Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-19
14:06:01
| Nuoroda
nu ka i 10 bendrika as, gerai kad blokai:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-19
14:50:49
| Nuoroda
idomu koki kenta man atkraustis i kambari 10 barake |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-08-20
15:47:54
| Nuoroda
merginos, kreipiuosi i jus! (vis dar vyksta paieskos) nesvarbu is kokio esate bendrabucio, nesvarbu ka ketinate studijuoti - ieskau komunikabilios, zavios, drasios ir nebijancios issukiu paneles, norincios buti mano pagalbininke gaminant pietus bendrabutyje. lauksiu jusu zinuciu cia asmeniskai arba skype (julykaz) aciu uz demesi. |
Žinutė parašyta:
2009-08-20
18:45:50
| Nuoroda
Julykaz rašė:
merginos, kreipiuosi i jus! (vis dar vyksta paieskos) nesvarbu is kokio esate bendrabucio, nesvarbu ka ketinate studijuoti - ieskau komunikabilios, zavios, drasios ir nebijancios issukiu paneles, norincios buti mano pagalbininke gaminant pietus bendrabutyje. lauksiu jusu zinuciu cia asmeniskai arba skype (julykaz) aciu uz demesi. kam gaminant pietus reikia ŽAVIOS merginos ?:D |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-20
18:50:28
| Nuoroda
McLaimutis rašė:
Julykaz rašė:
merginos, kreipiuosi i jus! (vis dar vyksta paieskos) nesvarbu is kokio esate bendrabucio, nesvarbu ka ketinate studijuoti - ieskau komunikabilios, zavios, drasios ir nebijancios issukiu paneles, norincios buti mano pagalbininke gaminant pietus bendrabutyje. lauksiu jusu zinuciu cia asmeniskai arba skype (julykaz) aciu uz demesi. kam gaminant pietus reikia ŽAVIOS merginos ?:D Na ir klausimas |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-20
19:41:59
| Nuoroda
Gedma rašė:
McLaimutis rašė:
Julykaz rašė:
merginos, kreipiuosi i jus! (vis dar vyksta paieskos) nesvarbu is kokio esate bendrabucio, nesvarbu ka ketinate studijuoti - ieskau komunikabilios, zavios, drasios ir nebijancios issukiu paneles, norincios buti mano pagalbininke gaminant pietus bendrabutyje. lauksiu jusu zinuciu cia asmeniskai arba skype (julykaz) aciu uz demesi. kam gaminant pietus reikia ŽAVIOS merginos ?:D Na ir klausimas o tai koks atsakymas ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-20
22:39:28
| Nuoroda
McLaimutis rašė:
Gedma rašė:
McLaimutis rašė:
Julykaz rašė:
merginos, kreipiuosi i jus! (vis dar vyksta paieskos) nesvarbu is kokio esate bendrabucio, nesvarbu ka ketinate studijuoti - ieskau komunikabilios, zavios, drasios ir nebijancios issukiu paneles, norincios buti mano pagalbininke gaminant pietus bendrabutyje. lauksiu jusu zinuciu cia asmeniskai arba skype (julykaz) aciu uz demesi. kam gaminant pietus reikia ŽAVIOS merginos ?:D Na ir klausimas o tai koks atsakymas ? taigi mastyyyyyk! maloniau bus valgyt zavios merginos gaminta maista! :D ir paziuret i ka bus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-21
00:03:13
| Nuoroda
Julykaz rašė:
merginos, kreipiuosi i jus! (vis dar vyksta paieskos) nesvarbu is kokio esate bendrabucio, nesvarbu ka ketinate studijuoti - ieskau komunikabilios, zavios, drasios ir nebijancios issukiu paneles, norincios buti mano pagalbininke gaminant pietus bendrabutyje. lauksiu jusu zinuciu cia asmeniskai arba skype (julykaz) aciu uz demesi. moku gamint viską, tik kartais sudeginu. Ir savo žavumą pati vertinčiau kaip "sąlyginis";DD so...;DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-21
12:57:42
| Nuoroda
Nu tai labai malonu cia skaityti apie tuos barakus! Nepatingejau ir perveciau visa foruma, nepatikesit, klausimu apie 15 baraka yra daug, o atsakymu - nulis! Nu tai gal zmones mielieji, gelbekit mus ir nusvieskit ten esama padeti, nes darosi baugu... Beja, geriausiai butu jei kas koki paveiksleli atsiustu to 15 ([email protected]) , buciau labai dekinga? tai va, vienijames ir pristatom pirmakleckiam studentam 15 baraka!!! |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-21
23:54:47
| Nuoroda
o savo baldu kazkokiu reiks veztis ar viskas yra? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-22
09:43:58
| Nuoroda
quadriga8566 rašė:
o savo baldu kazkokiu reiks veztis ar viskas yra? Ziurint apie kokius baldus kalbi? |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-22
10:24:22
| Nuoroda
Kada jau žadat vykt apsižvalgyt, priduot dokumentus ir pan? :) |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-08-22
15:37:02
| Nuoroda
Reddish rašė:
Julykaz rašė:
merginos, kreipiuosi i jus! (vis dar vyksta paieskos) nesvarbu is kokio esate bendrabucio, nesvarbu ka ketinate studijuoti - ieskau komunikabilios, zavios, drasios ir nebijancios issukiu paneles, norincios buti mano pagalbininke gaminant pietus bendrabutyje. lauksiu jusu zinuciu cia asmeniskai arba skype (julykaz) aciu uz demesi. moku gamint viską, tik kartais sudeginu. Ir savo žavumą pati vertinčiau kaip "sąlyginis";DD so...;DD tuomet prasyk asmeniskai man. tarsimes. |
Žinutė parašyta:
2009-08-22
16:08:53
| Nuoroda
Gedma rašė:
quadriga8566 rašė:
o savo baldu kazkokiu reiks veztis ar viskas yra? Ziurint apie kokius baldus kalbi? pvz. rasomasis stalas.. o yra spintos (cia siaip smalsu, savos aisku nesivesiu..)? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-22
16:34:27
| Nuoroda
Julykaz rašė:
Reddish rašė:
Julykaz rašė:
merginos, kreipiuosi i jus! (vis dar vyksta paieskos) nesvarbu is kokio esate bendrabucio, nesvarbu ka ketinate studijuoti - ieskau komunikabilios, zavios, drasios ir nebijancios issukiu paneles, norincios buti mano pagalbininke gaminant pietus bendrabutyje. lauksiu jusu zinuciu cia asmeniskai arba skype (julykaz) aciu uz demesi. moku gamint viską, tik kartais sudeginu. Ir savo žavumą pati vertinčiau kaip "sąlyginis";DD so...;DD tuomet prasyk asmeniskai man. tarsimes. ha-ha-ha;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-22
19:43:49
| Nuoroda
quadriga8566 rašė:
Gedma rašė:
quadriga8566 rašė:
o savo baldu kazkokiu reiks veztis ar viskas yra? Ziurint apie kokius baldus kalbi? pvz. rasomasis stalas.. o yra spintos (cia siaip smalsu, savos aisku nesivesiu..)? Kiek teko girdeti yra rasomasis stalas ir spintos, bet negaliu garantuoti. Pats esu pirmakursis tai nzn, kaip ten yra, nes, kad ir ko paklausi vistiek isgirsti skirtinga atsakyma. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-22
20:42:38
| Nuoroda
tai aisku yra rasomasis stalas ir spinta, cia tokiu klausimu negali kilt, dar paklauskit ar lova yra |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-23
13:56:03
| Nuoroda
Rūt. rašė:
Kada jau žadat vykt apsižvalgyt, priduot dokumentus ir pan? :) Tikriausiai 27d. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-23
16:44:25
| Nuoroda
E*G*L*E rašė:
tai aisku yra rasomasis stalas ir spinta, cia tokiu klausimu negali kilt, dar paklauskit ar lova yra O lovos buna? |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-23
17:53:29
| Nuoroda
nea, reikia savo atsivest, tik patalyne duoda |
|
|