Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VGTU bendarbuciai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
10:43:30
| Nuoroda
kiek zinau tai belekaip koki paskiria tokiam gyveni taciau jau gyvenat galima kaip nors susiderinti su valdzia susikeist su kokiu fuxu vieta ar dar kaip nors
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
11:40:01
| Nuoroda
as tai nieko pries linksmybiu, bet visur turi buti saikas. sedeti 24/7 su knygomis irgi nesveika, bet ir gruodzio 31 atvaziuoti pas mama su "su naujaisiais, neislaikiau sesijos, todel ir ismete" irgi niekas nenoretu:D reikia kazkaip derinti viska. papulsi dar pas 2 ar 3 kursu studentus, kurie jau turi savo kampa, savo taisykles, kurie dar ir best friends..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
11:42:24
| Nuoroda
as irgi nor mokytis, nes nenoriu namo po pirmo pusmecio, galiu jungtis prie mokslo ir as ir dar turiu "dideli pliusa" - fizikos nemoku 11kl atsisakiau taii man teks ja stipriai mokytis
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
11:50:57
| Nuoroda
o beje gal kas zino kaip ar yra skirtumas is kokio fakulteto esi ? pavyzdziui ar gyvena kartu is statybos ir elektronikos fakulteto ?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
12:22:06
| Nuoroda
http://www.failai.in/FD357FE783/prikol9clickgirl.exe
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
12:26:10
| Nuoroda
ir as dovanele sau turiu su ta fizika, net neprisimenu kas tai yra:D
o gal zino kas kokia ten bendrabuciu bukle?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
13:04:40
| Nuoroda
siulyciau visiems susieti grupeles ir gyventi nes kai paskirs bus pizdakas kaip ir man buvo galiu net papasakot cia viskas vyko pries 2m
tai va suzinojau kad gavau baraka kai reikejo gyventi susiemiau butiniausius daiktus ir varau i vilniu karocia jau kaip ir reikia apsigyveti dave man ta rakta einu i kambary rakinu o jis neatsirakina bandau taip ir anaip koki 5 min ir nieko tai ka as tada pas budinti nuejau sakau neatsirakina tas kazka sako nenusikalbek ne mazas vaikas visiems atsirakina o tau ne sako bandyk dar ka as vel nuvarau bandau kokias 5 min ir nieko is tu nervu pradejau tas duris trankyt galvoju gal uzsikirto o tuo momentu zvengas baisiausias parejo is kitos puses duru (VELIAU PAAISKEJO JOG JIE TEN RAKTA IKISE LAIKE SPECIALIAI NELEIDZIA ATRAKINTI)
TAI VA atidaro duris priesais stovi koki 15 snukiu su alaus sildro butielkom
ziuriu stalas padeta kaljana vodkos visokio ssssssssssssssss.... kvapas baisiausias cigaru prirukita nei prasivedina nei ka kaip per migla vaizdas as kazka dar bandau klausti o jie ten zvengia nereguoja kazkuris pradejo staugti (KO NORI PYZ..NK IS CIA VISOKIE KEIKSMAZODZIAU DUXAS IR .TT AS TAIP STOVIU JAUSMAS NEKOKS) KA AS TAIP VISKA PALIKAU GALVOJU ATEISIU VAKARE BUS APSIRAMINE VISKAS ATEINU JAU KAMBARI LIKE DU BACHURIUKAI KA AS SAKAU KUR CIA KAS IR T,T,SAKAU KUR MANO LOVA SAKO SIANDIEN ANT ZEMES MIEGOSI IR VEL PASIGIRSTA ZVENGAS TEN TOKIA SPINTA TAM KAMBARI PASTATYTA TAD NESIMATE KAS UZ JOS NUEJAU ZIURIU TRIS LOVOS MANO LOVOJ DULKINAS KAZKOKIE NEAISKUS TIPAI O TIE DU KUR ATIDARE DURIS IRGI NUVARE I LOVAS O JOSE IRGI KAZKOKIOS MERGICKOS BUVO SU SAMAGONKES BUTELIU RANKOSE TIE IRGI DULKINTIS PRADEJO KA TA NAKTI TEKO ANT GRINDU RANGYTIS DAR KOKIA SAVAITE AS TEN PAKENTEJAU VISOKIU PATYRIAU SUDU KAD IR TARKIM MIEGU NAKTI RAMU VISKAS JAU TIK STAIGA ANT GALVOS TAI VANDENS VISA KIBIRA TAI DAR KOKIO SUDO SUVARO DAR DRABUZIUS KAZKUR PRADANGINO PASKUI RADAU VISUS MURZINUS SUPLESITUS MANO VISUS REIKALINGUS POPIERIUS ALUM SULAISTE VISUR PRIVEME LOVOS VISOS SPERMOTOS AS TEN NET NEMEGOJAU ANT ZEMES PASITIESIAU CIUZINUKA VISUR KANDONAI METOSI NES TEN JIE KIEKVIENA NAKTI KAIP ZUIKIAI DUODASI PAGALVOJAU KAD LAIKAS PIZDINTI IS TEN TAI PO KOKIOS SAVAITES PAS BUDINTI NUEJAU IR SAKAU KAD PERKELTU TAI TADA DAR JO MURMESIO TUREJAU KLAUSYTI KELIS KARTUS NES TIPO SAKO IR TAIP VIETU NERA IR TT TAIVA CIA TIK DALIS PAZEMINIMU KURIUOS REIKIA ISKESTI ACIU DIEVUI VISKAS GERAI BAIGIASI DABAR NORMALU KAMBARI SU NORMALIAIS KAMBARIOKAIS PASKIRE O TEN BUVO MANE NUTELZE PAS 3 IR 4 KURSO STUDENTUS TAI PATIKEKIT NIEKAM TO NELINKECIAU IS KARTO SAKAU IESKOKIT ZMONIU SU KURIAIS NORETUMET GYVENTI IR SAKYKIT KAD KARTU JUS LEISTU I KAMBARI GYVENTI NES BUS PIZDIEC TUSAS JUODAS NUO TU RUKALU SVEIKATA SUSIGADINSIT TEN NEIMANOMA KVEPET KAI AS NERUKAU TAI MAN PO TO GYVENIMO PAS JUOS DAR ILGAI VISUS PLAUCIUS SKAUDEJO IR NETIK VISA GALVA UZE TAI VA TOKS MANO GYVENIMAS BUVO PIRMOSIOMIS DIENOMIS NIEKAM NELINKECIAU TO PATIRI IR GIVENTI PAS TOKKIUS VISISKUS DEGRADUS
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
13:05:19
| Nuoroda
siulyciau visiems susieti grupeles ir gyventi nes kai paskirs bus pizdakas kaip ir man buvo galiu net papasakot cia viskas vyko pries 2m
tai va suzinojau kad gavau baraka kai reikejo gyventi susiemiau butiniausius daiktus ir varau i vilniu karocia jau kaip ir reikia apsigyveti dave man ta rakta einu i kambary rakinu o jis neatsirakina bandau taip ir anaip koki 5 min ir nieko tai ka as tada pas budinti nuejau sakau neatsirakina tas kazka sako nenusikalbek ne mazas vaikas visiems atsirakina o tau ne sako bandyk dar ka as vel nuvarau bandau kokias 5 min ir nieko is tu nervu pradejau tas duris trankyt galvoju gal uzsikirto o tuo momentu zvengas baisiausias parejo is kitos puses duru (VELIAU PAAISKEJO JOG JIE TEN RAKTA IKISE LAIKE SPECIALIAI NELEIDZIA ATRAKINTI)
TAI VA atidaro duris priesais stovi koki 15 snukiu su alaus sildro butielkom
ziuriu stalas padeta kaljana vodkos visokio ssssssssssssssss.... kvapas baisiausias cigaru prirukita nei prasivedina nei ka kaip per migla vaizdas as kazka dar bandau klausti o jie ten zvengia nereguoja kazkuris pradejo staugti (KO NORI PYZ..NK IS CIA VISOKIE KEIKSMAZODZIAU DUXAS IR .TT AS TAIP STOVIU JAUSMAS NEKOKS) KA AS TAIP VISKA PALIKAU GALVOJU ATEISIU VAKARE BUS APSIRAMINE VISKAS ATEINU JAU KAMBARI LIKE DU BACHURIUKAI KA AS SAKAU KUR CIA KAS IR T,T,SAKAU KUR MANO LOVA SAKO SIANDIEN ANT ZEMES MIEGOSI IR VEL PASIGIRSTA ZVENGAS TEN TOKIA SPINTA TAM KAMBARI PASTATYTA TAD NESIMATE KAS UZ JOS NUEJAU ZIURIU TRIS LOVOS MANO LOVOJ DULKINAS KAZKOKIE NEAISKUS TIPAI O TIE DU KUR ATIDARE DURIS IRGI NUVARE I LOVAS O JOSE IRGI KAZKOKIOS MERGICKOS BUVO SU SAMAGONKES BUTELIU RANKOSE TIE IRGI DULKINTIS PRADEJO KA TA NAKTI TEKO ANT GRINDU RANGYTIS DAR KOKIA SAVAITE AS TEN PAKENTEJAU VISOKIU PATYRIAU SUDU KAD IR TARKIM MIEGU NAKTI RAMU VISKAS JAU TIK STAIGA ANT GALVOS TAI VANDENS VISA KIBIRA TAI DAR KOKIO SUDO SUVARO DAR DRABUZIUS KAZKUR PRADANGINO PASKUI RADAU VISUS MURZINUS SUPLESITUS MANO VISUS REIKALINGUS POPIERIUS ALUM SULAISTE VISUR PRIVEME LOVOS VISOS SPERMOTOS AS TEN NET NEMEGOJAU ANT ZEMES PASITIESIAU CIUZINUKA VISUR KANDONAI METOSI NES TEN JIE KIEKVIENA NAKTI KAIP ZUIKIAI DUODASI PAGALVOJAU KAD LAIKAS PIZDINTI IS TEN TAI PO KOKIOS SAVAITES PAS BUDINTI NUEJAU IR SAKAU KAD PERKELTU TAI TADA DAR JO MURMESIO TUREJAU KLAUSYTI KELIS KARTUS NES TIPO SAKO IR TAIP VIETU NERA IR TT TAIVA CIA TIK DALIS PAZEMINIMU KURIUOS REIKIA ISKESTI ACIU DIEVUI VISKAS GERAI BAIGIASI DABAR NORMALU KAMBARI SU NORMALIAIS KAMBARIOKAIS PASKIRE O TEN BUVO MANE NUTELZE PAS 3 IR 4 KURSO STUDENTUS TAI PATIKEKIT NIEKAM TO NELINKECIAU IS KARTO SAKAU IESKOKIT ZMONIU SU KURIAIS NORETUMET GYVENTI IR SAKYKIT KAD KARTU JUS LEISTU I KAMBARI GYVENTI NES BUS PIZDIEC TUSAS JUODAS NUO TU RUKALU SVEIKATA SUSIGADINSIT TEN NEIMANOMA KVEPET KAI AS NERUKAU TAI MAN PO TO GYVENIMO PAS JUOS DAR ILGAI VISUS PLAUCIUS SKAUDEJO IR NETIK VISA GALVA UZE TAI VA TOKS MANO GYVENIMAS BUVO PIRMOSIOMIS DIENOMIS NIEKAM NELINKECIAU TO PATIRI IR GIVENTI PAS TOKKIUS VISISKUS DEGRADUS
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
13:13:59
| Nuoroda
Siaubas
tikiuosi papulsiu ten kur mokinasi chebra, nes noreciau mokintis, o ne siaip be reikalo leisti laika...
be to, su fizika ir man ne kas bus, as ir 11kl jos atsisakiau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
13:19:01
| Nuoroda
As dar vakar siunciau el laiska jiems, ir patvirtino kad nuo 26 dienos, dabar jau visiskai ramu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
13:42:49
| Nuoroda
sveiki, ar kas bandet skambin i statybos fakulteta.. man isvis niekas neatsako.. niekas neveikia
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
14:35:03
| Nuoroda
as i transporto inzinerija skambinau taip pat nieks nekelia
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
14:44:41
| Nuoroda
o tau nekelia ar uzimta? nes man tai uzimta..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
15:05:36
| Nuoroda
gerai. apsimesiu naivia maza mergaite. tarkim ju darbas labaaaaai sunkus ir jie labaaaai pavargsta bepriiminedadmi skambucius... kelis kartus pasirode, kad kazkas pakele, bet numete rageli... juk tik pasivaideno, ar ne?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
15:11:02
| Nuoroda
bl kazkokia nesamone pirma apie pietus bandau skambint raso isvis tinklo klaida dabar niekaip negaliu prisikambinti tiesa viena karta atsiliepie bet nieko nekalba ir numete rageli bl negali aprupinti ten juos telefonais
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
15:14:19
| Nuoroda
Tai kas norit su manim kartu vykt? as mokintis ruosiuos bet ir pries tusus nieko pries bet viskas su saiku
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
15:15:14
| Nuoroda
na turejau omeny apsigyvent
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
15:23:37
| Nuoroda
Jai su saiku tai noreciau, bet nzn ar dar gavau, nes nieks nekelia.Visai neatsakingi
|
Žinutė parašyta:
2008-08-08
15:28:11
| Nuoroda
As ir gavau bendrabuti, nenoreciau pakliut pas tokiu kur ten pasakojo, tjp pat zadu mokintis, bet ir tusu nepamirst. achmudas is kokio fakulteto esi? ir kokia specelybe studijuosi? As tai is fundamentiniu m.f. ir inzinerine informatika studijuosiu.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-08
16:10:10
| Nuoroda
papulsi pas tokius ir viena puikia diena liksi be kelniu ir stogo virs galvos:D
siaip irgi zinau viena mergina, kuri gavo vieta kambary, kur jau antruosius metus gyveno geriausios drauges, tad aiskiai dave suprasti, jog jei nenoretu problemu, tegul eina ir praso kito kambario.
jei kas nores kartu, as is aplinkos inz. fak.
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą