Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:25:09
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
Roberta rašė:
wasara rašė:
Povilas.V rašė:
Geriau ne "kur įstojome", o "ką laimėjome" nesupratau apie kokius tu cia laimejimus ? :DD piniginius ar kaip? lamabpo rašo,kad rodys mūsų LAIMĖTAS vietas;DD hm, idomiai cia D tikiuosi patogia ir gera vietele laimet ;DDD lama bpo, kaip teleloto. tikiuosi daugumai is musu sekasi loterijose sužinosim kiek mes sėkmingi;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:25:50
| Nuoroda
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
yra posakis: Nesiseka loterijoje, pasiseks meileje DDD man meilejo ir dabar neblogai sekasi tai vadinas su loterija bus ne kas man irgi tada nekas laukia su loterija ;DDD o gal reik su vaikinu susipykt snd? ;DD tada istosi, bet ziurek ir nebesusitaikysi viskas turi savo kaina |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:27:17
| Nuoroda
witiulka rašė:
FB yra tokia programa are you lucky or unlucky today. Prieš eidama sužinoti lt rezultatų pasakė unlucky 97%, prieš istorijos rezultatų sužinojimą lucky 98%, o anglų unlucky 74%, šiandien aš unlucky 64% Niekad jos nenaudoju, bet paskaičius tavo žinutę pasinaudojau ja ir gavau atsakynmą lucky 67%. Tai turbūt įstosiu antru arba trečiu numeriu ;DDD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:27:18
| Nuoroda
kubrickinspace rašė:
Nu ką... Nebeleidžia prisijungt man, tai beliko laukt tik išganingosios žinios... arba žinios nebuvimo ir man nebeleidžia.. tikiuos sms ateis greičiau nei paskelbs lamabpo ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:28:27
| Nuoroda
Roberta rašė:
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
Roberta rašė:
wasara rašė:
Povilas.V rašė:
Geriau ne "kur įstojome", o "ką laimėjome" nesupratau apie kokius tu cia laimejimus ? :DD piniginius ar kaip? lamabpo rašo,kad rodys mūsų LAIMĖTAS vietas;DD hm, idomiai cia D tikiuosi patogia ir gera vietele laimet ;DDD lama bpo, kaip teleloto. tikiuosi daugumai is musu sekasi loterijose sužinosim kiek mes sėkmingi;D siaip visa gyvenima man gerai sekesi, visad visur praeidavau be dideliu pastangu. kad ir mokykloj, kiek nusirasinesi, visus pagauna, manes ne mokslus pabaigiau labai gerai, nors prie pamoku nesededavau, na egzai tai parodo bet tiesiog nereikedavo stengtis, atrodo, kad sekme pati mane lydi ir kazkas tarsi mane saugo. bus matyt kaip siandien bus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:28:32
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
yra posakis: Nesiseka loterijoje, pasiseks meileje DDD man meilejo ir dabar neblogai sekasi tai vadinas su loterija bus ne kas man irgi tada nekas laukia su loterija ;DDD o gal reik su vaikinu susipykt snd? ;DD tada istosi, bet ziurek ir nebesusitaikysi viskas turi savo kaina mano siandieniniai sapnai pranasauja, kad issiskirsiu, tj gal geras zenklas, kad istosiu... ;DDDD
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:28:35
| Nuoroda
kubrickinspace rašė:
Nu ką... Nebeleidžia prisijungt man, tai beliko laukt tik išganingosios žinios... arba žinios nebuvimo va ka raso ten ;DD ir dar su klaidom ;DDD :Stojančiojo prisijungimas prie LAMA BPO informacijos sistemos Reezultatai dar neskelbiami! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:28:40
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
yra posakis: Nesiseka loterijoje, pasiseks meileje DDD man meilejo ir dabar neblogai sekasi tai vadinas su loterija bus ne kas man irgi tada nekas laukia su loterija ;DDD o gal reik su vaikinu susipykt snd? ;DD tada istosi, bet ziurek ir nebesusitaikysi viskas turi savo kaina mano siandieniniai sapnai pranasauja, kad issiskirsiu, tj gal geras zenklas, kad istosiu... ;DDDD
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:28:40
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:29:39
| Nuoroda
stumkit stumkit ant vgtu, taciau inzinieriu maziausiai bedarbiu, sekmes jums busimi diplomuoti valymo vadybinikai, skudurynu finansininkai ir maximos kasu ekonomikai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:30:35
| Nuoroda
angel911 rašė:
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
ai kaip bus taip bus ;D pasitikiu likimu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:30:57
| Nuoroda
angel911 rašė:
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
sto pudovai istosi |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:31:18
| Nuoroda
Reikia prastumti laiką ir iki trejų iššveisti namus |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:31:58
| Nuoroda
wasara rašė:
angel911 rašė:
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
ai kaip bus taip bus ;D pasitikiu likimu kartais likimas ima ir pasijuokia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:32:35
| Nuoroda
witiulka rašė:
Reikia prastumti laiką ir iki trejų iššveisti namus oho pasiryzimas ;DD saunuole |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:32:36
| Nuoroda
witiulka rašė:
Reikia prastumti laiką ir iki trejų iššveisti namus as tai drauge 1 val uzsikvieciau, vis greiciau laikas prabegs |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:33:23
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
angel911 rašė:
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
mes_nugalesim rašė:
angel911 rašė:
ai kaip bus taip bus ;D pasitikiu likimu kartais likimas ima ir pasijuokia po 15h galesiu pasakyt ar pasijuoke ar ne |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:33:51
| Nuoroda
wasara rašė:
witiulka rašė:
Reikia prastumti laiką ir iki trejų iššveisti namus oho pasiryzimas ;DD saunuole paskui is tos laimes, kad istojo vel viska sujauks arba priesingu atveju ko tikrai nelinkiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:34:10
| Nuoroda
Mano drauge namie pyragus kepdama laika stumia, kad kai istosim butu kaip atswest DD |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
10:35:08
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
wasara rašė:
witiulka rašė:
Reikia prastumti laiką ir iki trejų iššveisti namus oho pasiryzimas ;DD saunuole paskui is tos laimes, kad istojo vel viska sujauks arba priesingu atveju ko tikrai nelinkiu Ne nesujauksiu, tada iš įniršio reiks tėvui mašiną nuplaut DDD |