Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
17:01:11
| Nuoroda
Atsiprasau uz nevykusias klaidas |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
18:24:41
| Nuoroda
ForgetMe rašė:
~*~*Padukele*~*~ rašė:
cia man vienai jau juokas ima ar kas cia jum darosi? Biskiuka raminkites su savo bazaru nes jau pradeda nervas imti ... zemas lygis dar pradekit diskriminuot kad mes is Kauno ... pyzdiec... Panele nesinervuok, niekas cia nestumia ant jusu Po to vietiniams per jus nelieka vietu Nu manau visiems viskas gerai jums ten liks vietu kaunieciai nesimaisys ir viskas bus labai gerai
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
19:31:24
| Nuoroda
~*~*Padukele*~*~ rašė:
ForgetMe rašė:
~*~*Padukele*~*~ rašė:
cia man vienai jau juokas ima ar kas cia jum darosi? Biskiuka raminkites su savo bazaru nes jau pradeda nervas imti ... zemas lygis dar pradekit diskriminuot kad mes is Kauno ... pyzdiec... Panele nesinervuok, niekas cia nestumia ant jusu Po to vietiniams per jus nelieka vietu Nu manau visiems viskas gerai jums ten liks vietu kaunieciai nesimaisys ir viskas bus labai gerai
Nu va pagaliau nusiraminai Nepriimk visko uz gryna piniga |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
19:49:48
| Nuoroda
Man tiesiog labai nepatinka kai zmones kalba tai ko nezino ir irodineja savo... |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
20:01:58
| Nuoroda
~*~*Padukele*~*~ rašė:
Man tiesiog labai nepatinka kai zmones kalba tai ko nezino ir irodineja savo... As nieko blogo nesakiau Gi tu vienintele tik rimtai i tai sureagavai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-12
07:59:28
| Nuoroda
na zodziu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
21:09:04
| Nuoroda
Sveiki..tai kaip kazi bus siemet su soc pedagogika,ar ir siemet darys grupe kad kaune butu galima mokytis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-05
16:40:41
| Nuoroda
Sveiki.gal kas zino,kiek yra like laisvu vietu VF ir VNF ,ir koks butu min KB stojant i VF ir VNF.(cia stojant 3 etapu) .Dekui is anksto |