Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VVF bendrabutis :)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-22
19:41:16
| Nuoroda
o tai ka dar gali 27 d pasakyt kad negausiu ? nors skambinau ir sake gavau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-22
22:59:22
| Nuoroda
Na as esu 99% isitikinusi kad gausiu, turiu gauti taip skambinau as , kalbejau su valdytoja berods, ar kaip ten ji, bet ne vedeja, sake uzrase mane i ta kambari ir kai atvaziuosiu tiksliai paskirs ten ka ten kolegijoj sako, kad visi gauna bendrabuti kazkaip keista nes pvz kitu mokyklu bendrabuciai yra visiskai pilni, manau tikrai tu vietu skaicius yra ribotas ir dar zinau kad viena bendrabuti dar remontuoja, kazka kolegijoj sake o stojanciuju daug.Nors nezinau as tos ju sistemos, pagal ka ir kiek skiria tu bendrabucio kambariu.
|
Žinutė parašyta:
2008-08-23
00:15:54
| Nuoroda
Na va, o man sake, kad visi gauna ir nieko nesake, kad reikia skambinti ir pan.siaip nelogiska manau, kad tik 27 gali paskambinti ir suzinoti ar gavai benderi, nes tada liktu pernelyg mazai laiko buto paieskoms, jie negali taip elgtis.
|
|
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-25
16:47:59
| Nuoroda
Amm.. Na aš tai pasiskambinau dėl visa ko, bet jei sakė gausim visi-tai ir gausim:) tuo tikiu:) nes VIKO bendrabučių skaičius ir stojančiųjų skaičius gana proporcinagas, o vat VU pzv, tai jaučiu studentų 4 kartus daugiau nei bendrabučiuos vietų.. Bet ar man gali kas nors pasakyt ar galima reikšt ten kokius nors pageidavimus?.. Ar su kuo jie paskirs su tuo ir tex gyventi?..
|
Žinutė parašyta:
2008-08-25
23:43:54
| Nuoroda
manau ten visus vietoj skirsto, nes mano puske preitais metais ten istojo ir atvaziavo su drauge, papprase karu kambario ir jas pagyvendino kartu:)
|
|
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-26
00:09:19
| Nuoroda
As kiek zinau gavau bendrabuty paskambinau sake atvaziuot 30-31 dienomis ir ten kazka registruos ar ka ten darys nzn....
bet net neisivaizduoju ka veztis ten reikia... kokius dajktus... patalyne dar ka ten?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-27
19:58:48
| Nuoroda
Patalyne veskis savo, siaip ten sake duoda, na bet zinai, nemanau kad tu noresi ja imti ten, bent taip man viena drauge sake, kai as paklausiau O imkis reikalingiausius daiktus, nes zinai, gyvensi ne viena, o abi kai susivesit daiktu, po to puse reiks vezt atgal pvz 2 televizoriu tikrai nenaudosit nebus ten tiek vietos gal net jiems abiems padeti patalyne, duso slepetes, irankius valgymui, ranksluosciai, drabuziai, voonios reikmenis, kompiuterine technika.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-27
21:26:12
| Nuoroda
nu taip... ten visoki TV tai paskui jau gal ten pagal susitarima su kambarioke seip butu geriau zinot is viso su kuo gyvensi.... tai is karto ir susitart butu galima
o ten reikia kazkokiu dokumentu kai nuvaziuoji? o kada planuojat varyt jus y ten? ar jau ten paskirstyta bus kas su kuo gyvena ar kap?:D oj... kiek daug klausimu :D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-27
22:38:45
| Nuoroda
Oj patikėk ne tau vienai.. Man ir milijonas klausimų neduoda ramybės.. Jau net galvoju nebeapsimoka nieko klausinėt, nes tokių skirtingų istorijų apie tuos barakus prisiklausau.. Vieniem tas pats kambarys gali atrodyti visai tinkamas gyventi, kitiems-tikra landynė.. Tad čia jau nuo požiūrio priklauso.. Bet kuriuo atveju jau lb greitai nuvažiuosim ir patys pamatysim tai savom akim.. Aš 6dienį žadu važiuoti. Aj, gal visgi dar turiu vieną klausimą.. Ar tiesa, kad tex miegoti ant tų metalinių lovų su spyruoklėm?..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-28
11:17:10
| Nuoroda
nu tikiuosi kad nebus prastos....nes paskui dar teks savo veztis
o 6dieni ir as varau susitiksim
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-28
12:32:57
| Nuoroda
kiek zinau tai kauno bendrabuciuose yra lovos metalines, o kaip sitame tai net neisivaziduoju Pirma diena visi kai atvaziuosim pasimete tokie vaiksciosim nieks nieko nepazista, lyg ir nori susipazinti, bet nedrista o kelinta valanda jus vaziuosit? Gal kas is klp vaizuos?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-28
14:54:45
| Nuoroda
tai as jau db pasimetus tai kas bus paskui tai bajsu :D
as tai is alytaus isvaziuoju kokia 10h tai apie 12-13tureciau buti vietoj.....
ej... o jus kas nors susimokeje ten uz baraka? nes as tai ne... niekas nieko nesake
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-28
17:54:06
| Nuoroda
Tai as manau, kad kai ateisim reiks moketi iskart i rankas uz 2 menesius blemba tau gerai, anksti isvaziuoji, as tai tik 2g dienos.. bet tai jauciu koks tusas bus sestdaieni bendrabutyje nors neaisku, kokia zmones susirinks o kosk tavo bendrabutis yra? Mano 7
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-28
19:05:39
| Nuoroda
o kodel tavo 7? juk vvf trecias priklauso
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-28
19:48:59
| Nuoroda
na mano kitas fakultetas DTF
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-28
20:24:18
| Nuoroda
oj net persigandau galvojau vietu gal neuzteko
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-29
19:02:52
| Nuoroda
Na ką-ryt jau apgyvendinimas mūsų barakėly.. Ryt tokiu metu turbūt daugelis iš mūsų jau sėdės ten.. Visi klausimai bus atsakyti.. Tikėkimės nereix nusivilt..
|
Žinutė parašyta:
2010-08-11
18:31:40
| Nuoroda
kas pakonsultuos ka pasiimti kraustantis į bendrabutį? kaikurie mano draugai žada puse gyvenimo susitempti taigi kad nepersistengčiau patarkite ko reikia ir ko ne. tarkim ar reikia savo patalyne vežtis ar duoda, jei duoda, kokia jos būklė, taip pat kaip reikalai su šaldytuvu, buna kambariuose ar savo organizuotis? |
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą