VK socialine pedagogika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-30 21:42:46 | Nuoroda

Sveikuciai as jau pridaviau dokumentus siandien ir mane uztikrino , kad jau gavau bendrabuti. Beja, musu pedagoginio fakulteto bendrabutis bus nr.5. Tai bus Geniu gatveje, dar nzn kur ji yra. As eileje pralaukiau 3 valandas, nes atvykau is Panevezio ir antra karta nesinorejo vaziuoti.Sake, kad mums rugsejo 1-oji diena bus 9val. fakultete, o veliau Vilniaus kolegijoje, na tai tiek norejau paklausti, koks musu kol kas dar tik vienintelio vaikino vardas?   Laukiate jau studiju pradzios?

Žinutė parašyta: 2009-07-31 18:17:33 | Nuoroda

nelaukiu. nes pamaciau kokiam rajone gyvensim tai su siaubu laukiu rugsejo pirmosios, lb tikiuosi kad visi susidraugausim tai tada bus samgu

Žinutė parašyta: 2009-07-31 19:27:47 | Nuoroda

Sveiki visi!! ;)) Aš irgi istojau į šia specialybę ;)) Ir gyvensiu bendrabutyje. Aš esu iš Zarasų ;)) Malonu būtu su jumis susipažinti :)

Žinutė parašyta: 2009-07-31 19:29:39 | Nuoroda

As ir nelaukiu. Gyvensim kaip Kambodzoj. Nzn is didelio kaimo i maza nuvaziuosiu, nzn nzn nzn......

Žinutė parašyta: 2009-07-31 19:37:00 | Nuoroda

Na pasidalinkit ispudziais,ka ten baisaus pamatet. As irgi nelabai laukiu,bet daugiau is tingumo :)

• Biologija / VBE 68
  • Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2009-07-31 19:46:36 | Nuoroda

ten toks Vilniaus kaimas, kaip koks Kupiskis. :D Yra Maxima su vienu x, Iki parduotuve, dar knygyna maciau... :D o nuo Naujosios Vilnios iki Vilniaus centro su masina daugiau kaip pusvalandis tai su autiku valanda,gal daugiau.. I Vilniu atvaziuot bus svente, beto ten vaziuoja tik vienas autobusas, dar traukiniu stotis yra.  :)

Žinutė parašyta: 2009-07-31 21:56:45 | Nuoroda

tai jojo, atskirtas tas rajonas naujoji vilnia ;D klausykit, o dėl bendriko iškart reik vežtis pažymas? ir kokios jos turi būt?

Žinutė parašyta: 2009-07-31 22:02:55 | Nuoroda

as irgi noreciau suzinoti, kokiu reikia dokumentu ir pazymu del bendrabucio, nes manau, kad dar galima gauti siokiu tokiu legvatu.O del to bendrabucio ir fakulteto rajono, tai tikrai baisu darosi. Atrodo lyg gyvensime nerimaudami...Nors gal ir nebus jau taip blogai, geriau bukime optimistais

Žinutė parašyta: 2009-07-31 22:31:45 | Nuoroda

As siandien buvau vk,tai del dokumentu galiu papasakoti si bei ta. :) Prisirinkau visokiu pazymu is mamos darbo, is namo pirmininkes, bet nieko nereikejo. Sake, kad tu pazymu neismetyciau,ju reikes kazkada veliau del tu lengvatu ir pan. Tai va nesukit galvos,mergaites, pasiimkit 3 fotkes, asmens dokumenta, atestata ir viskas. Paklaus ar reikia bendrabucio,pasakot kad taip, duoda prasyma uzpildyt, ir jei tik jo norit gaunat. Sake visiem duoda. :)

Žinutė parašyta: 2009-07-31 22:49:58 | Nuoroda

o ka tam prasyme rasyt reik?

Žinutė parašyta: 2009-07-31 23:20:43 | Nuoroda

tam prasyma arda ,pavarde,telefona ir viskas...

na ir as snd buvau dokus priduoti tai nei juoktis nei verkti kai pamaciau rajona ir fakulteta,,,gerai sake kazkuri pana kad is vieno kaimo i dfar didesni eina sau kaip pamaciau tai draugas net juoktis pradejo ir sake nupirks amn sautuva savigybai :DD taip norejau i ta vln o dbr gyvensim kazkur pakrstyje,ten ir tas rajonas nekoks,daug rusakalbiu ir patys vietiniai nezinojo man kaip papasakoti kelia i kolegija ir kad ji isvis ten yra :DD

guodzsia tik ta mintis ,kad grupiokai bus normalus ir rasim bendra kalba ,nes siaip tai nusivyuliau ziuariai..jau galvoju apie perstojima :DD

Žinutė parašyta: 2009-07-31 23:34:22 | Nuoroda

<joviciuke<manau mum sunku ten bus ir daug asaru teks pralieti nes nuomones sutapo apie rajona :DD

Žinutė parašyta: 2009-08-01 09:52:44 | Nuoroda

Ech va tik fakulteto vietoje ir beda :))) O ir fakultetas atrodo nekaip... Na gal isgyvensim,trys metai ne visas gyvenimas...

• Biologija / VBE 68
  • Istorija / VBE 60
Žinutė parašyta: 2009-08-01 10:50:55 | Nuoroda

gal girdejote kokiu nors atsiliepimu is cio fakulteto jau studijuojanciu?

Žinutė parašyta: 2009-08-01 11:13:34 | Nuoroda

Na viena pazistama studijavo,sake patiko,tik aisku vieta nekokia :)

• Biologija / VBE 68
  • Istorija / VBE 60
Žinutė parašyta: 2009-08-01 11:17:12 | Nuoroda

Beje,pirmadieni zadu vezti dokumentus,jei dar kas turi toki pat plana,galim ir susipazint

• Biologija / VBE 68
  • Istorija / VBE 60
Žinutė parašyta: 2009-08-01 11:32:26 | Nuoroda

na tikekimes gerai bus viskas,priprasti reikia...;)

Žinutė parašyta: 2009-08-01 15:14:24 | Nuoroda

Sveikuciai) ir as prie jusu )))

Žinutė parašyta: 2009-08-01 15:32:56 | Nuoroda

sveiki! as cia mokausi ir galiu pasakyt,kad joviciukas labai nusisvaigo :) vazineja tikrai ne vienas autobusas visu pirma,o i stoti net du! tik vienas per kaimus tai su juo ilgiau vaziuot. i centra autobusu nuvaziuot kazkur 20-25 min,gal ant kamsciu pataikei ,kad su masina per pusl nusigavai ar siaip nzn. i stoti autobusu taip pat kazkur 20min (per kaimus 31 30min) ir i vilniu nuvaziuot tikrai ne swente,manau 20min nera daug :D

Žinutė parašyta: 2009-08-01 15:38:45 | Nuoroda

o musu fakultetas toli nuo bendrabucio? gal kas is jusu važiuos i pirmakursiu stovykla?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą