Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
busimiem studentam
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
19:28:06
| Nuoroda
ErP>> būtinai nueisim:D.Jei nepakviesi tu- pasikviesiu pati:D. Gali pasitikėti mano skaičiavimais:p O jei vis dėlto nepasitiki, tai pats pasiskaičiuok:P.Šitą konkursinio balo formulę gali rasti viko.lt
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
23:29:26
| Nuoroda
Mano egzaminu balu uztenka istot i MRU teise, taciau neapsisprendziu ar rinktis "ale" prestizine specialybe, ar tiesiog stot i VK reklamos vadyba ir spjaut i aplinkiniu nuomone. Suprantu, apsisprest reikia paciam, taciau man taip pat butu idomu paskaityt ir nepazystamu zmoniu nuomones ar tikrai darbdaviai noriai samdo kolegijos studentus?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
23:42:13
| Nuoroda
Danielius >> visų pirma svarbiausia, ko tu pats labiau nori.Aš šiuo metu asmeniškai niekur kitur savęs neįsivaizduoju kaip tik reklamos vadyboje ( ir ne dėl to, kad negalėčiau įstoti į universitetą).
Šiaip tai kiek man teko girdėti, tai darbdaviams SVARBIAUSIA KĄ TU MOKI, o tie laikai, kai baigei universitetą ir jau esi nerealus seniai manau baigėsi.Žodžiu stok į RV ir būsim kolegos .Irm jei renkiesi tarp teises ir reklamos vadybos, mano nuomone, reklamos vadyba kur kas įdomesnė specialybė ir ne tokia nuvalkiota kaip teisė.Dar kartą kartoju: MANO NUOMONE
P.s nebandai man su pernelyg aukštais balais stoti:p.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-02
01:30:53
| Nuoroda
na ka kolegu nedaugeja wisi tie patys ;D ar jau padawet prasymus?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-02
13:40:04
| Nuoroda
Aš jau padaviau
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-02
23:33:42
| Nuoroda
labutis visiems na as taip pat jau padaviau prasyma y viko, ne y labai populiria tarp jusu specialybe biomedicinine diagnostika gal kas ka zinote apie ja daugiau??? buciau labai dekinga
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
00:05:57
| Nuoroda
Sweiki, jei netingit, paaiskinkit kaip naudotis tomis formulemis apskaiciuojant KB. pvz. VIKO. Nk nebesuprantu.....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
13:29:53
| Nuoroda
Ojojojoj>> 1. Turi perskaičiuoti savo egzamino balą.PVZ:iš matkės valstybinio surinkai 65%.Tai 65%:10+13=19,5(Čia būtų tavo perskaičiuotas pažymys.Visada surinktus procentus reikia dalinti iš 10 ir pridėti 13).Ir gautą balą daugini iš svertinio koeficiento.Pvz:19.5*0,4.Na, o jei laikai mokyklinį egzą, tai balai persiskaičiuoja kitaip.PVZ: gavai iš mokyklinio matkės 8.Tai 8+3=11(Tavo perskaičiuotas pažymys.Prie mokyklinio egzo pažymio visada pridedami 3.) Taipogi gautą balą daugini iš svertinio koeficiento.Pvz:11*0,4
2.Perskaičiuojant metinius pažymius,pridedi 1,jei turėjai tą mokomąjį dalyką A lygiu.PVZ: iš istorijos turėjai 10.Tai 10+1=11, o jei B lygiu- nepridedi nieko.Ir vėl perskaičiuotą balą daugini iš svertinio koeficiento.PVZ:11*0,2
3.Viską sudedi( visus egzaminus ir metinius) ir turi KB:).
Na, jei dar čia neaišku..Tai pasiduodu:D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
14:11:25
| Nuoroda
1) Istorija 2%
2) Lietuviu 2%
3) Matematika (mokykl.) 7
4) Anglu perlaikau mokykl. (gal bus ~6)
------------------
1) 2:10+13=13.2*0.4=5.28
2) 2:10+13=13.2*0.4=5.28
3) 7+3=10*0.4=4
4) 6+3=9*0.4=3.6
1)+2)+3)+4)=18.16 - Tai cia mano KB? ir dar galiu prideti tu dalyku metinius pazymius? gerai supratau?
Kazin galiu stot su tokiais balais i VK?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
18:08:05
| Nuoroda
Truputį negerai supratai:).Tu visur svertinį koeficientą ėmei 0,4.Bet ne visose studijų programose jis toks pats.Galų gale kiekvienam dalykui jis skirtingas.Pvz: imkim reklamos vadybą.Čia matematikos svertinis koeficientas 0,4.Lietuviu ir anglų 0,2, o metinio istorijos pažymio taipogi 0,2.Žodžiu, turi pasižiūrėti grynai pagal tą studijų programą, kokie koeficientai, nes tavo balas tikrai per didelis:).O metinių pažymių koeficientus iimi NE VISŲ, o tik tų, kurių reikalauja studijų programa.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
10:55:58
| Nuoroda
Aciux uz paaiskinima pastebejau, kad balas kazkoks per didelis...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
13:20:32
| Nuoroda
Kas geriau,prekybos vadyba ar verslo vadyba? Laukiu bet kokiu nuomoniu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
16:55:09
| Nuoroda
Aš tai rinkčiausi prekybos vadybą. Svarių argumentų neturiu, bet man atrodo, kad tai yra įdomiau. Verslininkų labai daug, todėl būtų sunku prasimušti, o prekybos vadyba yra sriauresnė sritis nei verslas, bet kuo daugiau yra verslininkų, tuo labiau reikia prekybos vadybininkų.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
00:59:43
| Nuoroda
Dekui uz nuomone,siandien padaviau jau prasyma ir 1.nr irasiau prekybos vadyba,2.Verslo vadyba.3.maitinimo verslo organizavima.4. Administravima( I kuri neistosiu,rasiau tik kad rasyt ) o 5.Draudimo vadyba
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
17:29:57
| Nuoroda
as tai ir bandysiu i reklamos vadyba,draudimo vadyba,kulturines veiklos vadyba,verslo vadyba,rasiau visur kur vadyba gal kur istosiu,lb noreciau, manau idomu butu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
20:14:35
| Nuoroda
Na aš kadangi internetu pildžiau, tai mano prašymas jau baigtas:).Saugiai guli ten lamoj:D.Kaip ir n kartų esu minėjus pas mane 1nr reklamos vadyba ir tik ji, o aks toliau jau ne itin ir svarbu, nes vistiek įstosiu, ten, kur noriu:D.
O šiaip nepatarčiau rinktis draudimo vadybos.Mano nuomone tai pernelyg siaura specialybe.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-10
23:46:57
| Nuoroda
As taip pat internetu pildziau,o dabar visai susimeciau,ir nzn ar koreguot.Niekaip neissirenku:reklamos,draudimo ar verslo vadyba?parasiau pirmiausia draudimo.gal kas pakonsultuos? gal kas is besimokanciu draudima?help
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-11
10:37:49
| Nuoroda
Nereis>> na ir išsirinkai, mano nuomone, patį blogiausią:D.Svarių argumentų tikrai neturiu, tiesiog kaip ir minėjau tai pernelyg siaura specialybe, ir man bent nemanau, kad būtų įdomu mokytis.Gal tik pavadinimas skambus.Bet aišku, jei tu nori draudime dirbti, tai tiks tau:).Mano prioritetai mažėjimo tvarka būtų 1.Reklamos vadyba.
2.verslo vadyba 3.Draudimo vadyba
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-11
18:00:43
| Nuoroda
Monikut, bet draudimo vadybą tu parašei ne 16 vietoj, o 3, tai tik reiškia, kad tu nori kitus atbaidyt nuo šios specialybės.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-11
18:36:10
| Nuoroda
Monikut,aciu uz nuomone.
vat todel ir suabejojau,kad nebutinai noriu draudime dirbti,tiesiog pagalvojau,kad sita programa ekonomikos fake,taigi bendri lavinamieji dalykai kaip ir bankininkystes,finansu...pagalvojau bus daugiau konkretumo,ir tai vienintele studiju programa,kuria pabaigus cia gauciau vadybininko diploma,taciau tureciau ziniu darbui draudime
o verslo vadyba gerai,nes tada imciau veliau tarptautini versla,kad ir kaip tai banalu butu o tai gana platu,naudinga.zinot,prakybos,marketingai...
na gal dar kas pasireik,ziuriu niekas niekur apie draudima,tik apie reklama daug;]
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą