Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:20:01
| Nuoroda
kavamanija rašė:
Berilė rašė:
E_MAAA rašė:
Berilė rašė:
Į lamą be šansų prisiskambinti, išvis kiek žmonės skambino, sakė ragelį nukėlę laiko Ryt važiuosiu į fakultetą, klausiu koks žemiausias buvo į VNF ir tada jau bus aišku
šiaip dar gali pabandyt priėmimo komisijai į vgtu pasiskambint, man jau teko išbandyt;D 2 kartus sms gavau kad neįstojau, nors mano konkursinis balas 19,92, tj kazn kažkaip nelogiška ;DDD paskambinau tj nuramino kad tikrai įstojau;) Dėkui, ryt bandysiu Nelabai apsimoka skambint, matai.. Anais metais į VF įstojo 22, o į VNF 53 (atrodo) todėl ir skaičiai buvo kitokie. Šiemet į VF įstojo net 70 žmonių, todėl priėmė ir su žemesniais balais nei pernai. Deja, VNF vietų tik 7 šiemet. Dėl to taip ir yra. Jei netikit, VGTU puslapy yra planas priėmimo. Pati į VNF įstojau su 18,86 , o pusseserė su 18,72 jau nebeįstojo, na ten durdomas. Į 7 vietas bandė sulįst ~700, todėl pakliūti labai sunku. Man akys ant kaktos iššoko, kai pamačiau, kad įstojau į VNF, tik tada jau gaila buvo, jog nedaug iki VF trūko, bet trūko. Bet dar vienas juokas, jog draugas rašė į VF ir VNF ir į abu įstojo, tai pvz jo vieta VNF iškart atsilaisvina. soso. Tikiuosi padėjau susigaudyt ir labai nenuliūdinau, nes, matau, niekas į VNF neįstojo ir nelabai ten skaičiuose susigaudė, žodžiu, esmė tame, jog į mokamą labai mažai vietų buvo, o daug pretenduojančių, bet gal pavyktų Tau per antrą turą.: ) Tada viskas, aišku, nuraminai, nes paskambinus pasakė, kad nevatai dar nežino VNF balo, tik popiet žinos, tai dar nervų būtų. Bet nieko sau, kaip balas šiemet pakilo Tuomet labai sveikinu, visus įstojusius! |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-26
12:28:23
| Nuoroda
VNF kilo, VF krito. Balansas. bandysi antru turu patekt? :) nes man rodos turėjo mus 77 priimt, o VGTU puslapy rašo, jog į KI priėmė 75, tai turbūt 2 žmonės įstojo į vf ir vnf na vieną tai tikrai žinau, matyt, yra ir antras. |
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:32:15
| Nuoroda
kavamanija rašė:
VNF kilo, VF krito. Balansas. bandysi antru turu patekt? :) nes man rodos turėjo mus 77 priimt, o VGTU puslapy rašo, jog į KI priėmė 75, tai turbūt 2 žmonės įstojo į vf ir vnf na vieną tai tikrai žinau, matyt, yra ir antras. gali numest linka kur raso kiek prieme? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
14:20:39
| Nuoroda
www.vgtu.lt/informacija/index.php?id=2&ids=67947 čia, berods. |
Žinutė parašyta:
2010-07-26
15:41:09
| Nuoroda
o gal kas žinot koks buvo paskutinio įstojusio i vnf balas? |
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:07:16
| Nuoroda
kavamanija rašė:
VNF kilo, VF krito. Balansas. bandysi antru turu patekt? :) nes man rodos turėjo mus 77 priimt, o VGTU puslapy rašo, jog į KI priėmė 75, tai turbūt 2 žmonės įstojo į vf ir vnf na vieną tai tikrai žinau, matyt, yra ir antras. Kažin ar pavyks antru :S Bet išsiaiškinau šiaip netaip, kad vistiek pas mane yra kažkas primaklinta, nes negavau į kitą specialybę pakvietimo, nors mano balas gerokai lenkia paskutinį įstojųsį, per ~10 žmonių, o ta specialybė buvo iškart po KI... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:08:05
| Nuoroda
Rūta rašė:
o gal kas žinot koks buvo paskutinio įstojusio i vnf balas? Skambinau, sakė lamoje yra klaida - į VF paskutinis buvo 18,9, į VNF - 18,8. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:19:48
| Nuoroda
laimingu žmogum katik pasijaučiau būtų 18,79 ir babakšt. |
Žinutė parašyta:
2010-07-26
17:54:58
| Nuoroda
Aš įstojau ir į vf ir į vnf . Patekau 15 ir 16nr, bet atmetus visus, kurie įstojo ir į vnf ir į vf, sakė, būčiau 11. Taigi, tokių kaip aš tikrai ne du . Taip kad turit šansų dar antam ture . Beje, kiek mačiau, tai vos ne vien panos . Pakelsim merginų procentą VGTU'ne:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
17:57:21
| Nuoroda
Aš irgi gavau pakvietimus ir į VF, ir į VNF. Ir dar vieną merginą žinau, kuri gavo lygiai tokį patį pakvietimą.
Beje, diagramos sako, kad į VGTU VNF Kūrybines industrijas buvo pakviesta 41 žmogus.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
18:44:48
| Nuoroda
Na, tai gal teoriskai 41 kviete tokius kaip jus, nes ir durnam aisku, kad istojus i nemokama KI, mokamo neimsi to paties dalyko, o po to jau VGTU 5 pasieme, kurie nebuvo i vf istoje ir turejo geriausius balus..;DD nes ir nelogiska butu, jei i mokama didesnis balas nei i nemokama. nors is esmes turejo 7 imt. www.vgtu.lt/lt/priemimas/bakalaurantura "Priėmimo planas į VGTU pirmosios pakopos ir vientisąsias studijas" tai pagal sita viskas ir aisku. o paeme kazi kodel tik 5./; |
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:52:14
| Nuoroda
Sveiki. Gal zinote kaip suzinoti kelintu numeriu istojai? Tisiog idomumo delei |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:55:55
| Nuoroda
Jungiuosi prie jūsų Dar negaliu patikėt, kad praėjau antru etapu, jau buvau susitaikiusi, kad kitų metų lauksiu, nes norėjau tik į kūrybines ir niekur kitur, kitų kvietimų nepriėmiau ir rizikavau antrame dalyvauti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
17:09:26
| Nuoroda
nu ka, as ir cia antru etapu istojau, bet i vnf, ir esu jau su KU pasirasius sutarty tai dar galwoju ar i VGTU ar KU;]] o tu berile, i vf ar vnf istojai? ;]] |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
21:14:49
| Nuoroda
vnf ir aš O kokia specialybė KU? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
22:33:14
| Nuoroda
Berilė rašė:
Jungiuosi prie jūsų Dar negaliu patikėt, kad praėjau antru etapu, jau buvau susitaikiusi, kad kitų metų lauksiu, nes norėjau tik į kūrybines ir niekur kitur, kitų kvietimų nepriėmiau ir rizikavau antrame dalyvauti. sveikinimai o dar netik4jai, kad pakliūsi pagal diagramą pirmam ture tik vienas žmogus pasirašė sutartį dėl vnf tai, matyt, buvau aš arba lama supjovė ;DD |
Žinutė parašyta:
2010-07-29
23:48:52
| Nuoroda
zurnalistika;] aga as ir maciau kad tik wiens zmogs vnf tepasirases;D tai uztat daug tu wietu matyt liko;]] |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-31
17:10:17
| Nuoroda
Berile, gal jau mokėjai už 1 semestrą? nes aš nežinau, kam ten tiksliai tą apmokėjimo kvitą nusiųst? /; |
Žinutė parašyta:
2010-07-31
18:13:42
| Nuoroda
Sveiki, sveikinu įstojusiu ir kviečiu prisijungti prie KI facebooko grupės www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=33311517924&ref=ts |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-01
10:17:26
| Nuoroda
kavamanija rašė:
Berile, gal jau mokėjai už 1 semestrą? nes aš nežinau, kam ten tiksliai tą apmokėjimo kvitą nusiųst? /; Iki rugpjūčio 4 d. turiu sumokėt, pirmadienį mokėsiu, o kvito atskanuotą kopiją kaip suprantu reikia siųsti į priėmimo skyrių [email protected] Manau mėgink čia siųsti, o jei ką, tai jie patys nukreips, bet šiaip kaip suprantu, tai čia priėmimo skyrius tuos mokėjimo reikalus tvarko Kas važiuojat į fux'ų stovyklą? |