Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-07-15
19:21:49
| Nuoroda
vingrida rašė:
Sagara rašė:
vingrida rašė:
Sveiki, kokių pažymų reikia, važiuojant pasirašyti sutartį su VDU? o kokia specialybe tave domina? Socialinis darbas istosi be problemu, o pazymio tik vieno reikes.. atrodo matematikos. |
Žinutė parašyta:
2012-07-15
20:57:22
| Nuoroda
Sagara rašė:
vingrida rašė:
Sagara rašė:
vingrida rašė:
Sveiki, kokių pažymų reikia, važiuojant pasirašyti sutartį su VDU? o kokia specialybe tave domina? Socialinis darbas istosi be problemu, o pazymio tik vieno reikes.. atrodo matematikos. Tą tai žinau bet aš ne apie pažymius klausiau, o apie pažymas, kurių reikia pasirašant sutartį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-16
21:47:14
| Nuoroda
Sveiki, VDU užsienio kalbų tinklalapyje yra švedų vėliavėlė, kuri kaip ir reiškia, jog bus galimybė mokytis švedų kalbos, tačiau jokios rašytinės informacijos apie tai nėra, o ir paspaudus ant vėliavėlės parašo, jog informacija dar tik ruošiama. Tad kaip yra iš tiesų - ar bus įmanoma VDU mokytis švedų kalbos? Jei taip, tai nuo kada? Ir ar tai bus mokamas malonumas? Ačiū už atsakymus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-16
21:47:55
| Nuoroda
LAMA BPO turiu pasirinkti, kokia bus mano uzsienio kalba universitete. Siuo metu esu pasirinkusi anglu, taciau egzamina islaikiau virs 80 procentu, tad, kiek zinau, del to VDU galesiu du semestrus mokytis bet kokia kita kalba. Tad ar mano pasirinkimas, kokia kalba mokysiuos, turi itakos? Noreciau vietoj anglu du metus mokytis ispanu, taciau LAMA BPO tokios kalbos pasirinkti neleidzia... ka tureciau daryti? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-16
21:49:19
| Nuoroda
Oi, ne du metus, o du semestrus* |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-17
11:15:59
| Nuoroda
Sveiki. Noriu paklausti, ar įsiteisino įstatymas dėl gerai besimokančių studentų? Tai yra, ar įstojus į VF vietą, galiu ją prarasti, jei mano vidurkis semestro gale bus žemesnis negu 8, ar prarasčiau tik tada jei turėsiu akademinių skolų.
Rotacija VDU vykdoma kas dvejus metus. VF vieta prarandama turint akademinių skolų bei jeigu Jei vertinant studijų rezultatus studento vidurkis bus daugiau kaip 20 proc. žemesnis už bendrą kurso vidurkį. Daugiau skaitykite www.smm.lt |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-17
11:19:17
| Nuoroda
Sveiki, ar imanoma istoti i VDU informatika su 12,56kb?
Sveiki, 2011 m. žemiausias balas į VF vietą buvo 14,66, tačiau nuo šių metų keitėsi programa ir šiek teik jos turinys, o balai svyruoja kiekvienais metais, tai siūlau drąsiai bandyti |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-17
11:23:17
| Nuoroda
Sveiki, kokių pažymų reikia, važiuojant pasirašyti sutartį su VDU?
Sveiki, visa informacija bus patalpinta www.vdu.lt. Taip pat apie reikiamus dokumentus galite rasti www.lamabpo.lt/ckfinder/userfiles/files/BP%20tvarka.pdf .
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-17
11:31:32
| Nuoroda
Ar verta studijuoti biologiją arba aplinkosaugą ir ekologiją VDU? Ar baigę šias studijas studentai lengvai įsidarbina? Ir kuri specialybė iš šių dviejų reikalingesnė?
Sveiki, ar verta tai sprendžiate patys stojantieji nes Jūs renkatės studijas kurios Jums įdomios. Studijuoti visada verta, o įsidarbinimas priklauso nuo to kiek profesionalus būsite savo srityje. Informacijos apie specialybių reikalingumą gali suteikti Lietuvos darbo birža ir kitos įstaigos atliekančios analizę šios srieties. Siūlau rintis tas studijas kurios Jums įdomios, nes tada bus motyvacija ir dirbti toje srityje ir domėtis, pasiekti kuo daugiau |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-17
11:36:26
| Nuoroda
Sveiki, VDU užsienio kalbų tinklalapyje yra švedų vėliavėlė, kuri kaip ir reiškia, jog bus galimybė mokytis švedų kalbos, tačiau jokios rašytinės informacijos apie tai nėra, o ir paspaudus ant vėliavėlės parašo, jog informacija dar tik ruošiama. Tad kaip yra iš tiesų - ar bus įmanoma VDU mokytis švedų kalbos? Jei taip, tai nuo kada? Ir ar tai bus mokamas malonumas? Ačiū už atsakymus. VDU interneto svetainėje -->bakalauro studijų tvarkaraštis rasite visas kalbas kurias galėsite studijuoti VDU bei ar jos yra mokamos ar ne www.vdu.lt/lt/studijos/apie-studijas-vdu/tvarkarasciai . Švedų kalba rudenio semestre deja nebus dėstoma. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-17
11:48:27
| Nuoroda
LAMA BPO turiu pasirinkti, kokia bus mano uzsienio kalba universitete. Siuo metu esu pasirinkusi anglu, taciau egzamina islaikiau virs 80 procentu, tad, kiek zinau, del to VDU galesiu du semestrus mokytis bet kokia kita kalba. Tad ar mano pasirinkimas, kokia kalba mokysiuos, turi itakos? Noreciau vietoj anglu du metus mokytis ispanu, taciau LAMA BPO tokios kalbos pasirinkti neleidzia... ka tureciau daryti?
Sveiki, Jūsų atlikti veiksmai yra teisingi. Užsienio kalbos pasirinkimas neturi įtakos tolimesnėms kalbų mokymosi studijoms universitete. Jeigu norėsite galėsite rinktis ispanų ar kitas kalbas. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-18
12:42:08
| Nuoroda
Sveiki, jeigu esu ne iš Kauno ir noriu pretenduoti į bendrabutį, ar pildant prašymą man reikia pridėti gyvenamosios vietos deklaraciją ar užtenka ir kitų dokumentų (pažymos apie šeimos sudėtį, gaunamas pajamas)? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-18
16:31:21
| Nuoroda
Laba.Ar reikia sveikatos pazymos stojant i jusu universiteta? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
09:52:36
| Nuoroda
Sveiki, jeigu esu ne iš Kauno ir noriu pretenduoti į bendrabutį, ar pildant prašymą man reikia pridėti gyvenamosios vietos deklaraciją ar užtenka ir kitų dokumentų (pažymos apie šeimos sudėtį, gaunamas pajamas)?
Reikalingos tik pažymos apie šeimos sudėtį, gaunamas pajamas ar kitos jūsų socialinę padėtį atspindinčios pažymos. Taip pat informacija, susijusi su bendrabučiais bus dar skelbiama www.vdu.lt. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
09:54:52
| Nuoroda
Laba.Ar reikia sveikatos pazymos stojant i jusu universiteta?
Sveiki, sveikatos pažyma nėra reikalinga. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
10:38:44
| Nuoroda
sveiki,ar yra vdu biomedicinos kryptis?pvz. kokia kineziterapijair t.t. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
11:37:46
| Nuoroda
Sveiki dar kartą, turiu aktualų klausimą. Ar mokantis pagrindines ir gretutines studijas, abiejų šių studijų pažymiui vidurkiai yra sumuojami ir pateikiami kaip vienas, bendras vidurkis, ar abiejų atskirai? Norėčiau, kad pakomentuotumėt vertinimo sistemą susijusią su gretutinėmis studijomis. Ačiū. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
16:32:50
| Nuoroda
Klausimukas. Kokius dokumentus reikia su savimi tureti, vaziuojant pasirasyti sutarti su univeru? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-20
13:39:53
| Nuoroda
Sveiki. Ar yra VDU ištęstinės studijos ar kokia nors jų alternatyva? |
|
|
|
Žinutė parašyta: