Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:32:41
| Nuoroda
eivinaa rašė:
jau yra mokamos vietos paskelbtos? nėra... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:33:04
| Nuoroda
apsiverksiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:34:54
| Nuoroda
kaip patvirtinti kvietima?? ar reikia? kk-akušerija:))) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:35:54
| Nuoroda
Psicheli rašė:
Metal Face Doom rašė:
Psicheli rašė:
Prasyme parasyta, kad kvietimas gautas, o sms katik gavau, kad niekur neistojau? Kaip suprast?? Gal pas kažką irgi tokia pat situacija? Nesąmonė... Turbūt klaida... Jei LAMOJ gavai kvietimą, tai manau ten ir bandyk stoti... Netikėk tuo SMS:D:D Nu tikiuosi, kad klaida, bet primesk situacija, jau einu svest ir ciukst sms pareina: jus nepakviestas studijuoti Man tas pats ką tik įvyko, prašyme pakviesta, o sms pranešė, jog ne. Turbūt susimakalavo visa jų sistema |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:36:04
| Nuoroda
Vilniaus kolegija bankininkyste vf. nenorejau cia, bet gal patiks yra būsimų kursiokų? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:36:13
| Nuoroda
strelyte rašė:
apsiverksiu apsikabinkim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:36:31
| Nuoroda
Giedre A. rašė:
kaip patvirtinti kvietima?? ar reikia? kk-akušerija:))) Nuveši dokus, susimokėsi stojamąjį mokestį ir taip patvirtinsi,visa info manau turėtų būt KK:) Internete nieko nereikia tvirtinti...Sveikinu, būsima akušerė:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:37:33
| Nuoroda
Metal Face Doom rašė:
Metal Face Doom rašė:
Sunway rašė:
Metal Face Doom rašė:
Sunway rašė:
O kaip suprast jai mano prasyme toj lentelej kur parasyta "kvietimas studijuoti , prioritetas" parasyta ties 8nr. kur yra verslo vadyba "kvietimas NL" , tai as dar galiu tiiketis i mokama istot ar jau viskas??? Tave pakvietė studijuoti:) Gavai kvietimą:) Pildyk dokus jau:) O jai as cia nenoriu, ir pries tai dar mokama univere parases tai dar galiu tiketis ar 2 turo laukt teks? ****Gavai pakvietimą iš VF ir VNF? Tai gali ringtis arba tą, arba kitą...
As po kolkas gavau tik ta VF vieta kolegijoj, bet jai dar kaip kiti sako nepasirode mokamos vietos tai ar dar yra galimybe kad pasiulys mokama vieta kur noriu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:39:20
| Nuoroda
Hmmm, net nežinau ar vieną pasiūlo VF??? Ar daugiau??? Pati į VF nestojau. Gal dar palauk |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:39:38
| Nuoroda
Sunway rašė:
Metal Face Doom rašė:
Metal Face Doom rašė:
Sunway rašė:
Metal Face Doom rašė:
Sunway rašė:
O kaip suprast jai mano prasyme toj lentelej kur parasyta "kvietimas studijuoti , prioritetas" parasyta ties 8nr. kur yra verslo vadyba "kvietimas NL" , tai as dar galiu tiiketis i mokama istot ar jau viskas??? Tave pakvietė studijuoti:) Gavai kvietimą:) Pildyk dokus jau:) O jai as cia nenoriu, ir pries tai dar mokama univere parases tai dar galiu tiketis ar 2 turo laukt teks? ****Gavai pakvietimą iš VF ir VNF? Tai gali ringtis arba tą, arba kitą...
As po kolkas gavau tik ta VF vieta kolegijoj, bet jai dar kaip kiti sako nepasirode mokamos vietos tai ar dar yra galimybe kad pasiulys mokama vieta kur noriu? Taip. Jei čia kas iš viso pasirodys |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:40:55
| Nuoroda
paaiskinkit man debilai kur turiu rasti pakvietima studijuoti?kai pasijungiu prie savo Lamos ten atidaro tik mano prasyma su norima spec.ir viskas jokio pakvietimo |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:42:23
| Nuoroda
oniponi rašė:
strelyte rašė:
apsiverksiu apsikabinkim cia tai nesamone padariau bepildydama :D viska VU surasiau, viskas norma. dabar istojau i socialogija, atrodo kad sudas. noriu i VPU istorija DDD as faina. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:42:51
| Nuoroda
river rašė:
paaiskinkit man debilai kur turiu rasti pakvietima studijuoti?kai pasijungiu prie savo Lamos ten atidaro tik mano prasyma su norima spec.ir viskas jokio pakvietimo klausk debilų |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:44:15
| Nuoroda
Viskas nebegaliu nesikeikti. Nežinau kaip jūs, bet ten debilai dirba, kuriems nusispjaut ant visko. Gavo iš ES lėšų kokį porą trejetų milijonų, nupirko iš Topo centro kompą už 3000Lt pastatė ant TEO bazinio interneto - užteks jiems. Patys išvis ubagai gavę litų geria Jamaikoje viski ir viskas. O, kad čia bardakas visiškas, niekas nevyksta, tai aš bbd tiesa pasakius. Jeigu nesupranta, kad 15val bus masinis srautas vartotonjų, o Teo bazinis neišnes tai gal geriau išvis išjunkit tą serverį. Gadina žmonėm nervus, sveikata, sms"ai litus tik skaičiuoja, nesąmones siunčia. Kas sutinkate su manim, tai Welcome to Lithuania brothers! P.S VNF bus ~20-21val, jei kompyderastas perkraus PC su duomenų baze ir perkraus duomenis. O gali išviso padarys format C ir bus visiem po atsakymų. P.S aš ir gavau tuščius langelius Sekmės |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:45:36
| Nuoroda
Veterinarinė medicina LVA |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:46:12
| Nuoroda
gal galit numesti lamos linka, kur surasyta kiek paraisku i kiekviena specialybe ir kelintu numeriu:) ten ir galima pamatyti savo uzpildyta lapa bet as neberandu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:47:27
| Nuoroda
radau nebreikia |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:49:18
| Nuoroda
Kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad LAMA nėra Lietuvos Aukštųjų Mokyklų Asociacijos trumpinys.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:49:27
| Nuoroda
BnLiFe rašė:
Viskas nebegaliu nesikeikti. Nežinau kaip jūs, bet ten debilai dirba, kuriems nusispjaut ant visko. Gavo iš ES lėšų kokį porą trejetų milijonų, nupirko iš Topo centro kompą už 3000Lt pastatė ant TEO bazinio interneto - užteks jiems. Patys išvis ubagai gavę litų geria Jamaikoje viski ir viskas. O, kad čia bardakas visiškas, niekas nevyksta, tai aš bbd tiesa pasakius. Jeigu nesupranta, kad 15val bus masinis srautas vartotonjų, o Teo bazinis neišnes tai gal geriau išvis išjunkit tą serverį. Gadina žmonėm nervus, sveikata, sms"ai litus tik skaičiuoja, nesąmones siunčia. Kas sutinkate su manim, tai Welcome to Lithuania brothers! P.S VNF bus ~20-21val, jei kompyderastas perkraus PC su duomenų baze ir perkraus duomenis. O gali išviso padarys format C ir bus visiem po atsakymų. P.S aš ir gavau tuščius langelius Sekmės
Gerai pasakyta, pritarius mane ir tušti langeliai nervina, galetu parsyta buti, kad neistojai ir viskas... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:55:12
| Nuoroda
river rašė:
paaiskinkit man debilai kur turiu rasti pakvietima studijuoti?kai pasijungiu prie savo Lamos ten atidaro tik mano prasyma su norima spec.ir viskas jokio pakvietimo bet kokia kultūra |
|
|