Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:20:10
| Nuoroda
Rašykit kas įstojot,ieškau grupiokų )) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:27:59
| Nuoroda
Sveiki, būsimi studentai . Norėčiau paklausti ar yra įstojusių į Vilniaus Kolegiją , kas studijuoja ikimokyklinį ugdymą? Aš studijuosiu Naujojoje Vilniuje, nors pati gyvenu Viršuliškėse. Į fuksų stovyklą neplanuoju, tačiau viena į rugsėjo pirmąją eiti bijau viena Gal yra merginų kurios irgi pasirinko šią specialybę? Ir kad nebūtų baisu , galėtume eiti kartu ;] Be to norėčiau susirasti naują draugę Jei ką rašykit man į elektroninį paštą. Būtinai atrašysiu ;] [email protected] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-05
16:17:41
| Nuoroda
Sveiki Butu idomu suzinot ,ar dar like laisvu VNF vietu,ir koks butu min KB VNF vietoje.Stosiu 3 etapu,tai nzn,verta bandyt ar ne;) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-05
22:45:31
| Nuoroda
StreetSpirit rašė:
Sveiki Butu idomu suzinot ,ar dar like laisvu VNF vietu,ir koks butu min KB VNF vietoje.Stosiu 3 etapu,tai nzn,verta bandyt ar ne;) pakviesk i skype mane: auryyytia |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-06
17:44:46
| Nuoroda
aurytee rašė:
StreetSpirit rašė:
Sveiki Butu idomu suzinot ,ar dar like laisvu VNF vietu,ir koks butu min KB VNF vietoje.Stosiu 3 etapu,tai nzn,verta bandyt ar ne;) pakviesk i skype mane: auryyytia Jau |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-16
13:28:04
| Nuoroda
sveiki as taip pat istojau i vk ikimokyklini ugdyma i neakyvaizdini bet noreciau taip pat susipazinti su visomis(ais) kurios studijuos ta pati kad galeciau kreiptis ar kad jus galetumet kreiptis jei reiks kazkokios pagalbos galit man parasyti i pasta [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-17
21:16:59
| Nuoroda
|