Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-22
18:41:09
| Nuoroda
Geresnės vietos išmokti žurnalistikos meno Lietuvoje nėra - nei Klaipėdoje, nei kituose universitetuose, siūlančiuose panašaus pobūdžio išsilavinimą.
Dėstytojai čia - tikrai kompetetingi ir įdomūs asmenys, turintys nemažai darbo patirties žurnalistikoje ar kitose sferose. Fainiausia tai, kad dauguma jų tiesiog persunkia tave įdomia medžiaga ir iš paskaitos išeini užsimotyvavęs visai savaitei. Negana to, visa informacija ne tik praturtinta tavo bagažą, bet ir pakeičia suvokimą į egzistuojantį pasaulį. Būtent tuom universitetas ir šaunus - teorija, kiek ir praktika, velniškai naudinga, plečianti pasaulėžiūrą ir skatinanti tave mąstyti, analizuoti, atsirinkti. Plius akadaminė aplinka, veikla ir pats Vilnius užkrėčia ir gerokai pakeičia. Iš esmės nuo žmogaus priklauso kaip, bet, pavyzdžiui mane, gerokai teigiamai (pats iš Alytaus atvykau). Pats universitetas taip pat šaunus ir su mokykla net lyginti būtų juokinga - požiūris į studentą, vidaus tvarka, užsiėmimai paskaitų bei seminarų metu. O dar tas studentiškas gyvenimas. Mmm. Juk žinot, ką turiu omeny, tiesa? Beje, kaip tikriausiai žinote, paskaitos žurnalistams vykta Maironio g. Ten, kur iš esmės niekas kitas nesilanko, tad tiek Komunikacijos fakultete, kuriam mes priklausom, tiek Centriniuose rūmuose lankymasis bus veikiau "šventinis" nei kasdieninis, tačiau ir Žurfake (Žurnalistikos institutas) savas gyvenimas verda - jaukioje, savoje aplinkoje greitai susipažįsti su visais kursų studentais, dėstytojai taip pat tampa artimesni, nes žmonių srautas jiems ne toks įvairus kaip kituose fakultetuose. Žinoma, pirmaisiais metais bus visko, tačiau ilgainiui paskaitas teks lankyti tik ŽI. Jei turite klausimų - galite mane susirasti ir facebook'e: Lukrecijus Tubys ar [email protected], o su įstojusiaisiais susitiksime per priėmimus, fuksu stovyklą (būtinai užsiregistruokite) ar rugsėjo pirmąją:)
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-22
21:11:39
| Nuoroda
Ach, kažin ar gali būti geresnė rekomendacija Žurnalistikos studijoms... (: man patiko. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-22
22:41:33
| Nuoroda
Ar yra čia tokių, kurie žada gyventi bendrabutyje? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-22
23:41:29
| Nuoroda
Meow* rašė:
Ar yra čia tokių, kurie žada gyventi bendrabutyje? Aš! Kaip buvo smagu skaityti Lukrecijaus žinutę, net mamai parodysiu, burbančiai kad neaišku čia nei kur aš stoju, nei ką ten veiksiu, nei kas bus iš manęs |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
12:12:04
| Nuoroda
Meow* rašė:
Ar yra čia tokių, kurie žada gyventi bendrabutyje? Aš taip pat ketinu bendrabučio prašyti.
O Lukrecijaus rekomendacija... Labai gera. Dar labiau traukia į šias studijas. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
17:09:37
| Nuoroda
Gera ta rekomendacija, gera, bet logiškai pamąsčius būdamas pirmakursių kuratoriumi juk ir nestums ant šių studijų Tad aš laukiu mokslo metų, kad pati išmėginčiau viską ir galėčiau susidaryti savą nuomonę |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
17:12:36
| Nuoroda
P.S. jei įstosiu, nereikia švęsti anksčiau laiko |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
10:45:26
| Nuoroda
Na ką, jau rytoj ryte sužinosim didžias naujienas |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
00:19:36
| Nuoroda
Užuojauta įstojusiems |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
00:31:57
| Nuoroda
Vytkinson rašė:
Užuojauta įstojusiems Ačiū!!! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:16:39
| Nuoroda
Vytkinson rašė:
Užuojauta įstojusiems Ne ne, tai kam tos gėlės... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:32:28
| Nuoroda
Avis rašė:
Vytkinson rašė:
Užuojauta įstojusiems Ne ne, tai kam tos gėlės... Kaip suprantu tave irgi galiu sveikinti :} Važiuosi sutartį pasirašyt ar internetu pildysi? :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:37:04
| Nuoroda
Meow* rašė:
Avis rašė:
Vytkinson rašė:
Užuojauta įstojusiems Ne ne, tai kam tos gėlės... Kaip suprantu tave irgi galiu sveikinti :} Važiuosi sutartį pasirašyt ar internetu pildysi? :} Važiuosiu šeštadienį (: O tu? (tiksliau "o jūs?", nes manau, kad apsireikš ir daugiau įstojusių) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:41:02
| Nuoroda
Aš pirmadienį ketinu važiuoti. Beje gal jau pildei tą prašymą dėl bendrabučio internetu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:44:42
| Nuoroda
Meow* rašė:
Aš pirmadienį ketinu važiuoti. Beje gal jau pildei tą prašymą dėl bendrabučio internetu? Dar ne. Nežinau nei ką, nei kur pildyti reikia, nuvažiuosiu sutarties pasirašyt - ten viską ir išsiaiškinsiu. Tikiuos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:51:36
| Nuoroda
O, tai jei viską šeštadienį jau išsiaškinsi apšviesk ir mane, kaip ten kas dėl to bendrabučio, ok? Nenoriu pramiegot ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:54:35
| Nuoroda
Na va, aš irgi būsimoji žurnalistė Jau užpildžiau prašymą dėl bendrabučio internetu. Gal dar kas taip bandė? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
02:08:33
| Nuoroda
Sveiki, as irgi vienas is busimu zurnalistu! Negaliu atsidziaugti : D |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
08:34:51
| Nuoroda
PAKVIETĖ!!!!! ĄĄĄĄ. Taip ir turėjo būt, nesuprantu kodėl naktį nesimiegojo. 'D O brangūs bendrakursiai..... sveikinimai! |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
09:08:55
| Nuoroda
Aš viską atliksiu internetu. Taupysiu kurą tiems 300km.(: |