS VISIEM gal geriau ne i pasta rasykit, o per cia , kas nusimano, placiau papasakokit apie ta rasyma per lamabpo.lt, man nelabai patikima atrodo per interneta rasyt, ar tikrai nueis tie prasymai :))))

Žinutė parašyta: 2010-07-03 23:50:54 | Nuoroda

o ten moketi pinigus reik?

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą