Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-02
01:08:04
| Nuoroda
Sveikučiai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-04
13:15:15
| Nuoroda
Sveiki! esu Egle. Per aplaiduma nespejau uzsiregistruoti i fuksu stovykla, tai liudna, kad neiseis susitikt neutralioje aplinkoje. Norejau pasiteiraut ar daug is jusu nuomuosis butus???? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-04
13:15:22
| Nuoroda
Sveiki! esu Egle. Per aplaiduma nespejau uzsiregistruoti i fuksu stovykla, tai liudna, kad neiseis susitikt neutralioje aplinkoje. Norejau pasiteiraut ar daug is jusu nuomuosis butus???? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-04
17:02:26
| Nuoroda
Sveiki. Mano vardas Gabrielė. Aš iš Joniškio ( tai mažas miestelis pačioje Lietuvos šiaurėje, prie Latvijos sienos ). Turbūt kaip ir dauguma jūsų, mediciną pasirinkau neatsitiktinai. Nors mano giminėje daktarų nėra, tačiau jau turbūt nuo pradinių klasių žinojau kuo būsiu. Labai džiaugiuos,kad dalis svajonės išsipildė. Šiaip nesu gabi nei šokiam, nei kitokiom meno šakom, nors kurį laiką lankaiu ir šokius ir chorą. Mokykloje 4 metus buvau laikraščio redaktorė, aktyviai dalyvavau skaitovų konkursuose, vedžiau renginius, todėl ir dabar labai mėgstu rašyti esė ar šiaip savo mintis ir , žinoma, skaityti gerus kūrinius. Taip pat dabartinė mano aistra - siūvinėjimas kryželiu. Skamba nuobodžiai, bet dabar esu labi įsitraukusi į šią veiklą Į fuksų stovyklą atvykti negalėjau, bet tikiuosi su visiais susipažinti ir pabendrauti. Mano skype - gabyte001. Egle, aš nuomuosiuos butą |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
12:20:41
| Nuoroda
buto tikriausiai nenuomosiu, nes vienai yra per brangu, reikės ko gero jamt kambarį... yra pasiūlymas už 300lt nuomotis kambarį su balkonu, tai tikriausiai tą pasiūlymą ir reikės priimt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
15:48:20
| Nuoroda
Papasakokit, kaip sekes fuksu stovykloj... labai jau idomu isgirst |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
21:59:14
| Nuoroda
Jo, jo:) Ir man baisiai "cekava" išgirsti, kaip dienas leidot prie Pailgio:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-06
13:01:05
| Nuoroda
Buvo fantastiška, tikrai super praleistas laikas :) buvo daug linksmybių, naujų pažinčių, va net su būsimu medikų ir odontologų anatomijos dėstytojų Barkum teko pasimatyt, apie vu, vu sa, vu mf sa, mf, smd sužinojom.... p.s rugsėjo pirmąją per eiseną jau būnam pasipuošę baltais chalatais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-07
11:25:28
| Nuoroda
Labas:) As irgi siek tiek apie save noreciau pora sakinuku:) Taigi, i fuxu stovykla nevaziavau, nes buvau tuo metu pajury B-) Mano vardas Amelija,amzius- 19 metu, miestelis- Grigiskes (Vilnius). Baigiau muzikos mokykla (fortepijono spec.) ir galvojau apie tolimesnius mokslus, taciau tam sutrukde neblogai pradeje sektis mokslai:) nuo 1 iki 7 klases svajojau buti Egiptologe, bet kol uzaugau viskas buvo atkasta:D tada paviliojo visi gamtos mokslai, pradejau svajoti apie bio-chem krypti. Taigi esu cia:) Hobis- grojimas, muzikos ir eiliu kurimas, sportas. Patinka gamta, todel is vienos puses mano nama supa miskas, o is kitos upe:D Ar gali buti geresne vieta biologams? Tai tiek:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-08
18:41:46
| Nuoroda
Hmm, aš mažą off topicą padarysiu, jei nepyksit.. Kur baltą chalatą įsigyt? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-08
19:08:37
| Nuoroda
Jurga! rašė:
Hmm, aš mažą off topicą padarysiu, jei nepyksit.. Kur baltą chalatą įsigyt?
jei esi vilniete, Antakalnyje yra tokia parduotuve "mantija", adresas, berods yra antakalnio 62. O siaip gali visokiose Humanose paieskot. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
00:55:52
| Nuoroda
Countess Raven rašė:
Jurga! rašė:
jei esi vilniete, Antakalnyje yra tokia parduotuve "mantija", adresas, berods yra antakalnio 62. O siaip gali visokiose Humanose paieskot. Pas mus mieste yra rūbų parduotuvė,ne iš akropolio serijos,tokia paprasta,tai ten po 30lt. chalatų yra ,visai gražių Tad Vilniuje,mano manymu,turėtų irgi tokių parduotuvių būt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
10:52:30
| Nuoroda
Gal zinote kur dar parduodami chalatai? Turiu chemini, bet nezinau ar jis tiks. O kaip del rugsejo 1 info :kur kaip kada? :> |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
16:27:20
| Nuoroda
Polikondensacija rašė:
Countess Raven rašė:
Jurga! rašė:
jei esi vilniete, Antakalnyje yra tokia parduotuve "mantija", adresas, berods yra antakalnio 62. O siaip gali visokiose Humanose paieskot. Pas mus mieste yra rūbų parduotuvė,ne iš akropolio serijos,tokia paprasta,tai ten po 30lt. chalatų yra ,visai gražių Tad Vilniuje,mano manymu,turėtų irgi tokių parduotuvių būt dėkui už informaciją. iš Klaipėdos aš, tai reiks pasidomėt, ar yra pas mus kokių spec. parduotuvių. o jei ką, teks jau Vilniuj būnant nusipirkt. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-10
10:55:47
| Nuoroda
Jurga! rašė:
Hmm, aš mažą off topicą padarysiu, jei nepyksit.. Kur baltą chalatą įsigyt? Vilniuje galima nusipirkti Gariunuose (uz 20-30lt), cia jie pigiausi, ir kas nenori pernelyg mandro, mus super. Taip pat prie kalvariju turgavietes (einant i zaliojo tilto puse), yra specializuota parduotuve, kokybe ten isties gera, kainos 50-60lt |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-10
15:44:36
| Nuoroda
Sviatosa rašė:
Jurga! rašė:
Hmm, aš mažą off topicą padarysiu, jei nepyksit.. Kur baltą chalatą įsigyt? Vilniuje galima nusipirkti Gariunuose (uz 20-30lt), cia jie pigiausi, ir kas nenori pernelyg mandro, mus super. Taip pat prie kalvariju turgavietes (einant i zaliojo tilto puse), yra specializuota parduotuve, kokybe ten isties gera, kainos 50-60lt Geras, nemaniau , kad Gariunuose yra:) Cia super, nereikes toli vaziuot:) Dekis;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-10
15:46:13
| Nuoroda
Kolegos, tai gal is jusu kas nors jau zino, kur, kada, kaip rinktis rugsejo 1?:) As taip laukiu Idomu su visais susipazinti ir pradeti nauja kelione su baltais chalatais:> |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-10
19:02:18
| Nuoroda
dėl rugsėjo pirmos bus dar susitikimas pora dienų prieš,kuratoriai viską paaiškins |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-10
19:47:39
| Nuoroda
Vau, nezinojau:) O kur skelbiama bus?:) jei kas zinos, tai parasykit cia kada tas susitikimas vyks:) Idomu, kada zinosim savo grupes:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-10
23:00:12
| Nuoroda
Aga,man irgi įdomu,kaip su tom grupėm |
|
|