Teise ir valdymas MRU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 20:16:56 | Nuoroda
aaaa, tai tada nereik orientuotis pagal datą, nurodytą "Kur stoti"? nes ten parašyta, kad prašymai priimami iki liepos 4, o liepos 10 skelbiami įstojusiųjų sąrašai.. Hm, galvoju, kad galbūt būtų lengviau tiesiog paskambinti į MRU administraciją ir paklausti, nes aš iš Kauno, tai kad būtų aišku, kaip čia viską atvežt ir suvažinėt nes labai labai noriu į MRU.. tikiuos, pavyks
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 20:25:17 | Nuoroda
esu 100% isitikinus, kad i MRU dokumentus, kai jau zinosi, kad istojai, reikia atvezt 2008 07 25 – 2008 07 31 nes situ datu reikejo, renkant data jusu stovyklai o skambint reik i Priėmimo komisijos tel. (8 5) 271 4581, Kauno policijos fakultetas (8 37) 303 647.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 20:34:22 | Nuoroda
na taip, bet tada kaip gali MRU paskelbti įstojusius, kai pvz kai kurios mokyklos iki liepos 4 dienos dar neturės atestatų>.. va, kas mane domina.. bet labai ačiū už telefonus, reikės pasiskambinti..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 20:36:33 | Nuoroda
o tu teisinga stojimo etapa 'Kur stoti" ziuri? Nes Jus stojate II etape , pirmas vykdomas tikrai ne pirmakursiams dieniniokams , o trecio etapo MRU jau daug metu is eiles nevykdo
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 20:53:56 | Nuoroda
ups.. ką tik atsiverčiau "Kur stoti".. Šakės, kaip gėda.. Tu teisingai sakai.. pažiūrėjau į pirmą etapą, kuris vykdomas teisės, teisės ir valdymo studentams, norintiems į pirmo kurso neakivaizdines ir vakarines studijas...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 21:03:32 | Nuoroda
Triani, tu nueik į lamabpo.lt 6 ir 7puslapius, ten tikrai labai aiškiai viskas išdėstyta. Nu žiūrėk: prašymą studijuoti galėsim pateikti iki liepos 19d. (prašymą internetu - iki liepos 7d.). Dokumentai (pasas arba asm. tapatybės kortelė, atestatas,vidurinį išsilavinimą liudijantis dokumentas, sumokėtos studijų įmokos kvitas ir tavo fotkė, jei internetu pildei prašymą), kuriuos nuneši į savo miesto aukštąją mokyklą, joje bus registruojami nuo liepos 9d. iki liepos 19d. Nu ir tą padarius iki liepos 23d. galėsim būt ramios, nes va būtent šią dieną 15h sužinosim (kad sužinotum reiks nueit į lamabpo arba MRU sveitanę), ar/kur įstojom. Nu ir jei įstosim, tai nuo nuo liepos 25d. iki 31d. reikės važiuot į MRU pristatyt dokumentus (pasą, atestatą, jo priedą ir 3 fotkes), kad įregistruotų tave kaip universiteto studentę. Viskas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 21:19:00 | Nuoroda
rudenio_dainelė, na, labai ačiū, dabar jau viskas tikrai aišku.. Dėkui už pagalbą
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 21:22:40 | Nuoroda
nu šiaip iš esmės tai zuijkes žodžius dabar čia pakartojau tik smulkiau tikiuos neatsisuks prieš mane tas ale didelis žinojimas ir nereiks į angliją maut po liepos 23.. nes va jei jau apie egzus užklausei, tai tikrai nejauku žinok daros pagalvojus. šiaip tikėjaus, jog lietuvių man atsvers kitus 2, bet po jo išėjus dėl to nebebuvau tokia tikra. nu ždž bijau tai nenormaliai, nes blogai išlaikius nežinau, kur dėsiuos - jokios alternatyvos teisės studijoms neturiu. nebent pasilikt gimtinėj ir už vyro eit
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 21:26:40 | Nuoroda
o Triani tu tik į teisę ir teisę ir valdymą rašysi, ar ir į visas kitas specializuotas? turiu galvoj muitinės, policijos veikla.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 21:48:06 | Nuoroda
Manęs irgi Anglija laukia ;D Galvojau, normaliai lietuvių pasiseks, gausiu 60 procentų ir laiminga būsiu. Dabar išėjau, visiškai suimoviau, nieko neparašiau, svajoju išlaikyt ;D Taigi plaukia MRU ir Teisė išvis ;D Na bet jei visiem taip nepasiseks kaip mum, tai gal įstosim ;D mirkt mirkt ;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 21:54:09 | Nuoroda
atrodo turėsiu bendrakeleivę į braškynus
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 22:01:44 | Nuoroda
Galėsiu braškėm savo nuosprendžius spręst.. Bet taip suimoviau per lietuvių.. O dar čia užėjau ,visiem lengva, visi džiaugias, nervai tik ima... Kaip ič norėčiau įstot, oj džiaugčiaus tada ...;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 22:22:51 | Nuoroda
gal dar į viešąjį administravimą... Hm, nors mane tik teisė traukia, tai pirmu nr. ir užrašysiu.. Dėl egzaminų ir aš suku galvą.. Bandomieji sekėsi gerai, bet vat kai tikri egzaminai atėjo... Per teksto suvokimą nerealiai susimoviau...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 22:44:30 | Nuoroda
nu man ti labai įdomu, ar kris konkursinis šiemet. jau pernai pereinamasis buvo tik 16.84..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 22:50:34 | Nuoroda
manau turėtų kristi... nors teisės pereinamasis buvo 16,89 atrodo irgi, bet paskutinio priimtojo balas buvo 17,01
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-29 00:26:47 | Nuoroda
siulau stoti i teise.kalbejau su teisininkais,sake gryna teise yra geriausias pasirinkimas, daug lengviau darba gauti.sekmes.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-29 14:21:45 | Nuoroda
sveiki:) turiu toki klausimeli. cia buvo mineta, jog per bendraji priemima stojama i vakarines ir neakivaizdines studijas. tai nesuprantu, ar as galesiu per antraji etapa, kada prasymus bus galima pateikt iki liepos 19, bandyt stot ne tik i dienines, bet ir i v ir n studijas? ar cia jau bus galima tik i dienynes sitam etape? viskas taip sudetinga atrodo su tais prasymais
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-29 18:28:45 | Nuoroda
galėsi.. aš vakar labai vargau, kol viską išsiaiškinau, bet tikria galėsi rašyt ir vakarines ir dienines ir neakivaizdines studijas iki liepos 19 dienos , nes pirmasis etapas pasirodo skirtas tik tiem, kurie jau baigę aukštąsias mokyklas..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-30 14:00:47 | Nuoroda
aciu Dievui:)) dekui labai labai
Žinutė parašyta: 2008-05-30 15:00:43 | Nuoroda
as ir viska rasysiu..vakarinius,naktinius:D
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą