Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:02:22
| Nuoroda
Amplua rašė:
Cinderella rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Ir isvis, ka mes ten mokysimes? Ateis laikas pamatysim D kol kas džiaukis vasara 300km Tai tau dar ir butą susirast reik.. vajej kiek reikalų turėsi. Žiūriu dauguma rytoj važiuoja, tai važiuosiu ir aš )) Turiu buta, bet, kad reikes vienam gyvent kone 2 savaites, o as tam Vilniuj gal 7 kartus (4 ekskursijos) esu buves nesijaudink, mes tau padesim nepasiklysti Va va ! Gerosios kursiokės visada išties pagalbos ranką D jeigu ką skambink Tai tu jei pasiklysi kur nors skambink |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:07:25
| Nuoroda
Niekas nemąsto varyt į fuxų stovyklą? ;]]]] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:10:36
| Nuoroda
Cinderella rašė:
Amplua rašė:
Cinderella rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Ir isvis, ka mes ten mokysimes? Ateis laikas pamatysim D kol kas džiaukis vasara 300km Tai tau dar ir butą susirast reik.. vajej kiek reikalų turėsi. Žiūriu dauguma rytoj važiuoja, tai važiuosiu ir aš )) Turiu buta, bet, kad reikes vienam gyvent kone 2 savaites, o as tam Vilniuj gal 7 kartus (4 ekskursijos) esu buves nesijaudink, mes tau padesim nepasiklysti Va va ! Gerosios kursiokės visada išties pagalbos ranką D jeigu ką skambink Tai tu jei pasiklysi kur nors skambink Kokio velnio aš turiu pasiklyst, jei aš vietinė? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:13:46
| Nuoroda
Amplua rašė:
Cinderella rašė:
Amplua rašė:
Cinderella rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Ir isvis, ka mes ten mokysimes? Ateis laikas pamatysim D kol kas džiaukis vasara 300km Tai tau dar ir butą susirast reik.. vajej kiek reikalų turėsi. Žiūriu dauguma rytoj važiuoja, tai važiuosiu ir aš )) Turiu buta, bet, kad reikes vienam gyvent kone 2 savaites, o as tam Vilniuj gal 7 kartus (4 ekskursijos) esu buves nesijaudink, mes tau padesim nepasiklysti Va va ! Gerosios kursiokės visada išties pagalbos ranką D jeigu ką skambink Tai tu jei pasiklysi kur nors skambink Kokio velnio aš turiu pasiklyst, jei aš vietinė? Oj, atleisk, susipainiojau iš džaiugsmo viskas galvoje susimaišė |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:09:50
| Nuoroda
cia.as rašė:
Cinderella rašė:
Manau gal net kokį meetą padaryt galėtumem, kaip manot? Beje, kada važiuojat į universitetą? Meetą darom be kalbų! ;DD aš tai ryt važiuosiu, kada kiti?
Aš jau buvau ir pasirašiau ;]
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:22:46
| Nuoroda
Gretukas222 rašė:
cia.as rašė:
Cinderella rašė:
Manau gal net kokį meetą padaryt galėtumem, kaip manot? Beje, kada važiuojat į universitetą? Meetą darom be kalbų! ;DD aš tai ryt važiuosiu, kada kiti?
o kaip riekia ta 120 lt susimoket? butina vaziuot i banka? Girdejau, jog ten vietoj buna swedbanko atstovu, |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:31:22
| Nuoroda
Cometinai, galėsi Ir džiaukis, dažniausiai VA mokosi kokie 70proc. panelių Banko atstovų bus, bet jie bus dėl paskolų. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:38:15
| Nuoroda
Gretukas222 rašė:
cia.as rašė:
Cinderella rašė:
Papasakok kaip ten dėl tos įmokos: banke mokėjai prieš eidama pasirašyti sutarties ar ten vietoj bus galima?? ))) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:45:20
| Nuoroda
Mokėti reikia banke. Arčiausiai Universiteto esantis Swedbank padalinys yra PC Mandarine (Ateities g. 91). Sutartis galima pasirašyti nuo 9:00 iki 16:30. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:55:20
| Nuoroda
www.youtube.com/watch?v=hYp91WftFqQ&ob=av2e |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:46:46
| Nuoroda
Saldainis rašė:
Cometinai, galėsi Ir džiaukis, dažniausiai VA mokosi kokie 70proc. panelių Banko atstovų bus, bet jie bus dėl paskolų. O tiksliai paskolos. Mano viena pažįstama paėmė tą paskolą, bet dbr toks klausimas ją išmokėt reikės kai baigsi mokslus, ar jau pradedant nuo 1 kurso? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
18:03:09
| Nuoroda
Paskolų, paskolos, koks skirtumas?:DD Sutarty turėtų būti parašyta, bet manau, kad baigus, nes kitaip visiškai nelogiška. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
18:11:45
| Nuoroda
Amplua rašė:
Saldainis rašė:
Cometinai, galėsi Ir džiaukis, dažniausiai VA mokosi kokie 70proc. panelių Banko atstovų bus, bet jie bus dėl paskolų. O tiksliai paskolos. Mano viena pažįstama paėmė tą paskolą, bet dbr toks klausimas ją išmokėt reikės kai baigsi mokslus, ar jau pradedant nuo 1 kurso? Jei neklystu, tai tos standartines paskolos pradedamos moketi po 1 ar 2 metu nuo universiteto baigimo. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
19:14:59
| Nuoroda
SALDAINI, Kiek reikia tureti nuotrauku? Puslapy raso, akd tik viena, tai ji eina i dokumentus? O kaip su studento pazymejimu? Ji bus galima rytoj uzsisakyt ir jam reikes dar vienos nuotraukos?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
19:50:49
| Nuoroda
Sveiki, būsimosios kursiokės/ai Ir aš prisijungiu prie VA pirmakursių būrio. Sutartį planuoju pasirašinėti rytoj, tikiuos neiškilks jokių kėblumų:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
19:56:00
| Nuoroda
Ais rašė:
Sveiki, būsimosios kursiokės/ai Ir aš prisijungiu prie VA pirmakursių būrio. Sutartį planuoju pasirašinėti rytoj, tikiuos neiškilks jokių kėblumų:D Labuka Na tai susitiksim, aš irgi rytoj važiuoju
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:54:24
| Nuoroda
Kada važiuoji? Aš planuoju ryte, kad nebūtų eilių didelių šiandien išsiaiškinau kur kaip mano kelionė, tad teliko pasirašyt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:05:32
| Nuoroda
Aš irgi tikiuosi, kad ryte nebus eilių, nes tada planuoju vykti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:36:46
| Nuoroda
Tikiuos ne visi taip galvos;DDD nors kitą vertus laukiant eilėj - proga susipažint. Gaal kas žinot kur pasirašinėjam? Bendrai, ar savo fakultete?:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:42:00
| Nuoroda
Ais rašė:
Tikiuos ne visi taip galvos;DDD nors kitą vertus laukiant eilėj - proga susipažint. Gaal kas žinot kur pasirašinėjam? Bendrai, ar savo fakultete?:) Bleeeeeeeeemba pasikeitė mano planai, tai važiuosiu tik poryt (( Klausykit merdžinos, gal apsikeičiam kontaktais? :) |