Teise ir valdymas MRU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 20:59:05 | Nuoroda
o papasakokit daugiau , ką galima daryti baigus teisę? Na koks tas darbas? Nes aš pagalvoju, kad būtų įdomu mokytis, bet kas toliau. Ar būtų įdomu dirbti negaliu atsakyti teigiamai. Galbūt todėl, kad nežinau, ką reikėtų dirbti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 22:17:26 | Nuoroda
hm, na, gali dirbti pagal specialybę (iš pradžių advokato, notaro padėjėjais, paskui ir pačiais advokatais, notarais, teisėjais, prokurorais), gali dirbti įvairiose firmose teisės konsultantu, gali patraukti į verslo teisę. Daug mano pažįstamų yra įsidarbinę ir bankuose, ir įvairiose valstybinėse institucijose. čia jau pagal norą ir karjeros siekimą.
Žinutė parašyta: 2008-06-08 22:51:54 | Nuoroda
As taip pat esu viena is jusu, kuri nori istot i sia specialybe bet kuo toliau tuo viltys mazeja, na bet gal kajp nors pasiseks
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 13:08:46 | Nuoroda
as tai jau praradau tas viltis visas..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 13:35:41 | Nuoroda
Pas mane jos išvis nebėra. Atsisveikinau su MRU. Nebent kitam gyvenime
Žinutė parašyta: 2008-06-09 16:46:46 | Nuoroda
nu baikit, gi dar nera rezultatu egzu, gal kartajs, netycia tie rezultataj mus nustebins
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 16:48:33 | Nuoroda
Manes tai tikrai nenustebins.. Egzai buvo lengvi, bet is to lengvumo ir susimoviau.. o siaip tai as bandysiu i MRU jei siais nepasiseks tai kitais metais. nes tik i sita specialybe noriu stot
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 17:01:11 | Nuoroda
Aš irgi jau susitaikiau su ta lemtim Egzaminai buvo nesunkūs, o tikrai susmoviau ant paprastų dalykų, ko netūrėjo būt, bet ką padarysi...Aš irgi planuoju kažką paveikt per kitus metus, nestot bet kur, o geriau palaukt. O stebuklų nebebus
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 17:09:17 | Nuoroda
Tai jei nepasiseks nesveistykite metu veltui ir istokit bent i muitines veikla, ar penitencine veikla, po to pereisit , jei pasiseks, o jei tektu ir perstot daugeli kreditu uzskaitytu, taigi nebereiktu mokytis is naujo beveik visu dalyku ..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 17:57:04 | Nuoroda
Aš nemanau, kad metus išvaistysiu veltui. Jie kaip tik padėtų apsispręsti, ar tikrai to man reikia gyvenime. Juk užsieny daug žmonių po mokyklos keliauja, dirba ir t.t. Ir manau geriau stot ten, kur nori, o ne ten, kur nenori. O jei išvažiuosiu į užsienį, ką planuoja dabar, kai egzaminai nepasisekė, tai galimybė kad liksiu ten..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 20:28:48 | Nuoroda
mielosios,nu gi baikit tuos bereikalingus plepalus apie prarastas viltis. juk jeigu nebesitikėtumėt įstot, šitam forume nesilankytumėt :] žinoma suprantu, jog kiekvienam yra malonus tas nuostabos jausmas, kai sužinai, jog įvyko taip, kaip ne(be)sitikėjai. nu bet dabar.. daugybė neįtikėtinų dalykų mums dar tik prieš akis, tarp jų ir teisės studijos, tad kam tos beviltiškos intonacijos? visas įmanomas teigiamybes dabar į istorijos egzaminą beilieka nukreipt ir sugrįš tos viltys dar - už gero mėnesiuko jau MRU fuksų forume pažindintis rinksimės! thpuuu, dievai tikiuos neužsirūstins ant mano drąsos
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 20:55:26 | Nuoroda
Man laikymasis čia tapo tik įpročiu ;] Aš tikrai neįstosiu, kur galima su lietuvių mokykliniu stot ? ;DDD O jūs džiaukitės, viena konkurente mažiau ;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 21:08:00 | Nuoroda
o iš tikrųjų tai va kaip yra: savaime aišku, jog laikei valstybinį, bet išėjus kaip ir visi nusprendei, jog neįtikėtinai susimovei ir dabar jau beveik mėnuo gyveni mintim apie tai, jog eisi mokyklinio perlaikynėt, taip? :] ir išvada ta, kad rezultatų dar niekas nežino ir apie perlaikymus neturi teisės galvot. blogas tas kareivis, kuris generolu nesvajoja būt - ar kažkaip panašiai.. aukščiau, rehab , galvą.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 22:04:32 | Nuoroda
man tai kad ir del visu egzu galva skauda, bet dar ir del istorijos.. nespejau as jai normaliai pasimokyt.. Na darau tuos visus egzus ir panasiai, atrodo normaliai gaunas, bet vistiek daug ko nzn is politologijos ir pns, tai jei bus sunkus egzas, tai jau isvis pasilaidojau save/... o del tu vilciu, tai mzdg nujauciu kiek realiai gavau, ir kaip Rehab, cia lankaus tik del ipratimo..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 22:12:51 | Nuoroda
nu baikit dejuot negaliu ;] aš va per anglų egzą pvz rašinėlį į juodraščiui skirtą vietą parašiau, sužinojo mokytojos, iš proto kraustos jau. o man tai ramuramumaa.. būsiu teisininkė ir finito anksčiau ar vėliau.galų gale jei ne į valdymą, tai bent į teisę ir muitinės veiklą įstosim, kaip kad zuijke čia berods minėjo. nu ką dar pasakyt? o davaj mergikes nebesigrūzinam, ką? :]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 22:20:12 | Nuoroda
nu bandysiu, bet mane istorijos egzas vistiek neramina.,.. ryt mokysiuos as jam gal iseis bent virs 80 gaut tja sokinesiu is laimes
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 22:28:42 | Nuoroda
ryt gerk kakavą ir ilsėkis tik, bo tai tikrai nieko doro nebus kitaip
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 22:46:26 | Nuoroda
bus.. pas mane taip yra, kad as viuska greit isimenu todel turiu pries pat mokytis, kad prisiminciau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 22:51:59 | Nuoroda
maždaug - kad tik netyčia neiškristų info iki egzamino valandos žinau, su chemija man taip būdavo, tik atsiskaitai ir kaip nebūta galvelėj visko ką per naktį kalei :] nu žo sėkmės tau tada!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 22:59:45 | Nuoroda
Bent 80 Aš sakyčiau NET 80.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą