Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Įspūdžiai po matematikos VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-13
22:25:20
| Nuoroda
haha LOL pas visus buvo 21 ir ner apie ka cia kalbet..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-13
22:43:58
| Nuoroda
Ka jus cia kliedziat su tuo 21 uzdaviniu, jis buvo pas visus ir taskas, o kas neissprende tie patys kalti, ir isvis cia raso net nelaike matiekos kokie mazvaikei neturedami ka veikt..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-13
23:05:46
| Nuoroda
man irgi butu labai dziugu jeigu tas uzdavinys tikrai butu buves ne pas visus:) bet deje... manau, kad tikrai mazai tikimybes, kad tai tiesa:( paprasciausiai stresas daro savo:) as is egzo isejus net neatsiminiau kokios uzduotys ten buvo:) tai tik po to suvokiau kad tas paskutinis uzdavinys buvo su kedem:))) labai bijojau sito egzamino.. tai manau tiem keliem pas kuriuos anot ju nebuvo to 21 tiesiog jis pasimirso:)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-14
10:17:37
| Nuoroda
Taip taip, ir as is tu, kurie sako, kad 21 uzdavinio nebuvo, taciau zinau, kad yra kitaip... Egzamio pradzioje susiskaiciavau kiek is viso galima surinkti tasku, o egzamino pabaigoje, ziuriu, kad kazkaip sikart maziau tasku gaunasi, bet pamaniau, kad takart apsiskaiciavau... Paskaiciau atsiliepimus apie VBE, visi diskutuoja apie uzdavini su kedemis, nu galvoju pas mane tikrai tokio nebuvo, taciau cia per ziopluma, kadangi 20 uzdavinys buvo pacioj puslapio pradzioj ir tada visas lapas paliktas sprendimui, kito lapo neperverciau, nes net nepagalvojau kad ten dar uzdavinys, kadangi buvo labai daug vietos palikta ir del to ne tik as bet daugelis pagalvojo, kad tai yra paskutinis... Taip kad, tiems kuriems atrodo, jog 21 nebuvo, galime kaltinti tik save...
|
Žinutė parašyta:
2008-06-14
13:53:06
| Nuoroda
tikiuosi tu teisus
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-14
14:33:08
| Nuoroda
Ko jus myzat i bata? Juk matiekos egzaminas tai ne fizikos, kuriame buvo duotas sprendimu ir atsakymu lapas bei uzduociu lapas, o vertintojams reikejo duoti TIK atsakymu ir sprendiniu lapa. Matiekos egzamine vertintojai gaus ir visas jusu uzduotis, vadinasi jei tos paskutines uzduoties is tikruju nebuvo tai ir vertintojai jos neras. na ir tada jau visiems turetu duot balus uz ta uzdavini. Beto jei is tikruju taip butu nutike, www.egzaminai.lt tinklapyje viskas butu parasyta
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-14
20:44:16
| Nuoroda
tikrai pas mano viena klasioka nebuvo 21 uzdavinio. spausdinimo klaida
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-14
20:45:37
| Nuoroda
Ir jis nepasake vygdymo komisijai?
|
Žinutė parašyta:
2008-06-14
20:46:58
| Nuoroda
Daisy, o ka pasakysi, juk nezinai, kiek turi buti tu uzdaviniu
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-14
20:48:08
| Nuoroda
o jis garantuotas tuo kad nebuvo?
|
Žinutė parašyta:
2008-06-14
20:50:36
| Nuoroda
Ai, nesigilinkim, kaip jau kazkas minejo, gi jei vertintojai taisydami ras, kad pas kazka maziau uzdaviniu, tai tikrai netyles ir aiskinsis
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-14
22:08:14
| Nuoroda
nu bet irgi nesąmonė aš 21 tiek daug laiko skyriau, nes taškų daug. todėl kitus ne taip atidžiai sprendžiau. ot šūdas, jei nevertins bet šiaip tai galiu garantuot, kad tikrai buvo. nes jei jis nebūtų įsegtas, tai ir testo nebūtų. O jei būtų neatspausdintas, tai būtų tuščias lapas. O jei lapas tuščias, tai reikia pranešt. jei nepraneši - tavo bėdos. Bet jei jau pas daug ką nėra, tai tegul geriau neskaičiuoja jo. nu man tai lygybės noris
|
Žinutė parašyta:
2008-06-14
22:10:03
| Nuoroda
man atrodo, jo ne nevertintu, o kaip tik visiems uzskaitytu kaip gerai isspresta
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-14
22:16:10
| Nuoroda
o apie ka buvo 21? manrodos ir as to net nepradejau.. gal znt kada rezai mates?
|
Žinutė parašyta:
2008-06-14
22:18:18
| Nuoroda
Apie kedes buvo, o kada rezai, tai net nespeliosiu, pirmiausia lt sulaukt reikia
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-14
22:20:31
| Nuoroda
ko cialaukt, perlaikymas daugeliui tikekimes neman..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-14
23:06:13
| Nuoroda
Bl nesaamone butu jei neskaitytu to 21, tiek laiko sprendziau dar ir gerai gavos, ir neuzskaitys bbd
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-15
00:06:26
| Nuoroda
Nu čia įdomiai su tuo uždaviniu... Arba aš jo nemačiau arba nežinau... Visus kitus bent ką nors išsprendžiau, tai šitą ir būčiau sprendus, hm... Arba nepastebėjau arba nebuvo jo, krc
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-15
00:09:23
| Nuoroda
As kai is pradziu varchiau daverciau tik iki 20...o egzamino eigoje kai varchiau tam kad pazhiureti kiek liko netiketai atradau ta 21. Manu pas VISUS jis TIKRAI buvo tik ne visi mate. Kalbejau su viena pazhystama jos klasiokai, stiprus matematikai, irgi nepastebejo to uzdainio. Chia tikra nesamone kad atseit to uzdavinio is vis nebuvo. Jis tikrai buvo tiesiog nepastebejot is tikruju tai visiem taip galejo nutikt nes tokios uzduociu gausos manau mazai kas tikejosi, tame tarpe ir as pati
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-15
10:23:53
| Nuoroda
blyn kiek tas nec`as gali nervint mane! tokia nezinomybe tiesiog zudo! Greiciau tus rezultatus pasakytu
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą