Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VU zurnalistika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
00:15:05
| Nuoroda
bendrikas turi savo zavesio, bet as ne kiek jame nenoriu gyvent. na, nors ir netapsiu tikru studentu, bet bent vilniuj smagiai pagyvensiu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
01:29:50
| Nuoroda
netyčiom užklydau paskaitinėt žurnalistų forumą.....
ir atkreipiau dėmesį į tvarkaraštį jūsų, tai nusprendžiau nudžiugint...
žinokit, kad turėsit tikrai NUOSTABIĄ anglų dėstytoją (L.Bartkuvienę).....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
08:18:43
| Nuoroda
druski, linkiu,kad taip ir būtų
Spraudite, ačiū, kad pradžiuginai. Universitete tikrai labai svarbu gerą anglų dėstytoją turėti, nes jei ne - yra daug būdų kaip anglų kalboje pakankinti DD O šiaip gal žinai kiti dėstytojai kokie? Nėra kirvių?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
16:20:18
| Nuoroda
hm.. o zinot kiek is viso priima?;)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
16:35:10
| Nuoroda
snekant apie bendrikus as tai noreciau kelis menesiukus pagyvent, bet tik kelis
nes tikiu kad mokslai tai nukentetu...
jabadabadu, tu nepergyvenk is komfako, man atrodo, bus zmoniu (tavo sugyventiniu)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
18:29:02
| Nuoroda
ugneee, kur priima?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
19:30:51
| Nuoroda
šiemet planuojama priimti 36 į dieninį, pasižiūrėkit http://bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html.
Praėjusiais metais buvo priimta keliais vaikinais daugiau, jei neklystu, 20 vaikinų ir 17 merginų, vėliau vienas vaikinas ir mergina išėjo, bet nuo to kursas nei kiek nepablogėjo kaip sakė, buvome rekordinis kursas dėl vaikinų skaičiaus..
dėl bendrabučio. kas gyvenat daugiau nei už 100km ir įstojat vf, tam teikiama pirmenybė gauti vietą. patariu rašyti prašymą, nes bendrabutis ne saulėteky, o olandų gatvėj, praktiškai užupio pradžia, pėsčiomis iki maironio per užupį vos 15min, bendrabutis nerealiai gerai sutvarkytas, suremontuotas, blokų sistema, 5 žmonėms ne tik tualetas ir kriauklė, bet ir dušas, viskas nauja. šiame bendrabutyje geriau gyventi nei bet kokiam bute, ir tūsų nėra jau taip daug čia ne kamčiatka, kur kas eina kur nori, čia yra tvarka. galima ramiai mokytis, o kai nori pasilinksmint, gali ir tai susiorganizuot, bet nebūtinai bendrabutyje
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
19:40:51
| Nuoroda
Deiba, ačiū už informaciją, sakiau aš jiems, kad įmanoma gyventi, manim netikėjo O šiaip kaip Tau pačiai studijos? Patinka? Kaip dėstytojai?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
19:49:34
| Nuoroda
o dar norėjau paklausti, ar bendrabutį įmanoma gauti į dvf įstojus, nes nežinau, kaip čia bus... Na galbūt ne iš karto, bet jeigu lieka vietų...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
19:58:45
| Nuoroda
36 - tai dar yra sioks toks sansas kad pateksiu:D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
20:06:34
| Nuoroda
ugneee, o koks tavo kb? gal pernelyg nuvertini save?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
20:17:27
| Nuoroda
galima ir su dvf patekt. tiesiog atsižvelgiama į atstumą iki vilniaus,o tada kaip įstojai - vf ar dvf. pas mus bendrabutį buvo gavę 9, privalo apgyvendinti visus pirmakursius, kurie atitinka reikalavimus. sunkiau į bendrabutį patekt pvz 2 metais.
Dėstytojai.. hm, yra labai protingų, žiauriai protingų, bet nemokančių dėstyt, tiesiog ne jiems dėstymas studentams. yra gana atlaidžių, kurie rašo gerus pažymius. teko susidurt su keliais rimtais riešutėliais, o vieną dėstytoją manau mylėjo ir mylės visi be išimties, nes jis ne tik puikiai dėsto, bet ir yra labai geras, sąžiningas žmogus, na, toks savas , kalbu apie gerb. R. Sakadolskį
nenoriu piršt savo nuomonės apie dėstytojus, pamatysit patys galų gale kaip ir daugelis gandų apie instituto direktorių, o dabar jau ir KF dekaną A. Vaišnį. jis yra labai savotiškas žmogus.
šiaip studijos nėra per sunkios, yra gana daug laisvo laiko, daugelis jį išnaudoja jau dabar dirbdami žiniasklaidos srityje. bet, mano nuomone, nereikia taip skubėt.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
20:23:39
| Nuoroda
Deiba, LABAI dėkui už tai, kad maždaug nušvietei viską Šiaip man skamba viskas viliojančiai. Noriu rugsėjo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
20:26:05
| Nuoroda
Nėra už ką pati prieš metus gaudžiau šiame forume informaciją apie žurnalistikos studijas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
20:29:22
| Nuoroda
čia patalpinau paskutinį mano kurso išleistą laikraštį. Jei kam įdomu, galit pasiskaityt.
D. Šalc
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
20:30:10
| Nuoroda
Ups ..
http://rapidshare.com/files/127915388/6 ... 2.pdf.html
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
20:35:04
| Nuoroda
Aij, nesusilaikiau dar nepaklaususi Įmanoma čionais mokytis neturint jokių žurnalistikos pagrindų, t.y. nerašius straipsnių jokių anksčiau? Neramina labai mane tai...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
20:40:52
| Nuoroda
įmanoma. yra tokių, kurie nė vieno straipsnio nebuvo rašę, o ką jau kalbėt apie radiją ar tv aš pati buvau tik keletą rašinių į rajoninį laikraštį parašius, ir tai savo mokyklos, savo miestelio temomis. ten net ne straipsniai buvo, o stebėtojo iš šalies užrašai nesijaudink dėl tokio dalyko: jei jauti, kad tinki šiam darbui, tai viskas buv ok tuo labiau, juk visiškai neraštingi ar nemokantys suregzti sakinio čia nė neįstoja. kaip mums sakė, jei jau čia patekot,reiškia, jus pastebėjo
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
20:43:08
| Nuoroda
deiba, zinok moki suteikti pastikejimo bet mazulytis skaiciukas 36 labai gasdina, blemba
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
20:45:31
| Nuoroda
uuuuu kaip faina mano ego patenkintas ir smalsumas patenkintas
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą