Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Kas i Soc. Darba VU? :)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-24
18:08:44
| Nuoroda
Ne, na suprantu, kad tokioje specialybeje nebus kiekvienai po berniuka. Bet, kad kokie 5-6 nors butu, vis pagyvintu moteriska kompanija...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-24
18:10:37
| Nuoroda
o jeeee.... tai su vaikinais deficitas kazkoks.. o is cia pasirasiusiuju ar buvo nors vienas vaikinas? nes is tu niku tai nelb ir suprasi ten kaikuriuos..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-24
18:16:42
| Nuoroda
Na, as kiek skaitinejau cia pasirasiusiuju zinutes, tai, kaip supratau, nebuvo nei vieno vaikino... Bet kitavertus, cia is viso gal tik kokiu 10 zmoniu pasirase... Tai is tu likusiuju 48 gali buti ir vaikinu... Ei, bet jiems cia ne per didele garbe? Man atrodo, kad tuoj reikes sukurti nauja tema pavadinimu: "Vaikinu trukumas VU socialiniame darbe".
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-24
18:30:22
| Nuoroda
garbe tai garbe, tegul jau sikart pasidziaugia tik labai jau rekordiskai viskas: tiek merginu ir gal tik vos pora vaikinuku del to adreso tai man tikrai tolokai... buvau jau apsidziaugus, kad sauleteky ir man visai arti butu, o cia... tiksliai tai dar nezinau, kur.. gal kas zino( ne tikslu adresa, o kas prie ko, pvz, senamiesty ir t.t...)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-24
20:23:31
| Nuoroda
Bijau nusisneketi, bet, jei tau reikia kazkokio konkretaus objekto, tai, man rodos, kad seimas, nepertoliausiai nuo Filosofijos fakulteto...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-24
20:50:19
| Nuoroda
tai man atrodo, ir nenusisnekejai
kelintu numeriu istojot ir koki bala turejot? as 6, mano balas 1760, jei teisingai prisimenu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-24
23:06:14
| Nuoroda
[quote="no_identity":2tp1es4e]Bijau nusisneketi, bet, jei tau reikia kazkokio konkretaus objekto, tai, man rodos, kad seimas, nepertoliausiai nuo Filosofijos fakulteto... [/quote:2tp1es4e]
Nea, nuo seimo neitin arti. Fakultetas prie pat prezidentūros, šalia istorijos ir filologijos fakultetų, ir centrinių VU rūmų. O dėl bernų, jei jų trūkumas toks reikšmingas, tikrai ne čia patekot Reikėjo pas fizikus ar į VGTU stot
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-24
23:45:00
| Nuoroda
sveikuciai as tjp pat cia istojau butu malonu susipazinti
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-25
10:19:27
| Nuoroda
Sveika kokiu numeriu istojai ir koks tavo balas buvo? is kur esi?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-25
10:33:20
| Nuoroda
angelica >> a, tai turbut as turejau galvoje prezidentura... neskiriu as tu valstybes instituciju...
lampara >> as istojau po taves 7 numeriu. Mano balas buvo 1747.50.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-25
15:41:31
| Nuoroda
Sveiki, kolegos
Esu Dovilė, iš Ignalinos raj.
Būtų malonu su dauguma jūsų susipažinti, tad rašykit kas netingit - [email protected]
Informuokit, prašau, jei sužinosit ką naujo. tarkim apie fuxų stovyklą
Beje, iforminti priėmimą reikia tame fakultete, į kurį įstojai, ar bet kur, tik kad būtų VU ? Nelabai nusimanau apie tai
Na, susirašysim
Iki
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-25
16:51:07
| Nuoroda
Sveika, Dovile jei nori suzinoti daugiau apie fuxu stovykla, tai yra tokia tema, kurioj rasi tikrai nemazai informacijos apie tai O del dokumentu primemimo bijau suklyst, bet atrodo, mums, soc darbo studentams, reikia i VU, kur buvo bendras priemimas. Dar tiksliai siaip reiktu susizinot, as dar pati tik kita savaite varysiu... beje, mano pastas >> [email protected]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-25
17:01:11
| Nuoroda
Dokumentus reikia vesti i sauleteki,1rumus. O fuxu stovykla vyks rugpjucio 13-15d., kai vesit iforminti dok, uzsiregistruosit ir issamesne info jums atsius el pastu. p.s. as istojau 42nr,mano balas 1611,esu is Varenos r. mano el pastas [email protected],rasykit
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-25
20:23:06
| Nuoroda
Sveiki visi mano kolegos!
esu jau antrojo kurso studente vu soc darbe
perskaicius viska ka cia paraset ziuriu grybaujat
taigi, del vaikinu kaip bus pas jus nezinau, bet musu kurse istoje buvo net 10, liko gal 9 ar 8. tai buvo rekordinis skaicius vyriskosios lyties atstovu soc darbe
manau ir siemet turetu but istojusiuju:) ir sioje temoje pasireiske vienas, tik nieks neatkreipe demesiaus
del fakulteto vietos, tai ji pati nuostabiausia kokia tik gali but vilniuj - senamiestis, prezidentura, centriniai rumai, maxima netoli, parde aibe pilies gatvej... grazi aplinka.. kazkas dejavo kad ne sauleteky, tai galiu nuramint tikrai nudziugs kad butent senamiesty tokioj grazioj vietoj :0
ir dar, fakultetas naujas, labai grazu viduje, jauku, grazios auditorijos, viskas modernu! taigi, nuliai, (fuksais tapsit po krikstynu,dbr esat nuliai) mylekit savo naujaja mokymosi, ugdymo ir tobulejimo istaiga
ir dar, studijos tikrai fainos, destytojai geri, seniu beveik nera, tikrai malonus kolektyvas
na va kiek prigyriau! na blogybiu siaip ir nera, nes istojot i pati geriausia fakulteta lietuvoje
dokumentus reik nest i sauleteki, ten dokumentu priemimas.
tai vat, jei kazkam kyla kokiu klausimu, prasom rasykit man i skype, jis toks pat kaip mano nikas cia
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-25
21:59:20
| Nuoroda
taip, tai geriausias fakultetas (taip, as irgi jau nebe pirmakurse )
jei kyla kokiu klausimu: www.filosfsa.lt
prasom drasiai naudotis ten rastais kontaktais visais studentisko gyvenimo klausimais!
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-25
23:00:42
| Nuoroda
O, kaip malonu isgirsti tokius opstimistiskus zodzius is jau studijuojanciuju!
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
15:02:50
| Nuoroda
kaip gera girdet, nefertiti, tiek pagyrimu va papasakojai mum, db galbut nebegrybausim taip del vietos, tai sutinku, kad lb grazi vieta, tikrai pavydetina vieta.. centriukas, zodziu, viskas, kas svarbiausia, yra netoli fakulteto, net VU biblioteka o del vaikinu, tai cia siaip didesne galimybe, kad ju bus lb mazai.. sioj temoj gal ir pasisake vienas vaikinas, bet jis turbut neakivaizdiniam studijuos
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
19:19:38
| Nuoroda
nepergyvenkit labai vienas vaikinas jau yra ir jis dieniniam , gal ir daugiau atsiras
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-26
23:55:52
| Nuoroda
taigi, laukiam jusu, nauja mesyte hehehe
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-27
22:31:39