Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
22:01:17
| Nuoroda
Orchideja rašė:
TetaAgonija rašė:
Orchideja rašė:
As i isleistuves eisiu. Bet planuoju pirkti visiskai paprasta suknute, kad su ja pbet kur galeciau eiti, o ne kad kabetu spintoje, kaip kad nutiko su simtadienio suknia :) tai kokia ta tavo simtadienio suknele buvo? Tikrai puosni. Nezinau, ar dar kada teks uzsideti gal į šimtadienį reikėjo su paprastesne eit... o ne atvirkščiai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-16
20:48:00
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
Orchideja rašė:
TetaAgonija rašė:
Orchideja rašė:
As i isleistuves eisiu. Bet planuoju pirkti visiskai paprasta suknute, kad su ja pbet kur galeciau eiti, o ne kad kabetu spintoje, kaip kad nutiko su simtadienio suknia :) tai kokia ta tavo simtadienio suknele buvo? Tikrai puosni. Nezinau, ar dar kada teks uzsideti gal į šimtadienį reikėjo su paprastesne eit... o ne atvirkščiai who cares :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-16
20:57:02
| Nuoroda
pozityvi* rašė:
Sakykit ką norit,bet galbūt aš ir sureikšminu šią šventę,bet man ji tikrai svarbi.Nors nebuvo tie 12 metų patys nuostabiausi mano gyvenime,yra nemažai žmonių ,kurių nemėgstu,bet visgi tai paskutinis toks pasibuvimas kartu nors aišku,kiek žmonių,tiek nuomonių Pritariu šimtu procentu
O dėl suknelės, ką merginos galvojat apie nuomą ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-16
20:59:32
| Nuoroda
Mindauge rašė:
pozityvi* rašė:
Sakykit ką norit,bet galbūt aš ir sureikšminu šią šventę,bet man ji tikrai svarbi.Nors nebuvo tie 12 metų patys nuostabiausi mano gyvenime,yra nemažai žmonių ,kurių nemėgstu,bet visgi tai paskutinis toks pasibuvimas kartu nors aišku,kiek žmonių,tiek nuomonių Pritariu šimtu procentu
O dėl suknelės, ką merginos galvojat apie nuomą ? Už |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-16
22:17:16
| Nuoroda
Mindauge rašė:
pozityvi* rašė:
O dėl suknelės, ką merginos galvojat apie nuomą ? aš irgi už nors pigiaus kartais paisiūti,nes draugė už trumpos suknelės nuomą virš 300lt mokės. O aš pati ryt ketinu per salonus pralėkt |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
00:33:30
| Nuoroda
Man tai juokinga kad kitos cia pyksta nerasykit savo nuomenes jei neisit .t.t ;D tarp merginu butinai turi buti konfliktu.... Man asmeniskai irgi neabai rupi ta svente, nes nera nuotaikos, susimoviau per egzamina, bet vistiek eisiu, jei nerasiu sukneles tai nuomosiuos bet jauciu nelabai ilga, butinai ryskia kokia raudona, ilgos tikrai neiskosiu, nes svesime tokiame klube visi dvyliktokai ta kluba uzsisakem iki pariciu, bus muzika, gerimai, valgiai, manau bus faina ) o egzaminus pelaikysiu, nepasaulio pabaiga:) jei nori siekti tikso kad ir 5 kartus gali perlaikyti egzaminus kad pasiektum geriausia rezultata. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
10:39:04
| Nuoroda
Na o aš turiu nuostabia mama, kuri man jau neria suknelę. Ji bus auksčiau keliu, zydra. apie tokią suknele jau svajoju nuo praitos vasaros. ir mano svajonė jau taumpa realybe kalbant apie kitus pasisakymus manau, jog subtilumas ir paprastumas visada puošia labiau nei perdėtas puošnumas, bet tai tik mano nuomonė. Linkiu merginoms buti per išleistuviu vakarą ne pilkoms pelytėms, bet ir ne išsipusciusioms papūgoms. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-06-18
11:37:54
| Nuoroda
Aš išleistuves iškeičiau į galimybę pakeliauti. Bet šiaip buvau nusižiūrėjus pakankamai paprastą, bet ilgą (gal ir nelabai praktiška) mėlyną suknelę. |
Žinutė parašyta:
2011-06-20
18:39:11
| Nuoroda
Sveikuciai, kazkaip geda truputi ir rasyt, bet vis tiek noriu paklausti Jusu nuomones del isleistuviu aprangos. Negaliu skirti daug pinigu aprangai, todel noreciau nusipirkti kazka tokio, kas praverstu ir ateityje. Galvoju apie juoda sijona su petnesom ir baltus marskinelius (komplekta). Gal kas turite kokiu ideju, kur butu galima nebrangiai ka nors nusipirkt Kaune? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-21
19:36:40
| Nuoroda
LadyShadow rašė:
Sveikuciai, kazkaip geda truputi ir rasyt, bet vis tiek noriu paklausti Jusu nuomones del isleistuviu aprangos. Negaliu skirti daug pinigu aprangai, todel noreciau nusipirkti kazka tokio, kas praverstu ir ateityje. Galvoju apie juoda sijona su petnesom ir baltus marskinelius (komplekta). Gal kas turite kokiu ideju, kur butu galima nebrangiai ka nors nusipirkt Kaune? O nebūtų geriau nusipirkti kokią nors suknelę? Juk tarkim gali pirkti ir juodą, o tokią tai visada gali nešioti. Reiktų tada tik kažkokių aksesuarų, kad pagyvinti vaizdą ir būtų gražu Aš bent jau taip daryčiau. Nes tie sijonai su baltais marškiniais... Gi ne į choro pasirodymą eisi Žinoma, spręsti tau, bet aš galvoju, kad suknelė išeitų ir pigiau, ir gražiau. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-21
19:52:44
| Nuoroda
Nusipirkau tamsiai mėlynos spalvos suknelę iki kelių su labai gražiu diržu-gėlėmis. Ir mokėjau nedaug ir tikrai dar ne karta ją užsivilksiu, kitaip nei savo 100 suknelę |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-22
11:01:59
| Nuoroda
milkaa rašė:
LadyShadow rašė:
Sveikuciai, kazkaip geda truputi ir rasyt, bet vis tiek noriu paklausti Jusu nuomones del isleistuviu aprangos. Negaliu skirti daug pinigu aprangai, todel noreciau nusipirkti kazka tokio, kas praverstu ir ateityje. Galvoju apie juoda sijona su petnesom ir baltus marskinelius (komplekta). Gal kas turite kokiu ideju, kur butu galima nebrangiai ka nors nusipirkt Kaune? O nebūtų geriau nusipirkti kokią nors suknelę? Juk tarkim gali pirkti ir juodą, o tokią tai visada gali nešioti. Reiktų tada tik kažkokių aksesuarų, kad pagyvinti vaizdą ir būtų gražu Aš bent jau taip daryčiau. Nes tie sijonai su baltais marškiniais... Gi ne į choro pasirodymą eisi Žinoma, spręsti tau, bet aš galvoju, kad suknelė išeitų ir pigiau, ir gražiau. Pritariu, kad geriau suknele..tie sijonai brangus yra,uz ta pacia kaina gali gauti kokia dailia suknute, tik nereik eiti ten i prestizines parduotuves, o kokiuose turguose paieskot, ten galima gaut graziu ir nebrangiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:29:11
| Nuoroda
geriau belenka renkis o uz tuos pinigus pagerk gerai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:46:04
| Nuoroda
max-a-million rašė:
geriau belenka renkis o uz tuos pinigus pagerk gerai. Tau reiktu pastudijuoti merginu psichologija ne jum tik pagert |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-22
15:07:39
| Nuoroda
Nu ka padarysi, tokia jau tvarka gamtos-vyrai visada praktiskesni. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-22
15:38:22
| Nuoroda
max-a-million rašė:
Nu ka padarysi, tokia jau tvarka gamtos-vyrai visada praktiskesni. Na sitoj vietoj dar butu galima pasigincyt, bet tiek jau to |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-22
15:41:52
| Nuoroda
Abejoju ar nugincytum mano teigini |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-22
17:56:48
| Nuoroda
max-a-million rašė:
Abejoju ar nugincytum mano teigini Tai del to ir sakau tiek to |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-22
18:01:58
| Nuoroda
aš tai nepirkau.. .o ir nebūčiau pirkus išleistuvėm suknės... nes nu nafik |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-22
18:07:46
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
o kokiuose turguose paieskot, ten galima gaut graziu ir nebrangiu Siaubas, jau tik ne iš turgaus, nei ten gražu, nei ten skoninga, o ir plius dar didelė tikimybė išleistuvėse dar porą tokių pat pamatyti. Kašmaar. Geriausia, manau, siūtis, nes pats pasiuvimas brangus nėra, tik medžiaga brangi, bet jei medžiagą kokią pačios turite, tai suknelė labai pigiai atsieis. Kai siūnies tai bent turi kaip ant savęs nulietą, tokį modelį, kokį nori ir tokios pačios niekas kitas neturės. Ir originalu, ir gražu. |