Matematika 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:48:17 | Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
Deivizs rašė:

Man mokytojas sakė, kad gerai.  Aš suradimą kiekvieno kampo parodžiau, tai manau vertintojai matys, kad gaudausi ką darau. O ei ką man ir 2 taškų iš šio įrodymo užteks :)

Beje 70% galiu tikėtis su 45 taškais?

tiesa sakant as nesuprantu kas tu per asilas atsiprasant visu skaitanciu si komentara abiturientu... kokias cia savo taisykles issigalvoji, trikampis yra panasus pagal 2 kampus, nereik is krasto iseit vaidinant protingu, o ir beto skaiciau tavo pasisakimus kitoj temoj, ta prasme kad reikia mokytis tj kas butina o ne ko moko mokykloj, tikrai tu man panasus i zmogu kuris kazka is saves bando parodyti nors istikruju tik yra nepilnavertiskumo ir daugybes kompleksu misinys, as tau tiesiai sviesiai sakau kad tj ko moko mokykloj ir yra tas ko tau reikia per abituros egzaminus, zinoma i viena egzamina trukanty tik 3h nesukisi visu matematikos, fizikos temu, neidesi desimciu autoriu kuriniu teksto suvokimui, ir neprirasinesi 100temu rasiniam, taciau tj ko moko mokykloj is to ir buna egzaminai, negali atsirinkt kas svarbu kas ne nes nezinai kas bus tam egzamine, negali but neperskaites baltos drobules ar dievu misko jei ruosies interpretacijai, nes gali nudegt... taigi esme, kad mokykla yra pagrindine vieta puikiai pasiruost abituros egzams ir ne kitaip.

Sutinku su tavimi.

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 97
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:11:19 | Nuoroda

Jei tik mokykloj mokomai medžiagai atsiduočuia kaži ar  20 procentu gauciau iš bet kokio egzamino. Tau gerai kalbėti, kai gal mokaisi pas gerus mokytojus. O netinkamą mokytojų darbą įrodo ir moksleiviai, einantys pas korepetitorius.. O kodėl jie ten eina? O gi todėl, kad nori stipriau pasiruošti, nes, matyt, mokykloje pas juos panaši situacija kaip ir mano.

Prašyčiau čia neužsipuldinėt, o kantraii laukt kiek pats egzo gausi, nes matau nervai per kraštus liejasi. Be to, ne visiems gyvenimo tikslas yra VBE, kai kurie mokosi ir tarptautinėms olimpiadoms, ar nes nori suprasti kažką plačiau. Ir kartais per giliai egze kapsto, todėl ir nepasiseka, bet užtad ateity yra protingesni iš anksčiau susikrovę daugiau žinių.

Dėl mano atsakymo matematikos įrodyme neaiškink, nes jau pasakaiu, akd man ir 2taškų už tą klausimą pakanka. O kas aš esu ne tavo reikalas, bet bent jau žinau savo tikslo kryptį :)

• Biologija / VBE 93
  • Chemija / VBE 70
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 70
Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:17:47 | Nuoroda
Deivizs rašė:

Jei tik mokykloj mokomai medžiagai atsiduočuia kaži ar  20 procentu gauciau iš bet kokio egzamino. Tau gerai kalbėti, kai gal mokaisi pas gerus mokytojus. O netinkamą mokytojų darbą įrodo ir moksleiviai, einantys pas korepetitorius.. O kodėl jie ten eina? O gi todėl, kad nori stipriau pasiruošti, nes, matyt, mokykloje pas juos panaši situacija kaip ir mano.

Prašyčiau čia neužsipuldinėt, o kantraii laukt kiek pats egzo gausi, nes matau nervai per kraštus liejasi. Be to, ne visiems gyvenimo tikslas yra VBE, kai kurie mokosi ir tarptautinėms olimpiadoms, ar nes nori suprasti kažką plačiau. Ir kartais per giliai egze kapsto, todėl ir nepasiseka, bet užtad ateity yra protingesni iš anksčiau susikrovę daugiau žinių.

Dėl mano atsakymo matematikos įrodyme neaiškink, nes jau pasakaiu, akd man ir 2taškų už tą klausimą pakanka. O kas aš esu ne tavo reikalas, bet bent jau žinau savo tikslo kryptį :)

Žinau, ką reiškia nekompetetingi mokytojai. Nes mano bio mokytoja pati nieko nemoka, tad visko siekiau tik viena pati. :)

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 97
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:23:10 | Nuoroda

Tai vat, ir kodėl pritari nuomonei, kad mokykloje moko taik tai  ko reikia egzui, jei taip nėra? Ir negi pati nemėgsti pasimokyti už egzų programos ribų? Nedalyvavai LitCho ar LitBo?

• Biologija / VBE 93
  • Chemija / VBE 70
  • Matematika / VBE 70
Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:30:09 | Nuoroda
Deivizs rašė:

atsiprasau kad izeidziau, bet kaip sakoma neteisk kitu ir pats nebusi teisiamas, o tu turejai herojiskumo isvadint zmones sedincius ilgai prie knygu kalikas, nors as pats esu sportininkas ir daug pasiekes, beto mokslai ir man nera paskutinej vietoj, as sau taip leist pasakyt negaleciau, jei zmogus nori gyvenime but itin issilavinusiu ar siekt kazkokiu naujoviu, jis privalo daug mokytis, asmeniskai man kaip tu ir minejai nera svarbiausias dalykas VBE, as zinau kad istosiu kur man reiks ir zinau kad toliau sportuosiu ir sieksiu savo tikslu, bet kartais reikia moket save suvaldyt kad galetum buti kazkuo, kas yra vertas kitu zmoniu pagarbos ir pagyrimu ir dar vienas dalykas, zmogus turi but stiprus ne tik protu, bet ir kunu bei dvasia, paskutinio dalyko tau ir linkeciau pasisemt :)

• Fizika / VBE 34
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 54
  • Matematika / VBE 35
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 10
Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:37:15 | Nuoroda

Na ir šaunu, sėkmės tau. Nereik tada kelti čia skandalų ;)

• Biologija / VBE 93
  • Chemija / VBE 70
  • Matematika / VBE 70
Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:38:36 | Nuoroda
Deivizs rašė:

Tai vat, ir kodėl pritari nuomonei, kad mokykloje moko taik tai  ko reikia egzui, jei taip nėra? Ir negi pati nemėgsti pasimokyti už egzų programos ribų? Nedalyvavai LitCho ar LitBo?

Pritariu, tai nuomonei, todėl, kad chemijos tikrai nesimokiau, daugiau nei programos reikalavo, nes įtariu, kad mokytoja mums skirdavo neprograminius uždavinius, teorija ir šiaip turėjau A 10, ko niekas per 3 metus pas ją neturėjo, tad nesijaučiau, kad daug nemokėčiau, beje, mano mokytoja daugiau nei 6 metus taiso valstybinius egzaminus, tai pastoviai likus kelioms minutėms pamokos pabaigoje užduodavo užduočių, kur dažniausiai neteisingai ar blogai atsako mokiniai.  Dalyvavaus abiejuose. :D

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 97
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:48:01 | Nuoroda
Novilė rašė:
Deivizs rašė:

Pritariu, tai nuomonei, todėl, kad chemijos tikrai nesimokiau, daugiau nei programos reikalavo, nes įtariu, kad mokytoja mums skirdavo neprograminius uždavinius, teorija ir šiaip turėjau A 10, ko niekas per 3 metus pas ją neturėjo, tad nesijaučiau, kad daug nemokėčiau, beje, mano mokytoja daugiau nei 6 metus taiso valstybinius egzaminus, tai pastoviai likus kelioms minutėms pamokos pabaigoje užduodavo užduočių, kur dažniausiai neteisingai ar blogai atsako mokiniai.  Dalyvavaus abiejuose. :D

*Dalyvavau :D

• Biologija / VBE 100
  • Chemija / VBE 97
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:20:13 | Nuoroda

Siandien tikrai suzinosim rezultatus ? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:21:40 | Nuoroda
edgariuk rašė:

Siandien tikrai suzinosim rezultatus ? :)

taip, tikrai :)

• Fizika / VBE 34
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 54
  • Matematika / VBE 35
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 10
Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:35:52 | Nuoroda

Labas, gal kas zinot kelinta valanda bus paskelbti rezultatai?

• Istorija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 98
  • Matematika / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:56:51 | Nuoroda

Egzaminu centre sake kad pries 4 val bus 

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 68
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-07 16:10:50 | Nuoroda

jau gal yra jau gal yra??? :) kas tikrino???

Žinutė parašyta: 2010-07-07 16:12:26 | Nuoroda

Skambinau pries 10 min. nera dar :/

Žinutė parašyta: 2010-07-07 16:46:13 | Nuoroda

skambinau i mokykla, sake uzstrigo sistema, tai rezultatus zinosim turbut tik rytoj ;/

Žinutė parašyta: 2010-07-07 16:57:19 | Nuoroda

Jau yra, sakė 64 gavau.. 

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 42
Žinutė parašyta: 2010-07-07 16:59:21 | Nuoroda
Ledutte rašė:

Jau yra, sakė 64 gavau.. 

o nezinai kiek mazdaug tasku buvai surinkus?;}

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:01:02 | Nuoroda

40+ -

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 42
Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:08:02 | Nuoroda

Aš skaičiavaus tiksliai su mokytoju, buvau surinkęs 40 taškų. O dabar iš egzo gavau 70 % Woohooo! :D Džiaugiuosi :D

• Fizika / VBE 56
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Matematika / VBE 70
Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:13:13 | Nuoroda

Aš tai dar nežinau,kiek gavau...;(

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą