Įspūdžiai po matematikos VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 12:11:48 | Nuoroda
Tai cia pas kai kuriuos nebuvo to uzdavinio? o tai jei ji uzskaitys tai tik tiem pas kuriuos nebuvo ir kurie gerai issprende ar absoliuciai visiems, kad ir blogai isspresta?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 12:41:48 | Nuoroda
ka cia nusiskenkat , kur jums nebuwo paskutinio uzdawinio ? geriau reikejo paziuret wiska iki galo, WISUR buwo. ir cia nenusikalbetkit kad nebuwo ,kita kart nebutik ziopliai ir paziurekit iki galo
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 12:42:39 | Nuoroda
Nesugalvoju, koks galėtų būti logiškas tokios problemos sprendimas. Jeigu užskaito absoliučiai visiems, tai čia gaunas lygiai tas pats, kas gautųs neužskaičius absoliučiai niekam, o uždavinys buvo taškų požiūriu pats vertingiausias. Ko gero, juo buvo siekta ryškiau išdiferencijuot, nes uždavinys truputį įdomesnis, reikalaujantis ne tik savybių pritaikymo, bet ir šiek tiek logikos. Jeigu užskaito tik tiems, kurie to uždavinio negavo, tai išvis nesąmonė - akcija: "Ateik į egzaminą, žiūrėk po viršeliu ir jeigu ten nėra uždavinių, tau pasisekė - taškus laimėjai! Kas dešimtas egzaminas laimingas!" Neužskaityti tiems, kurie uždavinio negavo, irgi neteisinga. Bet ar čia negalėjo būti taip, kad iš tikrųjų visiems tas uždavinys buvo atspausdintas, bet ne visi jį rado? Kažkas toj vietoj vis tiek turėjo būt, nes sąsiuvinio lapai turi dvi puses paprastai. Negi buvo tuščias lapas paliktas?
Žinutė parašyta: 2008-06-13 12:46:49 | Nuoroda
va man tas irgi idomu... gal tikrai nepamate, bet kad prisiekineja, kad pas juos nebuvo tokio
Žinutė parašyta: 2008-06-13 12:51:48 | Nuoroda
Nesuprantu ir as, ten gi buvo tas uzdavinys visur, gal tik kai kas neatsimena kad ten reikejo kedes rasti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 12:54:42 | Nuoroda
Skaičiau aš ir kitam forume, kad žmonės nematė tokio uždavinio, tik neaišku, ar nematymo priežastis nematymas, ar nebuvimas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 14:59:57 | Nuoroda
jis buvo paskutinis, tai gal kiti nespejo iki jo daeit
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 15:30:21 | Nuoroda
Kaip manote, jei surinkciau 25 taskus, kiek tai butu procentaliai?
Žinutė parašyta: 2008-06-13 15:40:53 | Nuoroda
Bet tai geras. Sako pasitikrinkit pries egzą, ar visi lapai yra ir ar nėra tuščiu, tai iš kur man dabar reikėjo žinoti, ar ten 20 ar 21 turi būti? Nes ir aš neradau 21 uždavinio. Jei vienas būčiau neradęs, tai dzin, žioplas gal buvau ir nepamačiau, bet kai jau lietuvos mastu kalba ir gan nemažai tokių yra, tai reikia daryti išvadas kažkokias. Gal buvo lapai sulipę, bet negi sulipti gali tiek daug, o gal ir neatspausdino kaikur. Įdomu, kaip čia viskas bus.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 17:22:34 | Nuoroda
kiek galeciau tiketis surinkus mazdaug 37 taskus?
Žinutė parašyta: 2008-06-13 17:32:03 | Nuoroda
Jei tikrai pas kaikuriuos nebuvo to paskutinio lapo tai isvis nesamone! Ne tik ju atzvilgiu bet ir stipresniu matematiku atzvilgiu. Turbut niekas nesigincys, kad egze tas tik paskutinis uzdavinys reikalavo loginio pamastymo, o kitur gryna teorija. Tai sakykim, vienas moka gerai teorija, neturi loginio mastymo, bet nera zioplys, taj issprende viska, isskyrus ta paskutini(nors tiesa sakant ir jis nebuvo sunkus). O kitas moka teorija gera, turi logini mastyma, bet biski zioplu klaidu ivelia, bet issprende visus, bet padare zioplu klaidu. Tai jei uzhskaito ta uzdavini visiem, arba atmeta ji is vertinimo, tas pirmasis mano apibudintas zmogus gaus geresni ivertinima, nes pas ji klaidu nera, o antrasis gaus prastesni, nors gvildeno sunkesnius uzdavinius. Nesinori uzbegt ivykiams uz akiu, bet jeigu taip bus, taj teisybes tikrai nera. Nors is tiesu taip ir yra:)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 17:55:14 | Nuoroda
na jeigu cia tikrai buvo taip kad 21o uzdaviniu kaikas nerado tai dziaugsies tie kas jo neissprende bet greiciausiai buvo pilieciu kurie tiesiog nedaverte iki galo ir dbr prisikabineja man rodos jau butu oficialiai paskelbta del to 21 uzdavinio...
Žinutė parašyta: 2008-06-13 17:56:50 | Nuoroda
tempo > o tu jau isvis kanors oficialaus apie egzus girdejai, isskyrus tai iki kada ju rezultatai turi buti paskelbti ? ;DD
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 18:13:42 | Nuoroda
stick3r: Bet tai geras. Sako pasitikrinkit pries egzą, ar visi lapai yra ir ar nėra tuščiu, tai iš kur man dabar reikėjo žinoti, ar ten 20 ar 21 turi būti? Nes ir aš neradau 21 uždavinio. Jei vienas būčiau neradęs, tai dzin, žioplas gal buvau ir nepamačiau, bet kai jau lietuvos mastu kalba ir gan nemažai tokių yra, tai reikia daryti išvadas kažkokias. Gal buvo lapai sulipę, bet negi sulipti gali tiek daug, o gal ir neatspausdino kaikur. Įdomu, kaip čia viskas bus. O tai dabar tu pasakyk, kas pas tave buvo paskutiniam lape (ne viršeliniam)? Uždavinys turėjo būti atspausdintas kairėj atversto sąsiuvinio pusėj. Jeigu to lapo išvis nebūtų buvę įsegta, tai ir testo pirmųjų uždavinių turėjo nebūt. Ar toj vietoj buvo tuščias lapas?
Žinutė parašyta: 2008-06-13 18:26:50 | Nuoroda
Nebežinau kaip ten buvo. Bet lapus verčiau ir nemačiau 21 uždavinio. Sakau, gal galėjau pražioplinti, bet negi tada tiek daug žmonių, taip, kaip ir aš, nematė to uždavinio?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 18:36:39 | Nuoroda
nesąmonė, kad nebuvo. tiesiog šiemet buvo vienu uždaviniu daugiau ir pasąmoningai galvojote, kad jų tik 20 turi būt ir nepastebėjot. kito paaiškinimo nerandu. o šiaip tai tikrai, juk jei lapas neįsegtas, tai ir testo nebūtų kelių arba būtų ten tuščias lapas toj vietoj. O reikėjo patikrint, ar nėra tuščių lapų
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 18:38:39 | Nuoroda
pas mus per lt buvo keletas brokuotu uzduociu bet jas ejo pastebet tai dave kitas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 19:14:59 | Nuoroda
Aisku kad daug kam laiko nebuvo ir nepastebejo arba nedaejo iki jo, nu aisku gali buti taip kad praleistas kai kur bet abejoju, jei taip tai visiem uzskaitys ;]]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 19:35:11 | Nuoroda
Nu ir mįslė čia su tuo 21 uždaviniu. Nemeluosiu,ir negadinsiu jums nervų, pas mane jis buvo, deja Čia jau nežinau, net koks sprendimas būtų teisingiausias jeigu to uždavinio tikrai nebuvo pas visus mokinius. Visais atvejais, atsiras tokių, kurie bus nepatenkinti. Aš kaip neišsprendusi šio uždavinuko, tai man būtų labai gerai, jeigu jį visiems mokinukams užskaitytų arba neužskaitytų visiems..Bet kurie vargo ir jį sprendė, tai tas nebūtų džiugu.. Nu nežinau, o kiek čia tų mokinių atsirado pagal premilinarius duomenis, kuriems nebuvo to 21 uždavinio??, nes aš tai tik čia išgirdau šį akibrokštą, tai nelabai tikiu kol kas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-13 21:35:58 | Nuoroda
Man jau pradeda patikt-pas kazka cia uzdaviniu nebuwo..faina ania.Neitiketinai idomi egzaminu sesija siais metais !
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą