Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VU zurnalistika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
15:29:28
| Nuoroda
pala, nori pasakyt, kad vel bernu bus daugiau nei panu? sunku patiket, kai vos keli stojantieji tebuvo. o gal kitom dienom ju buvo daugiau, nes kai as stojamaji laikiau - suskaiciavau gal 4 ar 5...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
15:36:12
| Nuoroda
man ir keista, nes kai as buvau tai suskaiciavau cielus 3
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
15:53:29
| Nuoroda
is kur cia istraukej kad daugiau bernu nei panu? :]] visu pirma nezinai visu antra man atrodo kad tai siaip ar taip neimanoma, nes bernu i ta konkursa per visas dienas gal max 20atejo cj ;D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
18:26:00
| Nuoroda
Auksaplauke, būčiau dėkinga, jei padėtum dėl tos pašiūrės Va pažįstami paskolintų betono tokį maišymo aparatą ir aš visus apartamentus pasistatyčiau
Tai norit pasakyt, kad niekas be manęs bendrabutyje neplanuoja gyventi??? Baikit juokus, nebūsit tikri studentai, žinokit ten ne taip jau baisu, svarbu normalius kambariokus gauti...
Aš manau, kad merginų tikrai daugiau įstos, nes vakinams galbūt daugiau dešimkių parašė, bet dešimtukas dar negarantuoja įstojimo.
O klasykit jūsų niekas dar paparaciais nevadino? Mane jau kelis kartus vadino... ką daryt? DD
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
18:38:47
| Nuoroda
As gyvenciau barake jei nebuciau vilnietis :]]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
18:43:25
| Nuoroda
Man jau baisu darosi, kad čia dauguma iš vilniaus...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
19:22:13
| Nuoroda
jabadabadu, barake tai bijociau gyvent, ten amzinas ir nesibaigiantis tusas ir mokslai neberupetu bet juk toks ir yra turbut vadinamasis studentiskas gyvenimas
o del paparacu, kaip tik sian isgirdau toki kreipimasi i mane prie ko cia tie paparacai...juk ne i fotografija stojau blemba
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
19:35:58
| Nuoroda
auksaplauke,
manau, kad įmanoma mokslus su linksmybėm suderinti. Na jei ką namelį saulėtekio prerijose statytsiuosi. Šiaip ir aš turiu galimybę bute gyventi, bet va sakau nebūsiu tikra studentė, jei bent metus ar blogiausiu atveju kelis mėnesius barake nebūsiu gyvenusi.
va sakau, mane tas "PAPARACIAI" pradeda nervinti
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
19:38:47
| Nuoroda
aij matėt tvarkarašius? geri šiaip, langų kas svarbiausia nėra beveik
Visi sako neskubėt gyventi, bet aš jau laukiu nesulaukiu krikštynų, cementovkės ir šiaip pačių studijų...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
19:54:36
| Nuoroda
na man atrodo kad barake tai suderint butu ypatingai sudetinga bet tu teisi, kad studentas ne studentas, barake nepagyvenes kad ir kaip bebutu as busiu tik 1/2 studentes
o tvarkarasti as tik rudens radau, ir to nelabai jis man aiskus
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
20:02:26
| Nuoroda
auksaplauke, patikėk, kai nori įmanoma viskas Būsiu pikta kaimynė, kai mokysiuos, tegu tik pabando patrukdyti DD
Taip taip, rudens, o kas tau neaišku? man labai gražūs auditorijų pavadinimai.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
20:36:20
| Nuoroda
man atrodo, kad nepavyks tau but piktai kaimynei, pati prisijungsi prie tusovciku
gilinsiuos i tvarkarasti kai zinosiu, kad tiksliai istojau, nes dabar dar labai abejoju
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
20:42:31
| Nuoroda
na aš namie pasitreniruosiu pikta būti, reikia tikėtis, kad išeis
Auksaplauke, pabandyk Tu man neįstoti!!! Neišduok mūsų dėl tos leidybos Šiaip esi fainas žmogutis, tikrai būtų labai labi smagu, kad būtum žurnalistė, o ne leidybininkė
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
21:09:26
| Nuoroda
o kokiame puslapyje tvarkarastis? nerandu pirmo kurso, tik ketvitakursiams skirta
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
21:16:38
| Nuoroda
http://www.universitetozurnalistas.lt/s ... o_2008.xls
komfako puslapy, kiek seniau teko žiūrėti, dar neįkelta buvo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
21:19:41
| Nuoroda
radau jau, dekui ;D kiek pastebejau, jokio skirtumo, i kuria grupe pateksime, nes paskaitos vienodu laiku baigtusi p.s. per google vaizdu paieska paieskokit Kardelio (busimas destytojas).
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
21:22:11
| Nuoroda
si**au as ant tos leidybos, varysiu i fizika
ir uzbegsiu i tavo pasiure retkarciais arba i bendrika pavarvint seile kaip zurnalsitai gyvena
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
21:23:06
| Nuoroda
*zurnalistai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
21:38:30
| Nuoroda
tikrai jokio skirtumo, kurioj grupej busime, na nebent del zmoniu, su kuriais busime, vis viena su kai kuriais labiau susidraugausime nei su kitais, taip visada buna, kad ir kaip to vengtum tuoj pasiieskosiu Kardelio visai kaip gele kazin ar si asociacija ka nors su realybe bendro turi
Auksaplauke, jauciu per daug prigyriau tuos fizikus, kad taip jie tave suzavejo Jokios fizikos, studijuosi zurnlistika, ir taskas Ka priestaraus, tures reikalu su manim (matai, moku buti ir pikta, juk skamba labai itikinamai, ane? )
Nujauciu, kad nedaug zrnlistu bendrike gyvens, nes na vien kiek forume is vilniaus, bet jei gyvensiu, maloniai kvieciu i svecius kvietima jau issiunciau, dresskoda uzrasiau DD
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-06
21:42:11
| Nuoroda
*Kas priestaraus
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą