Kineziterapija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-29 22:44:51 | Nuoroda
Smeterling rašė:
Sviatosa rašė:
Smeterling rašė:

Mažiau, tai mažiau..bet programų sudetis tapati tai ir sunkumas tas pats

jei tapati, tj ir sunkumas tas pats? o kaip manai, 20 lotynisku sentenciju ismokt yra tas pats, kas ismokt 100? o ismokt linksniuot pagal 3 (ar 2) linksniuotes - tas pats, kas ir pagal 5?

O tu išvis kolegijoje pliusu matai?

taip ,nes pati dwejus metus norejau stot i VIKO kineziterapija. Daugiau praktikos, lengviau mokytis, metai islyginamuju, ir galima i magistra stoti. Todel jei tau pasirode, kad varau ant kolegiju, tj sorry, visai ne ta turejau omeny. Kas db renkasi kolegijas, nikeo nepraranda (turint omeny perspektyvas)
Taciau zn kdl univera pasirinkau? kad neprarasciau metu. Ir nors praktikos bus maziau, taciau pilnai zinosiu, ka, kaip ir kodel reikia daryt, o man ir yra idomesne teorija.

Žinutė parašyta: 2010-07-29 22:48:26 | Nuoroda
Sviatosa rašė:
Smeterling rašė:
Sviatosa rašė:
Smeterling rašė:

Mažiau, tai mažiau..bet programų sudetis tapati tai ir sunkumas tas pats

jei tapati, tj ir sunkumas tas pats? o kaip manai, 20 lotynisku sentenciju ismokt yra tas pats, kas ismokt 100? o ismokt linksniuot pagal 3 (ar 2) linksniuotes - tas pats, kas ir pagal 5?

O tu išvis kolegijoje pliusu matai?

taip ,nes pati dwejus metus norejau stot i VIKO kineziterapija. Daugiau praktikos, lengviau mokytis, metai islyginamuju, ir galima i magistra stoti. Todel jei tau pasirode, kad varau ant kolegiju, tj sorry, visai ne ta turejau omeny. Kas db renkasi kolegijas, nikeo nepraranda (turint omeny perspektyvas)
Taciau zn kdl univera pasirinkau? kad neprarasciau metu. Ir nors praktikos bus maziau, taciau pilnai zinosiu, ka, kaip ir kodel reikia daryt, o man ir yra idomesne teorija.

nu va, pagaliau išsiaiškinom

Žinutė parašyta: 2010-08-04 13:56:52 | Nuoroda
deiMaNT_e_e rašė:

sveiki, ieškau bendrakursiu gal jau užsiregistravot į stovyklą?

sveika, aš irgi įstojau į kinezi, tai spėju net grupiokėm būsim, nes kiek žinau, tai viena grupė ten būna :)

dėja į stovyklą nevažiuosiu, nes dar išvažiavus būsiu :/

• Biologija / VBE 78
  • Chemija / VBE 36
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-08-06 23:26:09 | Nuoroda

Sveiki,ką tik čia užsiregistravau,tai irgi norėčiau pabendrauti su būsimais kolegomis;]

Ir dar norėjau pasidomėti,šiandien skambinau į vieną iš bendrabučių dėl kambario(rašiau tą prašymą),bet man moteris,kuri atisliepė,sakė dar neturi sąrašų,tai pasiskambinti 25-26 dienomis,bet girdėjau,kad tikrai visi pirmakursiai gaus kambarį bendrabutyje,taip?

Nors kiti,skaičiau,kad jau žino net,su kuo gyvens: ar su pirmakursiais,ar ne...Taip įdomu pasidarė,kad tik nepalikčiau be nieko;]

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą