busimiem studentam
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-16 15:09:14 | Nuoroda
as i bankinikyste arba finansus ... na bent bandysiu....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-16 17:46:20 | Nuoroda
as ir jei negausiu bendriko nusisausiu tada gyvensiu kanalizacijoje, kur arciau siluminiu tinklu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-17 01:05:38 | Nuoroda
o justiulka i koleges taiko ;D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-17 11:52:13 | Nuoroda
tai jau joa kad ziema silciau butu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-17 12:20:16 | Nuoroda
as ir noriu i finansus..bet jauciu nesyosiu, rinksis ka lengviau o kad i kolegija tai as ir stosiu manau kaip nors ten istempsiu
Žinutė parašyta: 2008-06-17 20:09:01 | Nuoroda
sveikuciai kas planuoja stot i bankininkyste ar finansus? pasidalinkit turima informacija.. kokiais balais planuojat ten stot? ir dar gal kartais yra kas jau ten studijuoja ir galetu smulkiau viska papasakot? kokia ten situacija? ar lb spaudzia destytojai? ar sunku mokytis? kaip su tvarkarasciu? ar lieka laisvo laiko uztektinai? ar imanoma suspeti dirbi? aciukas;)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-17 21:41:17 | Nuoroda
Kad stotu i bankininkiste arba finansus reikia turet lb aukstus balus.Su tokiais balais netgi i univera imanoma stoti(zinoma i kita spec) O jus kiek balu turite?(matematika,liet. ir anglu k.) Pas mane matem. 55, anglu 8(mokykl.),liet.k. kol kas nezinau, turiu mokykl., bet sias metais perlaikiau valstybini. Turbut bandysiu i buh.apskaita VK,nes ir kitus EKF ,atrodo, neimanoma su mano balais( O gal kas zino kiek bus nemokamu vietu(VF ir DFV) siais metais?Puse arba maziau?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-18 00:16:04 | Nuoroda
a_lisa tu cia ta matiekos 55 turi is pernai ar kada issilaikius ane? na jei jau kas ziurejot viko plana 2008m i bankininkyste ir finansus bus dar sunkiau nei pernai,nes po wiena grupe bebus,po 24i dienini (vd) ir po 12 i dienini (m) cia tik finansams ir bankininkystei,kitur ten buhalterine apskaita net trys grupes kazkur. isstoti sunku ir del to kad tai valstybine kolegija,pries tai pagalwokit gal turit realiu sansu ir i univera. o draugams ir pazystamiems maziau apie sia kolegija pliurpik ir i bankininkus bei finansus nesiulykit ;D nes kuo maziau stojanciu su gerai kokiais balais tuo geriau mums,mazesne konkurencija ;D as wisu rezultatu laukiu tai dar nieko net spet negaliu reiktu bent maziausiai wisus po 40 turet kad kur pataikyt butu imanoma,bet gal bent i mokama ilysiu. bendrikus kiek girdejau mazdaug wisi gauna ten:)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-18 15:37:46 | Nuoroda
Oho kiek norinviu i reklamos vadyba O i turizma ir viezbuviu administravima yra norinciu? Ir i kuria isju lengviau istoti? As tai nzn kazkodel kai cia pasiskaitau atrodo kad labai sunku istoti jau i vpu tikrai lengviau O kas jusu nuomone geriau? VIKO ar VPU?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-18 16:30:04 | Nuoroda
hmn i turizmo ir viesbuciu administravima visai noreciau,gal bisk ir maista ten ismokciau gamint ir goegrafija sawo patobulinciau,tik wa tos dwi uzsienio kalbos mane lb nekabina,rusu antros kalbos nesiimciau nieko ten nemoku,wa vokieciu nzn gal ir butu imanoma ;D tiek i turizmo tiek i reklamos vadyba prkatiskai wienodai sunku istot:) gal dalinai net ir tavo tiesa dar pedagonio,kagangi cia stojantys su sawo balais yra realus pretendentai ir i univerus,i vpu manau priema daugiau studentu,o cia maziau,bet welnias zn kur labiau pasisektu. na lt dar zinom kaip labiau vertina univerus tiklsiau vu bet mano nuomone jau seniai kitokia del kolegiju ;D o dar yra ir islyginamosios studijos
Žinutė parašyta: 2008-06-18 18:36:37 | Nuoroda
nium del balu tai per daug nesijaudinu, nes as is VU ruosiuosi pereit cia... tik vat idomu butu isgirsti jau VK studijuojanciuju nuomone, kokia ten situacija toj VK?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-18 18:41:30 | Nuoroda
ausryyytia>>būtų įdomu sužinoti, būtent kodėl pereini iš Vu į VK:)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-18 18:47:14 | Nuoroda
aga ir man idomu o kokiais balais istojai i vu ir kokia spec studijavai?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-19 00:09:42 | Nuoroda
ausryyytia jeigu as buciau tavo vietoje niekada gyvenime nepereiciau is VU i VK
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-19 09:53:40 | Nuoroda
Ar yra zmoniu studijuojanciu bet ka VIKO???
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-19 11:01:16 | Nuoroda
yra yra. ir tikrai visiem galiu pasakyt, stokit i VIKO, cia idomu mokytis, ir kolektyvas jei pasitaiko geras labai buna. o del bendravuciu, tai beveik visi kas praso tie ir gauna, nes viko turi daug baraku..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-19 11:04:03 | Nuoroda
situacija tokia, kad VIKO labai gerai paruosia praktiskai tavo studijuojama dalyka, ir darbdaviai labai noriai priima baigusius is viko i darba. tiesiog turim daug praktiku, kas labai idomu, nereik sausai kalt teorijos..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-19 11:09:32 | Nuoroda
O ka pati studijuoji? Ir gal galetum ka papasakoti apie turizma ir viezbuciu administravima ir reklamos vadyba? Ar idomu ir kaip sunku mokytis ten, kaip sunku istoti ir kokiu mazdaug balu reikia. Ir kokiu dalyku reikia stojant? Nes siaip randu informacija ir ji skiriasi kazkeik
Žinutė parašyta: 2008-06-19 12:45:10 | Nuoroda
Monikut, pereinu nes VU MIF'e yra ziauru... cia vien sausa teorija... jau tiek nervu susigadinau per siuos metus kad jau nebegaliu ir nebenoriu ten ilgiau pasilikt, nebepavezu... trys aukstosios matematikos, programavimas 4 programavimo kalbomis, anglu... ir daug daug teorijos, kuria ne tik kad sunku suprast, bet paskui dar reikia ir visa mintinai iskalt norint egza islaikyt.... atsibodo buti NIEKO vietoj, nes butent tokiais cia visus ir laiko destytojai... tiesiog pasityciojimas kazkoks... Hanette1, studijuoju ekonometrija. istojau gana normaliais balais, matieka 91%, lietuviu 96%, bet ir tai jau buvau i saraso gala... gal todel man ir sunku cia, nes siaip cia yra daug is licejaus atejusiu, ir seip 100-ininku.. bet ir jie sako kad sunku.. todel patariu lb gerai pagalvot pries stojant, pasiskaiciuokit bala ir stokit tik ten kur butumet vieni is pirmuju, o ne saraso gale... nes bus sunku ir jausites ne ten pateke, is patirties sakau... tana, jeigu tikrai butum mano vietoj tai patikek manim tikrai eitum... as irgi galvojau, VU tipo prestizas, ooooo...... bet.. kaip matai mano nuomone visiskai pasikeite, pasikeistu ir tavo... nieko cia tokio nuostabaus tas VU.. nebent nori neturet gyvenimo, o tik mokytis mokytis ir dar karta mokytis... o kad pereisiu i VK tai jau 100%, nes nematau jokio skirtumo, apart to kad studijuodama VK galesiu gyvent, o budama VU tik egzistavau... be to juk aukstaji duoda, ir praktikos cia daugiau kiek zinau, o darbdaviams visiskai nesvarbu ka tu baigei, svarbu turi aukstaji, tokia tiesa...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-19 13:49:18 | Nuoroda
as pati studijuoju bankininkyste. balu mazdaug gal vidurkis kazkur 40, bet kuo toliau tuo didesni reikalavimai VK buna, ir didesnis konkursas. zinau kad reklamos vadyba buna labai didelis konkursas, daug norinciu ten studijuot. bet sunkiausia istot gal i ekonomikos fakulteta. egzaminu daugumai specialybiu cia reikia, lietuviu, matematika ir uzsienio kalba.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą