Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Teise ir valdymas MRU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
19:56:43
| Nuoroda
Po lietuvių egzo man irgi naktinių gali prireikt ;DDD
|
Žinutė parašyta:
2008-05-30
20:13:03
| Nuoroda
kursim bendrija
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
21:09:50
| Nuoroda
Nepanikuokite , islaikysite ir gerai nors, mano nuomone, i nemokama dienini konkursas kils, kazkaip manau, kad nekils Jums problemu del stojimo Apskritai, tai , ka dabar mokotes, nors atrodo svarbu , is esmes yra visiskai nereikalinga ir beprasmiska, taip kad dziaukites graziu oru , o egzai , kaip ir atejo , taip greit ir prabegs... Tada parinsites , ar istojot, dar po to , ar baraka gavot, neverta tiek nervu ideti i stojima, jie nikeo nepakeis
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
22:36:26
| Nuoroda
Aš tikiuosi, kad konkursas nekils, baik tu čia man blogus laikus pranašaut, o tai tikrai pamatysiu, kad neįstojau čia depresija bus trim mėnesiam minimum ;D O ir šiaip aš galiu mokėt, kad tik mane priimtų.Svarbiausia čia įstot. Nors man šviečiasi ateitis prie mandarinų nebent arba galėsiu klaipėdos turguj mėsą pardavinėt. super.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
22:45:36
| Nuoroda
Nekelkit panikos tik, isvaziuokit pailset po egzaminu, ner cia dideles bedos, jei nepasisektu juk ne pasaulio pabaiga, galima kitais metais persilaikyti ir istot is naujo arba stot i panasia teisine specialybe , kur lengviau istot tarkim teise ir penitencine veikla arba teise ir muitines veikla.. Na mano logika tokia, jei siemet i VF teise ir valdyma priima ~100, o pernai ~145 , tai gali but, jog truputi kils konkursinis balas... Bet atsirado mokamos juk, tai planas b labai neblogas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
22:56:46
| Nuoroda
Aš neatostogausiu ramiai, kol nežinosiu, ar įstojau ar ne. Koks poilsis kai tokie klausimai sprendžias? Žinau, kad nieko katastrofiško nenutinka, bet kas iš to, jei turi visus metus vargt, stot, perlaikyt egzus ? Negi to nori kas nors... Apskritai, apmaudu, kad visą gyvenimą mokinies gerai, o per egzą susimauni.. Todėl tikrai jausiuos kaip debilė, atsiprašant, kai visa klasė sustos, kur nori, o aš vienintelė liksiu kaip varna, nors visą gyvenimą vidurkis buvo 9 (išskyrus anus metus, nes turėjau fizikos A lygį ;D)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
23:14:54
| Nuoroda
tai jau tikrai varna
|
Žinutė parašyta:
2008-05-30
23:15:17
| Nuoroda
o ka,rytais pardavinesi mesa,vakarais skaitysi knygas,ziuresi filmus ir kaip kitaip lavinsiesi:D ne,jau istorijos tai as ir leksiu nusigersiu:D
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-30
23:23:23
| Nuoroda
Ai, nervina tas lietuvių egza snegaliu, gausiu du procentus ir galėsiu šokinėt iš laimės;D Tikriausiai nelemta tom svajonėm išsipildyt ;/
|
Žinutė parašyta:
2008-05-30
23:28:00
| Nuoroda
tai px,bile islaikyta,man kiekvienas procentas bus pats myliausias ir brangiausias nesikeikus:)
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-31
00:32:04
| Nuoroda
Nepergyvenkite, pagal visas tendencijas, balai su kiekvienais metais vis krenta. Pernai (2007) pereinamasis buvo 16,84, palyginimui su 2005 metais - 17.2. Tai šiemet kažkiek vėl turėtų nukristi, manau, ta pati tendencija galioja visose teisinėse specialybėse.
Be to, dar variantas, stoti į neakivaizdinį, vėliau pereiti į dieninį, norint tai tikrai įmanoma.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-31
01:31:18
| Nuoroda
aš ir nemanau, kad konkursinis balas kils... taip, kad ramiai, visi įstosit aš ir biškį nerimanuju, bet bandau galvot pozityviai..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
11:51:59
| Nuoroda
o aš ti žinokit nuoširdžiai pasakius jau ir pavargau grūzintis ir sakyt kaip viskas blogai yra ir kaip dar blogiau bus. po lietuvių egzo visiem šeimos nariam tiek galvą išūžiau apie tai ,kaip lievai lievai parašiau, kad tie jau net ir užsimint apie tai vengdavo, kad nebeužsiveščiau vėl tai žodžiu, būsimi kolegos , ramiai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
16:58:37
| Nuoroda
Na,pas mane MRU teise ir valdymas treciu numeriu...pirmuose dvejuose karaliauja VU, o kadangi istoti i VU - drambliuko svajones,tai galima salyti,kad MRU pirmu numeriu Baisu ir spelioti kaip ir kas...tik norisi,kad anapus slypejusi tiesa greiciau isaisketu, t.y.,kad greiciau visi zinotume egzaminu rezultatus ir kur istojome
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
22:12:22
| Nuoroda
hmm.. o nėra taip, kad daugiausia šansų įstot yra tik į tas vietas, kurios 1-2 numeriu parašytos? nes man tas ramybės neduoda...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
22:37:50
| Nuoroda
Nėra taip. Jei tavo KB užtenka, tarkim, 10 specialybei, o kitom iki 10 nebeužtenka, ir kitam žmogui ta tavo 10 specialybė yra 1 sąraše, vistiek tu pakliūsi, o ne kitas asmuo. Pirmumas, man atrodo, įtakos gali turėti nebent tada, kai jūsų KB yra vienodi.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:28:42
| Nuoroda
na, ačiū labai, kad paaiškinai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-04
23:09:18
| Nuoroda
hmm.. db pažiūrėjau, kad teisės praeinamasis balas pernai metais buvo 16,55.. Tai čia vadinasi toks buvo paskutinio įstojusiojo į dieninį balas, ar kaip? jei mždg spėjant egzamino rezultatus, nelabai telpu į dieninio rėmus, tai kaip manot, dieniniam mokamam galima tikėtis pereinamojo mažesnio balo? ar nelabai? jau kaip neramina mane tie stojimai, šakės, negaliu..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
10:00:08
| Nuoroda
Mane irgi tai domina. Aš tikiuosi įstoti į mokamą, nes jau nebėra vilties į nemokamą įstot, nes pagal viską turėčiau tada gaut oho kokius aukštus balus. Šiaip gal tikrai balai į mokamą bus mažesni ? Ns logiškai mąstant visi gerai išlaikę egzaminus tikrai nenorės mokėti....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-05
11:08:26
| Nuoroda
Mokamų vietų bus nedaug dieniniam O norinčių daug, tai konkursas irgi bus nemažas manau.
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą