Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
13:25:22
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D ''imsiu iš tėvų paskolą" ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-15
13:29:20
| Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Aš manau taip pat, irgi stočiau į LSMU, tačiau bijau, kad išmes po pirmo kurso Neišmes, jeigu stengsies |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
09:41:41
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D ''imsiu iš tėvų paskolą" ? Kolkas tik tėvai gali tokio dydžio paskolą suteikti. Bankas dar įvertina rizikos faktorių ir neskolintų man pinigėlių :? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
10:14:50
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Jolanta* rašė:
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D ''imsiu iš tėvų paskolą" ? Kolkas tik tėvai gali tokio dydžio paskolą suteikti. Bankas dar įvertina rizikos faktorių ir neskolintų man pinigėlių :? Manau, kad paskolintų, gi yra specialios paskolos studentams. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
10:54:58
| Nuoroda
sanemis rašė:
Simonaitis rašė:
Jolanta* rašė:
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D ''imsiu iš tėvų paskolą" ? Kolkas tik tėvai gali tokio dydžio paskolą suteikti. Bankas dar įvertina rizikos faktorių ir neskolintų man pinigėlių :? Manau, kad paskolintų, gi yra specialios paskolos studentams. Jau geriau iš tėvų, su tais bankais tai ten nesamonės būna |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
12:56:13
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D Jo, būsima farmacininkė : ) bet mislinu stot į KK . P.S. Dovilė aš vardu :) kiek supratau , veržiesi stot į LSMU : ) NORI būti grynakraujis farmacininkas? beje , iš kokio miesto esi? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
12:57:29
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Ingrid_a rašė:
Aš manau taip pat, irgi stočiau į LSMU, tačiau bijau, kad išmes po pirmo kurso Neišmes, jeigu stengsies Kodėl Ingrida galvoji, kad išmes Tave po pirmo kurso? :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
12:58:12
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
sanemis rašė:
Simonaitis rašė:
Jolanta* rašė:
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D ''imsiu iš tėvų paskolą" ? Kolkas tik tėvai gali tokio dydžio paskolą suteikti. Bankas dar įvertina rizikos faktorių ir neskolintų man pinigėlių :? Manau, kad paskolintų, gi yra specialios paskolos studentams. Jau geriau iš tėvų, su tais bankais tai ten nesamonės būna Et , išnaudot tėvus nori? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
13:11:28
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D Jo, būsima farmacininkė : ) bet mislinu stot į KK . P.S. Dovilė aš vardu :) kiek supratau , veržiesi stot į LSMU : ) NORI būti grynakraujis farmacininkas? beje , iš kokio miesto esi? Mm, malonu Dovile. Jo norėčiau į farmaciją, bet dar neatsisakau įdėjos į KK stot. Kavenskas Tėvų išnaudotojas ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
13:27:35
| Nuoroda
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:
Ingrid_a rašė:
Aš manau taip pat, irgi stočiau į LSMU, tačiau bijau, kad išmes po pirmo kurso Neišmes, jeigu stengsies Kodėl Ingrida galvoji, kad išmes Tave po pirmo kurso? :) Na čia turėjau omenyje, kad bijau, jog gali man būti per sunku ten:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
22:30:21
| Nuoroda
o kiek būsimų kolegu ) smagu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
14:52:33
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D Jo, būsima farmacininkė : ) bet mislinu stot į KK . P.S. Dovilė aš vardu :) kiek supratau , veržiesi stot į LSMU : ) NORI būti grynakraujis farmacininkas? beje , iš kokio miesto esi? Mm, malonu Dovile. Jo norėčiau į farmaciją, bet dar neatsisakau įdėjos į KK stot. Kavenskas Tėvų išnaudotojas ;D Kol yra proga , tol naudojies gal ir nieko . Kavenskas mat , ne taip seniai ir aš Kaune buvau , pasijaučiau tarpe Kavenskų ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
14:53:15
| Nuoroda
frutela rašė:
o kiek būsimų kolegu ) smagu Manau, atsiras ir daugiau ; ) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
12:20:13
| Nuoroda
jei reikės kokios pagalbos ar konspektų,rašykit bandysiu badėt ) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
18:45:16
| Nuoroda
frutela rašė:
jei reikės kokios pagalbos ar konspektų,rašykit bandysiu badėt ) Būtinai! Beje , primink tu bendrabuty gyveni? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
07:55:24
| Nuoroda
Na ką, gavau kvietimą čia studijuoti ir ketinu priimti. Kas kartu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:14:34
| Nuoroda
Aš irgi gavau pakvietimą čia, kaip ir tikėjausi bet gavau ir LSMU vnf farmacijoj pakvietimą, tai dabar dar galvoju |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:18:02
| Nuoroda
koks tavo kb? kaip faina tau, gali rinktis, as tai visus vf terasiau, i farmaciją nepatekau, o rašiau pirmu nr. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:21:05
| Nuoroda
18.1 aš rašiau ir ten, ir ten, tai dabar turiu rinktis |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:23:29
| Nuoroda
bet tikriausiai nujauti ką rinksies? man taip būna, dvejoji dvejoji skundies, bet vistiek giliai savy jau vistiek žinau kaip darysiu ;DD |
|
|