Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
TECHNOMATEMATIKA
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-13
09:35:10
| Nuoroda
gal yra tokiu , kurie ci studijuoja?idomu butu isgirsti, kaip ten viskas?destytuvai?ir pan...
|
Žinutė parašyta:
2008-06-14
14:22:54
| Nuoroda
man irgi butu idomu
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
01:18:44
| Nuoroda
ash cia studijuoju 2 kursas, jei reik info klauskit
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
13:08:00
| Nuoroda
na, ir kaip si spec?daug destytuvu kirviu?sunku mokytis?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
17:45:40
| Nuoroda
Pirma apie skirtuma tarp mokyklos ir univeru: Per 12 metu ismokto ir gauto info mokykloj, univere panaudojau gal 10%, nes mokykloj ten paprasta buvo, o cia jau prasideda aukstoji matematika, ir visiskai kitaip
Antra: Del VGTU, sis univeras yra toks kad lengva ystoti bet sunkoka mokintis, bet cia priklauso ar tau sunku ar nea tik nuo pacio saves, jei mokinsies(nesakau kad kiekviena diena po 3 val, kaip dazniausiai destytuvai liepia, man tai tik juokas ima, kai jie tiki kad taip darom )) bet nors biski darbo idedi, ir perpranti apie ka yra destoma, tada lengvai ir egza gali islaikyt,
Del destytoju kirviu ,tai priklausomai kaip tu ziuri i ta paskaita, kadangi ash nelabai vaikstau i paskaitas, tai man biski sunkiau skolu yra kelios, mokytis nera sunku jei nors biski idedi darbo, idomi spec seip bet jei nepatinka matke, geriau kojos ten nekist, na dar pirmam kurse, tai net visokiu etiku, psichologiju,programavimu ideta buna, bet va 2 kurse, viena matke Smagiausios ir megiamiausios man bent paskaitos tai
Genetiniai algoritmai
Tikimybiu teorija ir statistika
bei Diskreciioji matematika
idomios ir jei pasimokinus, lengvi dalykai
tikiuosi neisgasdinsiu naujuju techmatu, nes musu mazuka vgtu prakeikti informatikai ima virsu (joke)
jei reik dar info rasykit
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-03
23:20:49
| Nuoroda
merginos ar vaikinai labiau renkasi sia specialybe...? beje, kokiomis kalbomis programavimas? ir ka galima dirbt baigus sia spec? labiau su matke ar su informe?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
14:29:40
| Nuoroda
merginu - vaikinu santykis 50/50
programinimas su c++,derive,matchcad, mathematica 5,maple, daugiau lygtais nepamenu, senai buvo, kai kuriom kalbom tik kelis menesius programinam, su kitom puse metu, ner lb sunku, nes visos +- kazkuo panasios, tik su c++ problemu turejau as c++ panasei kaip mokykloj pascalis, jei mokino jus, tik aisku rimciau
3 kurse (rugseji jau reikes ir man) reikia rinktis kas tau labiau patinka, yra dvi kryptys, viena labiau programavimas, kita labiau matematika/statistika, tai paziuri kas labiau patinka, ka labiau megsti ir pasirenki
o dirbti baigus, cia lb idomus klausimas kadangi seis laikais nelabai kas baiges univera pagal savo spec dirba, tai... pagrindinei dalykai i kuriuos techmat ziuri, tai kad baigus galesi programint, priziuret duom bazes, svetaines, ar kurt programas ir pan. cia jei programinima pasirinktum, o statistikai tai bet kas kas susija su matematika,kad ir buhalterija, finansai, matematiniai modeliavimai, va pvz db vilniuj diegia nauja sviesaforu sistema, tai butu darbas kaip tik techmatuj, su modeliuoti taip kad efektyviausiai pasiskirstytu masinu srautas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-04
20:44:15
| Nuoroda
aciu tau lb lb uz info.. lb pagelbejai...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-05
04:04:19
| Nuoroda
nera uz ka cia mano ats link techmat ar toliau nuo techmat pastumejau ? )))
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-05
10:03:15
| Nuoroda
zinoma, kad link... db pirmu nr rasysiu sia spec...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-05
15:19:42
| Nuoroda
tai jei ystosi gal fuxu stofkej susitiksim
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
22:34:14
| Nuoroda
kaip butu faina... kaip noriu ci istot..... o kur buna tos stovkes?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
18:59:36
| Nuoroda
salia traku, prie grazaus ezerelio, fuxai gyvena nameliuose, yra pirtis, tinklinio aikste, fules, kases nereali vieta, plius dar susipazysti su kitais fuxais, su vyresniais, jau ystojas i univera turi pazystamu, nesi vienas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
13:13:25
| Nuoroda
Nu as irgi ko gero cia istosiu, tikiuosi nereikes gailetis
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
20:21:18
| Nuoroda
na dar nepilnas menesiukas ir bus viskas aisku....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
21:20:12
| Nuoroda
Kada pirmieji studentai baigia sia studiju programa, nes ji kiek zinau nera nauja?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-09
15:22:08
| Nuoroda
kaip tik yra ji nauja va siais tik metais baige pirmieji techmatai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-09
16:07:17
| Nuoroda
ta ir norejau pasakyti , kad nauja, tik truputi susiveliau is kito galo rasydamas
tai vat butu idomu tada isgirsti nuomoniu tu , kurie siemet pabaige sia programa, ka veikia dabar ir pan ?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-09
16:16:23
| Nuoroda
oj kaip ilgai nesilankiau siame forume taciau grizus pamaciau daug naudingos informacijos
labai aciu mesak uz suteiktas zinias ir truputi praskaidrinta kelia
as pirmu numeriu cia stoju, tai tikiuosi sutikti daug idomiu zmoniu na aisku, kad ir mokslai patiks irgi viliuosi
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-11
00:50:43
| Nuoroda
kadangi tik siais metais, baige, tai dar nezinau kur jie dirba, per menesi sunkoka susizinot kur kas ysidarbino ka veikia tai turbut labai lengva pasakyt, geria, svencia, kad jau baige univera
TO Laisva : nera uz ka jei yra klausimu tik klauskit busiu jusu kuratorius rugsejo pradzioj, tai tada susitiksim akis i aki padesiu kuo galesiu, pasakysiu naudinga info ka reiks padaryt univere, kur kas randas parodysiu, pravesiu toki ale mini pazintini yvada, galesit kreiptis visad , jei tik iskils klausimas, toks jau mano kuratoriaus darbas
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą