Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-08
23:36:10
| Nuoroda
Ramu.ne rašė:
živilė rašė:
Man tai nusimato labai kuklus gyvenimas, bet del to labai nepergyvenu. Valgyt valgau viska, po brangius klubus nevaikstau ( namuose baliavot smagiau:)) ), o ir brangaus buto tikrai nenuomosiu - bandysiu gaut bendrabuti. Tiesiog tevu atlyginimai nera kaip Maximos bosu O dar uz mano moksla jiems reikes moketi, tai isvis... Živile, o ką tu ketini studijuoti, kad tau su tokiais aukštais balais reikės mokėti už mokslą? Cia rasiau kai dar balu nezinojau |
Žinutė parašyta:
2010-07-09
12:12:36
| Nuoroda
živilė rašė:
Ramu.ne rašė:
živilė rašė:
Man tai nusimato labai kuklus gyvenimas, bet del to labai nepergyvenu. Valgyt valgau viska, po brangius klubus nevaikstau ( namuose baliavot smagiau:)) ), o ir brangaus buto tikrai nenuomosiu - bandysiu gaut bendrabuti. Tiesiog tevu atlyginimai nera kaip Maximos bosu O dar uz mano moksla jiems reikes moketi, tai isvis... Živile, o ką tu ketini studijuoti, kad tau su tokiais aukštais balais reikės mokėti už mokslą? Cia rasiau kai dar balu nezinojau o kur planuoji stot? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
12:26:47
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
o kur planuoji stot?
Filosofija VU |
Žinutė parašyta:
2010-07-09
13:35:02
| Nuoroda
živilė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
o kur planuoji stot?
Filosofija VU tai labai sveikinu su tokiais rezultatais tuomet ! :] beje gal gyvensim tam pačiam barake baltupiuose, aš psichologijon stoju, ar tu ne barake ketini? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
13:54:14
| Nuoroda
Ramu.ne rašė:
živilė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
o kur planuoji stot?
Filosofija VU tai labai sveikinu su tokiais rezultatais tuomet ! :] beje gal gyvensim tam pačiam barake baltupiuose, aš psichologijon stoju, ar tu ne barake ketini? Taip taip, as irgi i Didlauki bandysiu:) |
Žinutė parašyta:
2010-07-09
22:30:29
| Nuoroda
Įdomu kokia žmogui iš Kauno tikimybė gauti barake kambarį, ir pirmakursiams ar duoda dviviečių.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
23:02:43
| Nuoroda
Ramu.ne rašė:
Įdomu kokia žmogui iš Kauno tikimybė gauti barake kambarį, ir pirmakursiams ar duoda dviviečių.. Na, as prisimenu keleta zmoniu is Kauno, kurie gavo VU bendrabuti, tik ne Didlaukio, o Sauletekio, tai galbut pavyks ir tau. Be to, kaip jau kazkur sitam forume esu rasiusi, rugsejo-spalio menesiais atsilaisvina nemazai vietu, mat kai kurie pirmakursiai issigasta ir pabega is bendrabuciu O del dvivieciu tai esu girdejusi, kad pirmakursiai nelabai juos gauna... Gal tai gandai, bet kalbama, kad dviviecius duoda jau tiems daugiau maziau barake apsitrynusiems ir gera reputacija turintiems studentams:) |
Žinutė parašyta:
2010-07-10
11:10:32
| Nuoroda
Aš orientuodamasi į savo brolį ( kuris irgi yra studentas) tai turėčiau gauti apie 700lt čia su viskuom. Manau užteksiu, bet kokiu atveju , teks verstis kad užtektų, man būtų nelabai malonu dar papildomai prašyt pinigų... Bet va ką reiks daryt su drabužiais, tai net neįsivaizduoju D aš tokia, kaip ir maniake, reiks bandyt slopint savo užgaidas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-10
16:43:34
| Nuoroda
katė rašė:
Aš orientuodamasi į savo brolį ( kuris irgi yra studentas) tai turėčiau gauti apie 700lt čia su viskuom. Manau užteksiu, bet kokiu atveju , teks verstis kad užtektų, man būtų nelabai malonu dar papildomai prašyt pinigų... Bet va ką reiks daryt su drabužiais, tai net neįsivaizduoju D aš tokia, kaip ir maniake, reiks bandyt slopint savo užgaidas o barake gyvensi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
18:02:20
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
katė rašė:
Aš orientuodamasi į savo brolį ( kuris irgi yra studentas) tai turėčiau gauti apie 700lt čia su viskuom. Manau užteksiu, bet kokiu atveju , teks verstis kad užtektų, man būtų nelabai malonu dar papildomai prašyt pinigų... Bet va ką reiks daryt su drabužiais, tai net neįsivaizduoju D aš tokia, kaip ir maniake, reiks bandyt slopint savo užgaidas o barake gyvensi?
Taip ;D Kažkaip net pati noriu barake gyvent, bent porą kursų.. O tu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-08
15:00:06
| Nuoroda
Viskam (buto nuomai(perpus),komunaliniai,maistas,internetas,pramogos) gausiu daugmaz po 1000lt kas mėnesį.Stengsiuosi taupyti,nes pvz.drabužiams nesinorėtų dar papildomai prašyti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-08
16:45:06
| Nuoroda
Va jatau, čia visi su tūkstančiais Kad aš tiek gaučiau tai va, gyvensiu turbūt barake, tai daugiausiai gausiu kokius 500lt. ir viskas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-08
20:05:22
| Nuoroda
raskilar rašė:
Va jatau, čia visi su tūkstančiais Kad aš tiek gaučiau tai va, gyvensiu turbūt barake, tai daugiausiai gausiu kokius 500lt. ir viskas. O as barako negavau,tai pinigai eisis ant nuomos... |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
21:08:36
| Nuoroda
as per men be nuomos turesiu sugebet pragyvent su 300lt (maistas ir pramogos)... o kai kiti sako kad 500lt neuzteks tai man nebera kas ir sakyt smagu |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
23:37:54
| Nuoroda
Aš gyvensiu barake, jis kainuos 170 lt su internetu ir dar gausiu 430lt maistui ir išlaidoms. Tai manau apie 600lt iš viso gausiu ir dar pasitaupysiu iš jų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
23:38:32
| Nuoroda
Ai dar girdėjau, kad turėčiau stipendiją gauti 180lt, tada dar mažiau imčiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-21
19:09:37
| Nuoroda
sveiki . manau jog pirmai-antrai savaitei reiks daugiau pinigu pasiimt, vis delto reiks susipirkt butinus daiktus, ypač jei gyvensi bendrabuty.. taigi reiks tartis kas ka vesis ir t.t. :] juk viska iš namu nesusivilksi...o juk ir tuose namuose navisada atsiras ką gali išsivešt gi tevų be teliko ar šaldytuvo nepaliksi na, o aš kadangi esu taupus žmogus tai daug ir neišlaidausiu visvien maistas daugiausia bus iš namu ir ekologiškesnis ... jei nori taupyt, sakoma - miegok didžiąją dienos dalį na turečiau pragyvent su 200-300lt , na aišku dar reiks už bendika lt, tai dar aišku ta suma padides :] |