Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-04-22
21:03:25
| Nuoroda
Sveiki gyvi. Kiek žinau anksčiau istorijos (VU) svertiniai koeficientai buvo tokie, kad vienas balas pridėdavo nemažai prie KB sumos, bet tuo pačiu į KB įsiskaičiuodavo ir lietuvių ir anglų metiniai balai: 5 Istorijos VBE balai - 25KB o dabar studijos.lt balų skaičiuoklėje nebėra nei lietuvių nei anglų metinių, KB panašus kaip VGTU būna (iki ~20). p.s. buvau VU atvirų durų dienose, tai lyg ir nesakė, kad kažkas pasikeitę būtų. Tai kaip iš tikrųjų yra? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
14:19:04
| Nuoroda
labas. tikrai pasikeite, paziurek www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/I _p_taisykles_aktuali_redakcija.pdf . ketini cia stoti? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-11
01:39:33
| Nuoroda
Jo, stengsiuos kiek išmanydamas daugiau surinkti iš istorijos ir įstoti čia, nes su lietuvių egzaminu manau ne pyragai bus man Kiek manai gauti iš istorijos egzo ir koks jos metinis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-16
01:24:54
| Nuoroda
tai gal viskas gerai bus as tai jau islaikius egzus preitais metais, dabar is naujo perstojinesiu... tai va, is istorijos 84 turiu, o metinis 10...dekanas aiskino kad tureciau i nemokama pakliut...bt ai man nesvarbu, bet kokiu atveju ten busiu...:))) o kaip tau sekas? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-17
13:57:07
| Nuoroda
O, dar visai normalūs rezultatai:) Iš istorijos siekiu panašiai pasiekti, metinis - 9. Bet lietuvių nežinau ar daugiau nei 60 surinksiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-17
14:38:03
| Nuoroda
kai nieka gali...:) as ten pvz per koki teksto suvokima belenka pyskinau kai liko mazai laiko ir nieko nesugalvojau...ir gerai buvo:D sekmes;) |