Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:24:46
| Nuoroda
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį Varniai, ežeras, bliuzo festivalis! ar galiu pavogt chemijos 92? Kam tau toks mažas? Aš tai baisingai nusivyliau kai tik 92 gavau, nes tikriausiai teorinės žinios apvylė. Ačiū dievui daug skaičiavimo buvo . Jei nori imk, naudosiu matematikos vis vien o verkei kai sužinojai, kad tiek gavai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:30:09
| Nuoroda
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį Varniai, ežeras, bliuzo festivalis! ar galiu pavogt chemijos 92? Kam tau toks mažas? Aš tai baisingai nusivyliau kai tik 92 gavau, nes tikriausiai teorinės žinios apvylė. Ačiū dievui daug skaičiavimo buvo . Jei nori imk, naudosiu matematikos vis vien o verkei kai sužinojai, kad tiek gavai? Žiauriai, bet mama pieno pašildė tai paliko geriau : ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:35:34
| Nuoroda
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį Varniai, ežeras, bliuzo festivalis! ar galiu pavogt chemijos 92? Kam tau toks mažas? Aš tai baisingai nusivyliau kai tik 92 gavau, nes tikriausiai teorinės žinios apvylė. Ačiū dievui daug skaičiavimo buvo . Jei nori imk, naudosiu matematikos vis vien o verkei kai sužinojai, kad tiek gavai? Žiauriai, bet mama pieno pašildė tai paliko geriau : ) o į bliuzus išleido, kai taip giminę nuvylei? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:41:12
| Nuoroda
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį Varniai, ežeras, bliuzo festivalis! ar galiu pavogt chemijos 92? Kam tau toks mažas? Aš tai baisingai nusivyliau kai tik 92 gavau, nes tikriausiai teorinės žinios apvylė. Ačiū dievui daug skaičiavimo buvo . Jei nori imk, naudosiu matematikos vis vien o verkei kai sužinojai, kad tiek gavai? Žiauriai, bet mama pieno pašildė tai paliko geriau : ) o į bliuzus išleido, kai taip giminę nuvylei? Nenorėjau, bet bijojo, kad vėl neverkčiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:44:10
| Nuoroda
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį Varniai, ežeras, bliuzo festivalis! ar galiu pavogt chemijos 92? Kam tau toks mažas? Aš tai baisingai nusivyliau kai tik 92 gavau, nes tikriausiai teorinės žinios apvylė. Ačiū dievui daug skaičiavimo buvo . Jei nori imk, naudosiu matematikos vis vien o verkei kai sužinojai, kad tiek gavai? Žiauriai, bet mama pieno pašildė tai paliko geriau : ) o į bliuzus išleido, kai taip giminę nuvylei? Nenorėjau, bet bijojo, kad vėl neverkčiau Ok, baigiu klausinėt, tikiuosi patiks mokamoj medkėj ( Tik neapsiverk |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:46:15
| Nuoroda
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį Varniai, ežeras, bliuzo festivalis! ar galiu pavogt chemijos 92? Kam tau toks mažas? Aš tai baisingai nusivyliau kai tik 92 gavau, nes tikriausiai teorinės žinios apvylė. Ačiū dievui daug skaičiavimo buvo . Jei nori imk, naudosiu matematikos vis vien o verkei kai sužinojai, kad tiek gavai? Žiauriai, bet mama pieno pašildė tai paliko geriau : ) o į bliuzus išleido, kai taip giminę nuvylei? Nenorėjau, bet bijojo, kad vėl neverkčiau Ok, baigiu klausinėt, tikiuosi patiks mokamoj medkėj ( Tik neapsiverk ne ne, tu šaudyk, manęs neveik D Man patink tokie aršesni |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:48:12
| Nuoroda
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį Varniai, ežeras, bliuzo festivalis! ar galiu pavogt chemijos 92? Kam tau toks mažas? Aš tai baisingai nusivyliau kai tik 92 gavau, nes tikriausiai teorinės žinios apvylė. Ačiū dievui daug skaičiavimo buvo . Jei nori imk, naudosiu matematikos vis vien o verkei kai sužinojai, kad tiek gavai? Žiauriai, bet mama pieno pašildė tai paliko geriau : ) o į bliuzus išleido, kai taip giminę nuvylei? Nenorėjau, bet bijojo, kad vėl neverkčiau Ok, baigiu klausinėt, tikiuosi patiks mokamoj medkėj ( Tik neapsiverk ne ne, tu šaudyk, manęs neveik D Man patink tokie aršesni aršesni? aršesni berniukai? girdėjau gandų su KB 20.00 į medkę be šansų, ką tu į tai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:49:00
| Nuoroda
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
liūdnasveidelis rašė:
Hetchex rašė:
Sveiki formiečiai! Aš taip pat planuoju stoti į mediciną (k.b. 20.00). Nors baimės yra, tačiau manau pamatysiu ar tai tikrai man. Būsimieji pirmakursiai rašykit A.Ž. jei norit pabendrauti daugiau! Mes važiuojam, tranzuojam į bliuzo festivalį Varniai, ežeras, bliuzo festivalis! ar galiu pavogt chemijos 92? Kam tau toks mažas? Aš tai baisingai nusivyliau kai tik 92 gavau, nes tikriausiai teorinės žinios apvylė. Ačiū dievui daug skaičiavimo buvo . Jei nori imk, naudosiu matematikos vis vien o verkei kai sužinojai, kad tiek gavai? Žiauriai, bet mama pieno pašildė tai paliko geriau : ) o į bliuzus išleido, kai taip giminę nuvylei? Nenorėjau, bet bijojo, kad vėl neverkčiau Ok, baigiu klausinėt, tikiuosi patiks mokamoj medkėj ( Tik neapsiverk ne ne, tu šaudyk, manęs neveik D Man patink tokie aršesni aršesni? aršesni berniukai? girdėjau gandų su KB 20.00 į medkę be šansų, ką tu į tai? Stoju į genetiką ramiu veidu |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:51:08
| Nuoroda
Pz kaip katitės šiąnakt garsiai kniaukia |
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:52:18
| Nuoroda
Ne tai tiesiog lietuviškas pavydas ir neapykanta. Labai normalu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:55:03
| Nuoroda
o ramus veidas, tai čia kaip fotkėj? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
00:57:42
| Nuoroda
Hetchex rašė:
Ne tai tiesiog lietuviškas pavydas ir neapykanta. Labai normalu mano pavydas - japoniškas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
01:03:02
| Nuoroda
Hetchex rašė:
Ne tai tiesiog lietuviškas pavydas ir neapykanta. Labai normalu O tu į VU ar LSMU mediciną pirmu nr.? :D |
Žinutė parašyta:
2013-07-26
02:03:57
| Nuoroda
bijau voro |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
10:03:52
| Nuoroda
pilkas rašė:
Hetchex rašė:
Ne tai tiesiog lietuviškas pavydas ir neapykanta. Labai normalu O tu į VU ar LSMU mediciną pirmu nr.? :D VU pirmas lsmu antras |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
12:07:53
| Nuoroda
keliais balais vertinat savo baimę? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
12:22:09
| Nuoroda
Oho, forumiukas juda Gal netyčia užklydo ir būsimų odontologų? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
12:23:54
| Nuoroda
liūdnasveidelis rašė:
keliais balais vertinat savo baimę? Hmz, vertinčiau penketu. Toks jauduliukas vis tiek yra Tavęs apie kažkokią baimę klaust būtų neprotinga, taip? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-26
12:31:38
| Nuoroda
atspėjai |
|
|
|