Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-25
21:15:19
| Nuoroda
x-az2010 rašė:
Ta prasme Biologiją atrodo kažkiek moku. Rajone 2 vietą laimėjau, bet į ką ruošiantis egzaminui daugiausia dėmesio kreipti? Šiaip sakyčiau pagrindas žmogaus anatomija. Bet po mūsų egzo bijau ką ir prognozuoti, nes tai kas mūsų manymu buvo svarbiausia egze nebuvo įdėta. Tad mokėti reikia visko po truputį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-25
22:05:21
| Nuoroda
Na kaip pagrindo gali laikytis egzamino programos, bet tik kaip pagrindo, reikia žinoti plačiau, nes nežinosi, ką įdės. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-26
19:16:36
| Nuoroda
abu Maderius, Williamsus, Campbellą perskaityk ir gausi tą 100 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-26
19:23:02
| Nuoroda
Deivizs rašė:
abu Maderius, Williamsus, Campbellą perskaityk ir gausi tą 100 Kam taip persistengti? Man atrodo mokyklos kurse užtenka Wiliamso (ir taip ten kai ko net nereikia), taip pat žalia knygutė, o Maderį naudodavau tik paveiksliukams, žmogaus anatomiją smagu pasimokyti iš Molio (9 klasės vadovėlio), ekologiją iš senos ekologijos knygutės X klasei. Mano buvęs klasiokas skaitydavo Campbellą, dar visokią užsienio literatūrą ir šiaip buvo protingas žmogus ir iš egzamino gavo tik 68, visi nustebę buvo, jis tikrai yra gabus, bet matyt iš didelio rašto išėjo iš krašto . Žinoma, jei domina biologija, yra labai žavu ir pagirtina, kad žmogus taip mokosi kūrybiškai, tik reik atsirinkti ką reik egzamine, kad nepradėtum per daug giliai mąstyti ar rašyti to, ko nėra programoje, vertintojai gali nesuprasti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-26
20:37:43
| Nuoroda
Na man biologija labai patinka perskaitau 2 kartus paragrafą ir kontrolinį beveik visada 10 parašau , bt niekaip neprisiverčiu db skaityt, nors tikrai jaučiu malonumą biologijai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-26
22:52:25
| Nuoroda
x-az2010 rašė:
Sveiki abiturientai, Gal busimiems abiturientams norėtumėt patarti kaip rengtis BIOLOGIJOS VE? Į ką labiausiai kreipti dėmesį ar aklai kalti visus Sylvia S. Mader paragrafus? D nu aš dvi vasaras iš eilės maderius skaičiau, reikalinga nereikalinga vis tiek skaičiau, nors nieko nekaliau, bet taip kažkaip savaime tos žinios atsirado:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-26
23:10:43
| Nuoroda
sanemis rašė:
Deivizs rašė:
abu Maderius, Williamsus, Campbellą perskaityk ir gausi tą 100 Kam taip persistengti? Man atrodo mokyklos kurse užtenka Wiliamso (ir taip ten kai ko net nereikia), taip pat žalia knygutė, o Maderį naudodavau tik paveiksliukams, žmogaus anatomiją smagu pasimokyti iš Molio (9 klasės vadovėlio), ekologiją iš senos ekologijos knygutės X klasei. Mano buvęs klasiokas skaitydavo Campbellą, dar visokią užsienio literatūrą ir šiaip buvo protingas žmogus ir iš egzamino gavo tik 68, visi nustebę buvo, jis tikrai yra gabus, bet matyt iš didelio rašto išėjo iš krašto . Žinoma, jei domina biologija, yra labai žavu ir pagirtina, kad žmogus taip mokosi kūrybiškai, tik reik atsirinkti ką reik egzamine, kad nepradėtum per daug giliai mąstyti ar rašyti to, ko nėra programoje, vertintojai gali nesuprasti. Mokėsi rimtą bio tiesiog, o ne egzo nesąmones. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
11:18:20
| Nuoroda
O aš egzaminui ruošiausi grynai viena pati, nes mokytoja mokėdavo tik iš knygutės paskaityti, o jei ko paklausdavai ar šiaip užduočių atsakymų sužinoti norėdavai, tai ji tuoj pat puldavo savo užrašų ieškotis, ar atsakymų. Tad kiek gausiu iš egzamino parodys, kiek žmogus gali pats išmokti. Ruoštis biologijos egzaminui pradėjui po šimtadienio, nors toks ten ir ruošimasis, vienas kitas egzo išsprendimas. Bet likus mėnesiukui, pradėjau skaityti molio, williams knygas, na ir maderi pavartydavau (ji pagrindinai geriausia išsianalizuoti iki 12kl, nes taip laiko sutaupysi) ir legendinė žalioji knygutė. Šiaip nereikia labai persistengti su ta teorija, kitaip sakant nekalk, nes niekada nežinai ko ir kaip iš tavęs pareikalaus, ta prasme, kad svarbiausia yra suprasti, o tada jau logiškai pamąstęs atsirinksi tik reikalinga informaciją. Šiaip man dar prie pasiruošimo labai padėjo bio olimpiada, konferencijos, kuriems net nenorėdama turėjau kažkiek pasiruošti. Aišku, jei turi galimybių aplankyk visus LT patologinės anatomijos muziejus, nes ten visus žmogaus organus pamatai realiai, o dar visi apsigimimai, rūkymo padariniai organuose. Na tiesiog vaizdingesnės informacijos nėra, be to ten dažnai būna žmogus, kuris viską pasakoja, tai vėl proga įsisąmoninti informaciją. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
14:58:35
| Nuoroda
Dėkui už patarimus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
15:43:09
| Nuoroda
mes visi bendrai "rasem" bio knyga, pagal egzu programa, tai pries egza pasikartot tiesiog super. sudejom paveiksliuku,nes taip daug geriau isiminti, dar atskirai mokytoja mum irase gerus,kad perziureti. Taigi galutinis knygos variantas tikrai padejo pries egza |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
16:06:38
| Nuoroda
jetus kaip jus visi daug moketes as tai tik savaite pries egza pradejau ruostis, ir tai pirmasias dienas tik po kelias valandas per diena daugiausiai pasimokiau vakare pries egza visa ta savaite pagrinde mokiaus is tos zalios knygutes, kurios beje viena is autoriu mano bio mokytoja mokykloj tik pries kontrus pasimokindavau zodziu apsileides buvau... kai dabar pagalvoju gal ir derejo daugiau laiko praleist prie tu knygu nes tu apie 85 surinktu tasku gali nepakakt kad istot kur noriu |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
18:33:09
| Nuoroda
Tai va gerai, kai tokią mokytoją turėjai, tai išmokai bent klasėj, to nepajausdamas. O kai mes klasėj šūdą malėm tai teko mokytis savarankiškai. Nors kai kartojau tai kažkaip greit, vieną dieną perskaitau bio tau, kitą - žalią knygutę ir pan. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
19:26:53
| Nuoroda
Parduodu 4 bilietus (50lt) į bitelando šventę, kuri vyks liepos 3d. (šeštadienį) 16.00val. ramiame poilsiniame kurorte - Šventojoje. Pramogos suaugusiems ir vaikams, šokių studija "LAB STUDIJA", "Raganiukės" teatras, masinė choreografijos repeticija, 1995-2010 hitai: D.Butkutė, I.Jurgelevičiūtė, Kauno Šampaninis choras, V. Tarasovienė, SKAMP, YVA, NEO, L.Adomaitis, Justas, Mantas, 69 danguje! |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-27
23:12:03
| Nuoroda
Čia šitas ne per naglai;D |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:34:34
| Nuoroda
kelinta diena biologijos egzaminu rezultatus skelbs? |
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:37:41
| Nuoroda
Linksmas22 rašė:
kelinta diena biologijos egzaminu rezultatus skelbs? 7 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:37:53
| Nuoroda
Liepos 12d. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:37:55
| Nuoroda
OI :D 12 tai yra xDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:38:30
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Linksmas22 rašė:
kelinta diena biologijos egzaminu rezultatus skelbs? 7 Sumaišei. Liepos 7d. skelbs chemiją |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
17:25:40
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
jetus kaip jus visi daug moketes as tai tik savaite pries egza pradejau ruostis, ir tai pirmasias dienas tik po kelias valandas per diena daugiausiai pasimokiau vakare pries egza visa ta savaite pagrinde mokiaus is tos zalios knygutes, kurios beje viena is autoriu mano bio mokytoja mokykloj tik pries kontrus pasimokindavau zodziu apsileides buvau... kai dabar pagalvoju gal ir derejo daugiau laiko praleist prie tu knygu nes tu apie 85 surinktu tasku gali nepakakt kad istot kur noriu O kur stot nori? |
|
|